Evet dostum ilandaki motoru aldım , umarım sende helalinden bir cbr bulursun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------
Motorun hayırlı olsun dostum,haftasonu dalış için Çankakkale deydim yeni döndüm,bende yarın yola çıkkmayı planlıyordum ama haftasonu kötü yanmışım,ayrıca hastayım galiba.yarın sabaha toparlanmaya çalışıyorum.Bu arada bir arkadaşım söyledi Altınoluğa Çanakkale üzerinden gidiliyorumuş,hatta yolu çok daha güzelmiş ama 70km daha fazla imiş.Gelsem Çanakkale ye kolaylıkla gidermiyim.
ayrıca çanakkledeymişsin,yolu gördün derseniz,yolda uyuduğum ve başka işlerim olduğu için dikkat edemedim
Teşekkür ederim dostum , Çanakkale de nerde dalışa geliyorsun ? sokakağzı ? saroz ? Bu arada ben bu gün geldim çanakkaleye sabah 9 da yola çıktım ve çok şükür sağ salim geldim. bu arada çanakkale üzerinden altınoluk senin için çok daha kolay olur derim çünki yollar harikulade.. yani çanakkaleden sonra kolaylıkla gidebilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Arkadaşlar Motorumla ilk tecrübelerimi yaşadım ve bunları müsade varsa aktarmak ve birkaç soru sormak istiyorum ...
Sabah saat 9 da istanbul çatalcadan yola çıktım , saat 10:40 civarı tekirdağ malkara arasındaki yayoba tesislerinde ilk dinlenmemi gerçekleştirdim. Ordan marşa basıp gelibolu shell de ( yaklaşık 180 km sonra ) 2. dinlenmemi gerçekleştirdim ve lapsekiden karşıya geçerek çanakkaleye geldim. Geliş saatim : 1:20 ... km 330 yol = 4 saat 20 dk ..
Motorum km de 15 krş yaktı normalmidir arkadaşlar ??
Motorum düz yolda 110 yokuş aşağı 120 gördü , en çok 124 gördü son sürat normalmi diye sormiycam anormal sanırım ? NEden böyle olmuş olabilir arkadaşlar , birde çok yaktı gibime geldi..
Motorum 6 vites 8 bin devirde tam 100 görüyor sizinkilerde böylemidir acaba ?
Motorumda 8 bin devirden sonra titreşim başlıyor bu normalmi ? ve 12.5 bin devir çeviriyor..
Ve en son soru : bakımları kaç km de bir yapılır bu motorların ?
Sorularımı cevaplayanlar altın bulur inşallah =)