Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar bu lastiklere niye bu kadar takıldınız anlamadım ya..
Frenlemede ön lastik bence baya başarılı ki başlarda isteksiz stopie yapıyodum.
Şimdi Bilinçli olarak arada stopie yaparak durdugum oluyo..
Arka lastik derseniz.Frenlemeden zaten fazla kullanılmaması gerekiyo bence.Virajlara gelirsek bi dizlik alıp virajda diz vermemimi istiyosunuz:mrgreen:
Ayrıca gaza fazla asıldıgınızda arkanın yanlaması benim hoşuma gidiyo ben memnunum arkadaş:)
Lastikler berbat diye bişey yok..Sadece mişlenle kıyaslama yapılamaz.
Lastikten sıkıntısı olan mişlenleri alsın Motorun gidişi bile değişir:wiinkk:

kardesim belli ki , üzerinde michelin olan bi cbr 125 2011 sürmemişsin :) sürdüğünde demek istenileni anlyaacaksın eminim. bencede orj lastikleri çok kötü , ilk fırsatta değiştireceğim ...

ön lastik 110 var ama bildiğim kadarı ile onu taksan olmaz mı sence zippo :silent:
hem 110 önde daha güvenli olur gibi yatarken frenleme vesaire ....

maalesef burda 6 7 kişi kendi arasında muhabbet kurmus dısardan biri geldiğinde hiç yardımcı olunmuyo sorulara cevap verilmiyor .

kardeşim mesela bizim motorlara kask takılıyor mu onu merak ettim , okula gidiyorum motorla kaskı sınıfa götrüyorum hoş olmuyo motorun üstünde kalsa güzel olacak ama oluyor mu bilmiyorum .

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

eyvallah kardeşim diğer konularda herkes birbiriyle konusuyor güzelce muhabbet falan , burda belirli kişiler kendi arasında samimiyeti kurmus başkaları yokmus gibi davranıyor.

arkdaslar cbr'ların üretim sorunu çözülmüş artıuk her bayıde sorunsuz cbr 125 bulabılıcekmısiz bu konuda detaylı bılqıye sahıp olan warmı acaba o zmn hanqı zamn acaba ?

Bende kaskı taşıyorum yanımda mecbur :)

Arkadaşlar benim motor 3.100 km oldu.4.000 bakımına 3.100 de götürsem bir sorun olur mu acaba ?

niye öyle bişey yapmak istiyon zippo ?? bu arada hayırlı cumalar herkese .

Hem lastikleri değiştircem hem janta şerit filan çektircem yağı filanda değişcek bakımla beraber aradan çıksın istiyorum.Acaba bir sorun olur mu ?

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:53 ----------

Ne yağ koymam gerekir bilen var mı acaba ?

bence sorun olmaz ama neden o kadar erken yaptırmak istiyorsun gerçi fazlada bişey kalmamışta... sentetik yağdan şaşma arkadaşın dediği gibi 10-40 ideal castrol yada mobil iidir..

bence sorun olmaz ama neden o kadar erken yaptırmak istiyorsun gerçi fazlada bişey kalmamışta... sentetik yağdan şaşma arkadaşın dediği gibi 10-40 ideal castrol yada mobil iidir..

Teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-cbr-125-r-60341906/detay/

Bu ilanda arkadaş kn hava filtresi demiş.Bizim yeni kasaya göre var mı kn hava filtresi :silent: ? Yoksa eski kasa için olanlarda uyar mı bizim motora ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...formance-hava-filtre-ha-1502-56415066/detay/?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar