motor ısınmamıstır dıcem ama sanmıyorum oyle bırsey yapacagınızı
banada oluyordu motoru ısıtmaya baslayınca problem cozuldu
Otomatik jikle var zaten öyle bi sorun pek olası değil.
arkadaşım ben beğendim bu kırmızı siyah modifiyeyi, zaten cbr125 in siyah rengi bana çok sade geliyor benim çok hoşuma gitti kırmızı siyah :cat:
arkadaşlar bir sorum olacak çok sinirim bozuluyor bu konuya. son 1 aydır motosikleti ne zaman kullansam her kullanışımda1 kez stop ediyo illaki. özellikle vitesi boşa atıp ışıklarda beklerken gaz verdiğim sırada oluyor çok hafif pat diye bir ses geliyor gibi oluyor ve stop ediyor ama ardından marşa basar basmaz çalışıyor hiç sorun yokmuş gibi. bu konu çok canımı sıkmaya başladı servis bana 100 km uzakta olduğu için 4000 km bakımını bekliyorum ama belki sizlerdende aynı durum başına gelen olmuştur diye sorayım dedim ??
şimdi servisi arayayım bakalım ne diyecek. muhtemelen gelmen lazım der ama bir sorayım yinede, sonucu paylaşırım burda
Servis gnelde böyle seylerde pek sorun çözemiyor ama. Her kullandığında en az 1 defa stop etme biraz sinir bozucu. Biraz daha kullan devam ederse dicem ama yeterince stop etmiş zaten. Hava flitresinin tozlanıp tıkanması veya 250 topginde olduğu gibi bi kağıt falan sıkıştımı göz atmak lazım. Ateşlemede bu kadar sürede eskime olmaz. sevisde heralde hava filtresin çıkarıp basınçlı hava tutup yollar ama bir denemekte fayda var. Motor nemli ortamda fazla kaldıysa elektiriksel bi sorunda olabilir eğer öyleyse zaten sürekli devam etmez geçer(paslanma olmadıysa kablo başlarında sıcak ortamdabikaç gün kalırsa geçer). Sen dururken hafif aragaz verince stop etmeside daha çok hava emişle ilgil gibi duruyor