Ekrem kardeşim bekliyorum.Bu arada avatarı değiştirmişsin farketmedim sanma.![]()
beyler selamunaleykum..
sizlere bi kaç sorum olacak...
nasipse yarın yeni kasa 7000 kmde cbr bakmaya gideceğim...
serviste sadece 1000 km bakımı gözüküyor başka gözükmüyor..
telefonda konuştuğum kadarıyla kazası arızası filan yok dedi..
sadece serviste görünmemesi kafamı kurcalıyor..
kronik rahatsızlığı filan varmıdır bu motorun?
garantisinin olmaması başımıza dert açarmı?
beyler selamunaleykum..
sizlere bi kaç sorum olacak...
nasipse yarın yeni kasa 7000 kmde cbr bakmaya gideceğim...
serviste sadece 1000 km bakımı gözüküyor başka gözükmüyor..
telefonda konuştuğum kadarıyla kazası arızası filan yok dedi..
sadece serviste görünmemesi kafamı kurcalıyor..
kronik rahatsızlığı filan varmıdır bu motorun?
garantisinin olmaması başımıza dert açarmı?
Bence güzel olmuş.Bunun üzerine bir de akrapovic yazısı çatlattın mı tamamdır.
Parçayı söküp kapladın galiba.Güzel işçilik yapmışsın.Egzozun çıkış yeri kirli o yüzden mi mat görünüyor?
vaşşşş.bayıldım.çok güzel olmuş.harbi işçilikte çok iyi.bende istiyorum :flower:
Muhteşem olmuş ! karar verdim yapıyorum bende :queen: Ekrem keşke uzaktan alsaydın birde komple motoru nasıl duruyor baksaydık
zippo's bence egzost değişimi gereksiz.görüntü olarak şuan çok güzel olmuş ,performansa da bir katkısı olmayacak,ses:??sesi de olmayı versin.ama kesin yaptırıyorum(karbon)
ya tabii senin bileceğin iş..ya neyse boşver şimdi yaza konuşuruz o mevzuyu, ben 10 saniyede bir fotoğrafa bakmadan duramıyorum.250likten çok daha güzel olmuş.üzerine sticker a filanda hiç gerek yok.orijinal olmuş zaten.
Aynen,bu aralar bakamıyorum pek motoraParçayı söküp yaptık başka türlü imkanı yok,3 kişi yardımı olmadan da yapılamaz
Çok zahmetli iş,çok kez deniyosun çünkü hava kalıyo içinde şişiyo.Ama öyle bi sorun olmadı özenle yaptık.
Tebrik ederim. :cat: Motora da yakışmış.