Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vala öle diyosunda biri 9250tl dieri 13000tl düzde 150-160ta yeterli bence arada okdar paralık bi fark yok CBR250R düşünüyorum bende önümüzdeki yaz kısmetse

cbr 250 o 150 leri 160 ları yırtına yırtına yapyor makina zorlanıyor makinanın canını çıkarıyosunuz ama ninja o sürati rahat,makina zorlanmadan yapıyor,bunuda göz ardı etmeyelim lütfen...

cbr 250 o 150 leri 160 ları yırtına yırtına yapyor makina zorlanıyor makinanın canını çıkarıyosunuz ama ninja o sürati rahat,makina zorlanmadan yapıyor,bunuda göz ardı etmeyelim lütfen...

yanlışın var dostum, CBR 160km/h hıza rahatlıkla çıkıyor 160-170 arası zorlanırsa zorlanır, eee ninjada durum çok mu farklı oda varsın 170 e kadar rahat çıksın(10km fazla) 170-180 arasını zorlanarak alır. (Düz yolda)

Hadiyaw ciddimisin :mrgreen: Senin motorla yapıldı çekimler demek.Ne renkti seninki hatırlayamadım bak şimi, tricolour dı sanırım değilmi =) Arada senin görüşlerini de almışdır barkın hocam şimdi :p ünlü oldum desene :queen:
Sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim, eminim çok güzel bir bölüm olmuştur :rendeer:

Aynen tricolor :) Çekimler filan çok güzeldi bende çıkıcam tabi biraz :) Gerçekten güzel bi inceleme oldu.

Bizim cıbıra (2005-2010) 100/80'lik ön lastik oluyor mu, yoksa büyük gelir çamurluğa mı sürter ? Öne 100/80'lik mt75 taktıran arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum ancak lastiği almadan önce emin olmak istedim. Bu arada alacağım lastik pirelli değil unilli.

160 tan sonra yırtınmaya başlıyor haklısın ama 150 çok rahat
ama ninjanın yol tutuşuna lastiklerden dolayı güvenmem
zaten geçiş motoru bu alemi yok 170 lerin
600 cc sanmayın
herkezin motoru kendine güzel geliyo
yanlız kawa ların sesini cidden beğeniyorum
b:cherry:cbrların sesi o cuplara benziyor internetten izlediğim kadarıyla

hiçbir motoru kötülediğimiz falan yok arkadaşlar hemen savunmaya geçmeyin,cbr 250 güzel motor,o dediğiniz hızları yapar yapmaz deyil ama sadece zorlanır dedim

Merhaba arkadaşlar ben Balıkesir'den Ziya. 19 yaşıma gireceğim B+A2 ehliyetim var. Üniversiteye başladım.

Hem üniversiteye gidip gelmek hemde boş vakitlerimde gezmek için bi motor almayı düşünüyorum. 2. El Siyah renk CBR 125 R arıyorum 3000 lira civarı. Bulamassam sıfır Mondial 125 MH Drift alcam.

cbr 125'ciler uykuya daldı anlaşılan 3. sayfa olmuş konu :)

250 topiğindeki tat yok burda. Gerçi ondada kawa topiğindeki tak yok ama:)

Bazen tam çocuk muhabbetine dönüyor burası kimse adam gibi sürüş izlenimi paylaşmıyor motor hakkında teknik detaylara girmiyor.yeni girenler hiç araştırmadan kaç yapıyor diye damlıyor bide en önemlisi bi kesim 2011 kasanın değerini tam bilmiyor:farao:

Bu paraya böyle gösterişli ve kalite kokan

otobanda düzde çok rahat 120-125 yapan

8-9 beygirlik scooterlardan bile az yakan böyle 125 lik candır can bu devirde:rendeer:

Bazen istanbulda otomatik askım kabarıyo debriyaj trafikte kasıyor ve para harcamadan Pcx e mi geçsem diyorum ama yaptığım uzun yol ve her zaman otobana girmek durumumda olmam beni düşündürüyor. 110 da kesiciye giren sooter beni yer yer kasar kurtarmaz strese sokar. çünkü otobanda bazen orta seritte 100 le giderken arkamdaki çok yanasıp taciz ediyor. sol serit boşşa dalıyorum 120-130 yerine göre uzuyorum ortamdan uzaklasıyorum. Başka hangi vitesli veya otomatik 125 lik bunu yapabilir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

bi bakalım testimize..

