çok pahalı değil mi?yoksa ben cimri miyim?[/COLOR]Bu hafta sonuda vakit bulabilirsem diğer karbonfiber yan panel setlerini alıcam.370 liraydı sanırım fiyatı
çok pahalı değil mi?yoksa ben cimri miyim?[/COLOR]Bu hafta sonuda vakit bulabilirsem diğer karbonfiber yan panel setlerini alıcam.370 liraydı sanırım fiyatı
Teşekkürler Murad.
---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Bu hafta sonuda vakit bulabilirsem diğer karbonfiber yan panel setlerini alıcam.370 liraydı sanırım fiyatı
beyler selamunaleykum..
sizlere bi kaç sorum olacak...
nasipse yarın yeni kasa 7000 kmde cbr bakmaya gideceğim...
serviste sadece 1000 km bakımı gözüküyor başka gözükmüyor..
telefonda konuştuğum kadarıyla kazası arızası filan yok dedi..
sadece serviste görünmemesi kafamı kurcalıyor..
kronik rahatsızlığı filan varmıdır bu motorun?
garantisinin olmaması başımıza dert açarmı?
çok pahalı değil mi?yoksa ben cimri miyim?
dediğin motor sanırım trıcolor ve plakası 34 ....8575 bu motor sahibiyle bende görüştüm.grenajlar ufak çizikler var.kafa grenajı ve ön çamurluk vs boyalı.bana orjinal boya dedi ama kafa grenajında orjınal sıyah degıl truncu gri.(aynı motor sa eger )garanti durumuna gelince bir motorun serviste kayıdının olmamasının bence tek nedenı vardır oda kazası olmuştur yenı model oldugu için kazanıun servis kayıtlarında gözükmesini istememiştir.ama şunuda unutma servise zamanında bakıma gelmeyen motoru arıza oldugunda servis zamanında bellı km yapılması gereken bakımları zamanında bakım yapılmadıgı için parça değişimi gerekse garanti dışına cıkarabilir.o tamamen servise kalmış aran iyiyse sorun yok.(tabi bu benim bildiğim yanlışda biliyor olabilirim.)
pekı sen alırmıydın dersen motoru yınede servise götürür baştan aşagı baktırır saglam alınır derse ve 4000 gibi bir rakama verirse eski kasa 2005 model alacagıma bunu alırdım sonucda onlarda garantisiz.ama senin dediğin satıcı en son 4700 demışti yanı sıfırıyla arasında 1000 tl varken garantisizi almam...47000 bulan 1000 tl yıde bulur sıfır alır tabi yıne bu sizin keyfinize kalmış.
sende kişileştiriyorsun gerçi motoru.zaten forumda motoru en iyi tanıyan kişi sen oldun.yine foto bekleriz.Sen cimri değilsin,çok pahalı gerçektenAma şimdi yan panel tamamen karbon set olacak.Galiba setin içinde depo ile gidon arasında kalan yerde var.Yani 5 parça honda'nın orjinal aksesuarı 370 lira.Ama gerçekten görünüş çok fark ediyo,çok güzel.Cam gibi yapmışlar çok garip bişey
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
Katılıyorum.O motoru bende gördüm ilanlarda ve burda da söyledim o motorda bi iş var diye.
aynen bencede dedıgım gıbı ben uzagım yakın olsam gıdıp bakacaktım sorun yoksa şaselerde motorda fıyatıda uygun tutsa alacaktım.telde görüştüm fiyatıda 4700 deyınce 400-500 tl yol gıdıs donus vs masrafı yapacagım plaka degısecek sıfırıyla aynı olucak dıye vazgectım.camurluk ve kafa grenajı boyanması benı vazgecirdi...yakından bakacaksan eger ön düzene vs ıyı bak sorun yoksa 4000 gıbı bır rakam alabılırsen alsende kişileştiriyorsun gerçi motoru.zaten forumda motoru en iyi tanıyan kişi sen oldun.yine foto bekleriz.
fearlesboyy dediklerin doğru,büyük ihtimal kazalı araç.daha önce de forumda geçmişti konusu.ama şase ve motorda problem yoksa alınabilecek bir motor.
ben almıyorum motoru:cherry: neyse motor sorunlu herhalde yoksa şimdiye kadar satılırdı.sonuçta piyasada ki en ucuz cbr bir de zor bulunduğunu hesaba koyarsak.sağlam olsa çoktan satılırdı.umarım alacak kişinin elinde patlamaz.
beyler selamunaleykum..
sizlere bi kaç sorum olacak...
nasipse yarın yeni kasa 7000 kmde cbr bakmaya gideceğim...
serviste sadece 1000 km bakımı gözüküyor başka gözükmüyor..
telefonda konuştuğum kadarıyla kazası arızası filan yok dedi..
sadece serviste görünmemesi kafamı kurcalıyor..
kronik rahatsızlığı filan varmıdır bu motorun?
garantisinin olmaması başımıza dert açarmı?
iyi akşamlar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var tiger ekzos alcam 2.el 200 tl tertemiz duruyor net üzerinden alacam.fakat orjinal oldugunu nerden bilcem.bide fiyatı uygunmudur.önerirmisiniz?
eyvallah zippos bi sıkıntım daha var sonuçta 2.el alacam.orjinal m
olup olmadıgnı sence nasıl anlarım.faturası filan oluyor mu bunların?
tabi verimde ilanı get e çevırıyor şu an ilan onay sürecinde
eyvallah kardeşim Allah pişman etmesin almayı düşünüyom.başka yorum yapan olursada memnun olurum.fikir ortaklıgı iyidir.