Tamam işte bu konuyu daha önce konuşmuştuk,aynı cevapları almıştın.Arkadaşın yatsın,kalksın sana dua etsin,yakıt pompasından gelen sesten ne olabilir,birşey olsa honda zaten düzeltmek zorunda.Benim pompayı değiştirdiğimi hatırlarsın,2000 km sonra yine başladı ses,bunu gerçi daha öncede söylemiştim.Yani bir sıkıntı yok,olmayan sıkıntıları,sorunmuş gibi tekrar tekrar niye anlatıyorsun.Ayrıca cbr250 yi tartışmak istmiyorum ama,bence o da tavsiye edileecek bir motor,hem senin gibi burada yazılanları takip ediyorum hemde 10 dan fazla cbr250 yi gördüm,ve sahipleriyle arkadaşız ve hiçbirinin sıkıntısı yok.Titreşimi soran arkadaş içinde şunu söylüyorum;tek silindir motorlarda Allah'ın emri
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
@Zippo's Sen zincirin bitmesi olayından bahsediyordun,motorcu tanıdığımla konuştum bunu(GKN),3 tane marka saydı ve bizim motorların üzerindeki zincir bunlardan biriydi(balık hafızaklı olduğum içinek mıydı neydi işte).Yani gayet sağlam zincirler ve yine dükkanda kurye bir abi vardı,70000kmdir aynı zinciri kullandığını ve sıkıntı olmadığını söyledi,yani bizim zincirler sana söylenenden çok daha uzun ömürlü,rahat ol.
Aynen öyle.Servis koparmaya çalışıyo tuttuğu yerden