bulgur pilavından sonra buna ne dicek? buldum domatesli (hafif soslu 125lik babında) makarna:queen::queen:

250 topiğindeki tat yok burda. Gerçi ondada kawa topiğindeki tak yok ama:)

Bazen tam çocuk muhabbetine dönüyor burası kimse adam gibi sürüş izlenimi paylaşmıyor motor hakkında teknik detaylara girmiyor.yeni girenler hiç araştırmadan kaç yapıyor diye damlıyor bide en önemlisi bi kesim 2011 kasanın değerini tam bilmiyor:farao:

Bu paraya böyle gösterişli ve kalite kokan

otobanda düzde çok rahat 120-125 yapan

8-9 beygirlik scooterlardan bile az yakan böyle 125 lik candır can bu devirde:rendeer:

Bazen istanbulda otomatik askım kabarıyo debriyaj trafikte kasıyor ve para harcamadan Pcx e mi geçsem diyorum ama yaptığım uzun yol ve her zaman otobana girmek durumumda olmam beni düşündürüyor. 110 da kesiciye giren sooter beni yer yer kasar kurtarmaz strese sokar. çünkü otobanda bazen orta seritte 100 le giderken arkamdaki çok yanasıp taciz ediyor. sol serit boşşa dalıyorum 120-130 yerine göre uzuyorum ortamdan uzaklasıyorum. Başka hangi vitesli veya otomatik 125 lik bunu yapabilir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

bi bakalım testimize..

bulgur pilavından sonra buna ne dicek? buldum domatesli (hafif soslu 125lik babında) makarna:queen::queen:

Barkın abi çekimden önce motor hakkında bana sadece lastikleri değiştirmem gerektiğini söyledi ısrarla.Lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum.Güzel test oldu Barkın abi ve ekibine emekleri ve ısmarladıkları pide için teşekkür ediyorum :)

lastiklerden yana ben de dertliyim
motoru azcık yatırdım mı arka pıt atıveriyor kendini toparlamasına toparlıyorum ama korkuyorum viraja girerken yatmaya
birde kaldığım yer yokuşların bol olduğu bir yer
sürekli yokuş aşşağı inerken fren kısmak zorunda kalıyorum dönüşlerde v.s.
3.5 atmıyorum desem yeri
bende değiştirmek istiyorum fakat ekonomik durum şu an için elverişli değil
karar verdim bu motorla 4-5 yıl yolları ayırmayacağım çünkü kurallara uyan biriyim 600 lükte alsam 1000 likte alsam ( ki zor ekmeği ele almadan çok zor ) gideceğim hız aynı
4-5 yıl sonra belki honda 250'lik düşünürüm diyorum
çoğu kişi cbr denince he bisiklet mi diyor halen yeni kasadan bi haberler

evet lastikler Cbr zevkimin içine eden olay. Bugün 100 km devirdim gayet keyifli güzel boğazı gezdim. Dönüşte galata köprüsünden fatihe kadar yağmur ciseledi ve 3.5 attım. Bu lastiklerle ani fren yapamassın motoru yatıramassın. Tamaen güvenli modda efendi efendi takıldım 10 dakika.

Bide kuruda bile yatıramıyorum motor düşük süratlerde kuruda bikaçkere kıç attı ve barkın beyin testindeki gibi hebele ön gitti geldi ıslakta korku kaldı. Otobandan çıkışlarda ve girişlerde tırlar kamyonlar ben motor çok yatmasın kayabilir korkusundan yavaşlarken benden hızlı dönüp üstüme çıkmaya yelteniyolar. Bi metzeler Michelen şart. 2012 sezon başı bunla devam edersem değişecek kesin

lastikler cok problemli
kuruda yatıramıyorsun ki ıslakta yatsın az once kaldırıma cıkıyordum donuste :S yatarak donsem rahat donucem ama guvenemıyorum kı :S
su kısı atlatalım da hayırlısı ıle onumuzdekı yaz guzel bır lastık alıcam
arkayı 140lamayı dusunuyorum ben

Vites Değiştirirken Tak diye ses gelmeyen motor olmaz dostum...
Sadece Uygun devirleri yakalarsan ses cıkmaz :bounce:

20 km hızla giderken 1 e attığımızda o ses çok çıkıyor ama hız 5km deyken filan gayet az bir ses çıkyo bunun nedenini bilen ?:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar