Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merakla bekliyorum Ekrem, güzel bir şey çıkacaktır kesin, resimleri paylaştıktan sonra bende hemen sipariş verip yaparım.

Evet arkadaşlar kaplama işlemini yaptık fotoğraflarıda çektim ama telefonum arkadaşımda kaldı 1 saate gidip alıcam fotoğrafları koyucam.Egzostu çizilmiş olanlar için süper bi alternatif,bence görüntü orjinalinden kesinlikle daha iyi.Ben carbon ürünüde beğendim.Yalnız uygulaması çok zor işlem.En az 3 kişi uğraşın yapacaksanız :) Biz baya bi uğraştık ama oldu.Fön makinasıyla gerdire gerdire yaptık.

beyler selamunaleykum..
sizlere bi kaç sorum olacak...
nasipse yarın yeni kasa 7000 kmde cbr bakmaya gideceğim...
serviste sadece 1000 km bakımı gözüküyor başka gözükmüyor..
telefonda konuştuğum kadarıyla kazası arızası filan yok dedi..
sadece serviste görünmemesi kafamı kurcalıyor..
kronik rahatsızlığı filan varmıdır bu motorun?
garantisinin olmaması başımıza dert açarmı?

beyler selamunaleykum..

Vallahi ilk bakım 1.000,sonra 4.000,8.000 diye gidiyo.3. bakım zamanı gelmişken 2. bakımı yapılmamış mı,yapılmışsa gözükmesi lazım?

beyler selamunaleykum..

Garantinin olmaması bence sadece satarken seni etkiler, alıcı soracak servis bakımları nerede ne yaptın ne ettin garantisi devam ediyor mu diye

sadece 1000 bakımı gözüküyor..
bakalım hele yarın bakmaya gideceğim son durumu sizlerle paylaşırım..
eyvallah cevaplarınız için...

Evet arkadaşlar buyrun fotoğraflar

img0484nd.jpg

img0486h.jpg

img0487wd.jpg

son fotografta ıslak mendille temizlediğim için iz kalmış :)

Bence güzel olmuş. :) Bunun üzerine bir de akrapovic yazısı çatlattın mı tamamdır. :) Parçayı söküp kapladın galiba.Güzel işçilik yapmışsın.Egzozun çıkış yeri kirli o yüzden mi mat görünüyor?

vaşşşş.bayıldım.çok güzel olmuş.harbi işçilikte çok iyi.bende istiyorum :flower:

Bence güzel olmuş. :) Bunun üzerine bir de akrapovic yazısı çatlattın mı tamamdır. :) Parçayı söküp kapladın galiba.Güzel işçilik yapmışsın.Egzozun çıkış yeri kirli o yüzden mi mat görünüyor?

Aynen,bu aralar bakamıyorum pek motora :) Parçayı söküp yaptık başka türlü imkanı yok,3 kişi yardımı olmadan da yapılamaz :) Çok zahmetli iş,çok kez deniyosun çünkü hava kalıyo içinde şişiyo.Ama öyle bi sorun olmadı özenle yaptık.

Muhteşem olmuş ! karar verdim yapıyorum bende :queen: Ekrem keşke uzaktan alsaydın birde komple motoru nasıl duruyor baksaydık

zippo's bence egzost değişimi gereksiz.görüntü olarak şuan çok güzel olmuş ,performansa da bir katkısı olmayacak,ses:??sesi de olmayı versin.ama kesin yaptırıyorum(karbon)

Muhteşem olmuş ! karar verdim yapıyorum bende :queen: Ekrem keşke uzaktan alsaydın birde komple motoru nasıl duruyor baksaydık

Aceleyle böyle oldu valla İlkay,onuda çeker koyarım ama :)

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

zippo's bence egzost değişimi gereksiz.görüntü olarak şuan çok güzel olmuş ,performansa da bir katkısı olmayacak,ses:??sesi de olmayı versin.ama kesin yaptırıyorum(karbon)

Performansa çok azcık bi katkısı var gerçekten :) Ama ses için alacağım 125'liğe göre tatmin edici.

ya tabii senin bileceğin iş..ya neyse boşver şimdi yaza konuşuruz o mevzuyu, ben 10 saniyede bir fotoğrafa bakmadan duramıyorum.250likten çok daha güzel olmuş.üzerine sticker a filanda hiç gerek yok.orijinal olmuş zaten.

ya tabii senin bileceğin iş..ya neyse boşver şimdi yaza konuşuruz o mevzuyu, ben 10 saniyede bir fotoğrafa bakmadan duramıyorum.250likten çok daha güzel olmuş.üzerine sticker a filanda hiç gerek yok.orijinal olmuş zaten.

Aynen yaz ola hayrola bi yaza çıkabilcek miyiz ona bakalım :) Yok sticker filan gereksiz olur dediğin gibi böyle çok orjinal.

Aynen,bu aralar bakamıyorum pek motora :) Parçayı söküp yaptık başka türlü imkanı yok,3 kişi yardımı olmadan da yapılamaz :) Çok zahmetli iş,çok kez deniyosun çünkü hava kalıyo içinde şişiyo.Ama öyle bi sorun olmadı özenle yaptık.

Tebrik ederim. :cat: Motora da yakışmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar