250 topiğindeki tat yok burda. Gerçi ondada kawa topiğindeki tak yok ama
Bazen tam çocuk muhabbetine dönüyor burası kimse adam gibi sürüş izlenimi paylaşmıyor motor hakkında teknik detaylara girmiyor.yeni girenler hiç araştırmadan kaç yapıyor diye damlıyor bide en önemlisi bi kesim 2011 kasanın değerini tam bilmiyor:farao:
Bu paraya böyle gösterişli ve kalite kokan
otobanda düzde çok rahat 120-125 yapan
8-9 beygirlik scooterlardan bile az yakan böyle 125 lik candır can bu devirde:rendeer:
Bazen istanbulda otomatik askım kabarıyo debriyaj trafikte kasıyor ve para harcamadan Pcx e mi geçsem diyorum ama yaptığım uzun yol ve her zaman otobana girmek durumumda olmam beni düşündürüyor. 110 da kesiciye giren sooter beni yer yer kasar kurtarmaz strese sokar. çünkü otobanda bazen orta seritte 100 le giderken arkamdaki çok yanasıp taciz ediyor. sol serit boşşa dalıyorum 120-130 yerine göre uzuyorum ortamdan uzaklasıyorum. Başka hangi vitesli veya otomatik 125 lik bunu yapabilir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
bi bakalım testimize..
bulgur pilavından sonra buna ne dicek? buldum domatesli (hafif soslu 125lik babında) makarna:queen::queen: