Arkadaslar motorumu teslim aldim surmek istiyorum sizce istanbul da saat 22 den sonra. Soyle yokussuz mecidiyekoy~taksim yapilir mi?
Yoksa sabah erken saatler mi tercih edilmeli?
Güzergahını bilmiyorum ama,ya gece çok geç saatlerde çık,ya da sabaha karşı,güneşin doğuşuyla çık derim
@walrath Canın sağolsun abi,haber vereyim demiştim.
@gokhabbeyaz 6.vites daha çok yakıt tasarrufu için,6 da hızını artırman bile zor,düşük devirde sabit hızda uzun süre kullanırsan,resmen peygamber vitesi

@demqn Dostum jandarma koyu ve anzak koyunda daldık.Grup tamamen eğitimden oluştuğu için hep sığ sulardaydık.Araba konusuna gelince,araba sürmeden motor sürmek zaten zor birşey,araba sürmenin büyük katkısı var ama aralarında bayada fark var,iyi cesaret edip,sağ salim ulaşmışsın,geçmiş olsun.Umarım zevkli geçmiştir yolculuğun.
@GP500-1st Dostum,serviste izlediğim kadarıyla deponun önündeki plastik kutuyu açıyorlar,ve oradan 1-2 vida söküyorlar sonrasında bahajmışcasına kaldırıyolar , senin oturduğun koltuğun oradan,menteşeli,kaldırıp artçı tutunma yerlerine bağlıyorlar.Ama kendin yapma derim,ayrıca o vidaları basınçla çalışan lokmalarla filan söküyorlardı herhalde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
ayrıca 130 km sorusu için

aha öncede yazmıştım,80 km boyunca gaz kolu sonuna kadar çevrili halde temden gittim,ve hiç ara vermeden cadde trafiğine girdim,banamısın demedi motor,boğulma ısınma hiç bir sorun yok.130la sabit gider diyemeyiz topspeed 136 gördüm düzde ve 120 civarında değişiyordu hızım,arada 130lara çıktı.ama sorun yaratmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Altınoluk gezisini iptal ettim senide bulamayınca

Bu haftasonuda bodruma dalış var,yine bana ihtiyaç varmış,yani gelemiyorum o tarafa.Sana iyi geziler...