Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Duyumlarım Arasında ANES'in gümrük hangarlarında ödemelerini tamamlamadığından ürünlerinin yattığı üzerine,
bu seçim sonu çekemez ise hazin bi son beklıyorlarmış,
ve bu arada 2011 cbr 125,,250 'ler ise temmuz ilk haftası veya ağustos ortası olabılecek yönünde...

Duyumlarım Arasında ANES'in gümrük hangarlarında ödemelerini tamamlamadığından ürünlerinin yattığı üzerine,
bu seçim sonu çekemez ise hazin bi son beklıyorlarmış,
ve bu arada 2011 cbr 125,,250 'ler ise temmuz ilk haftası veya ağustos ortası olabılecek yönünde...

anes yetkili bayimi bilmiyorum ben
ama umarım yetkili honda bayileri çekebilmiştir motoru

Ne motormus abicim bu ya gelmek bilmiyor hondanin normalde boyle yapmasi garip bu tsunami olayi gercek herhalde ondan aksiyo sanirsam e peki gelen motorlarda radyasyon olmasin eritmesin birde kullananlari biliyosunuz japonyada kacak var telliyor :)

Temmuzun ilk haftası ihtimalı varsa,ağustos ortası ne oluyo ki ? Valla bugün aradık,hala haber bekliyoruz hiçbir haber gelmedi dediler.Rezillik

Temmuzun ilk haftası ihtimalı varsa,ağustos ortası ne oluyo ki ? Valla bugün aradık,hala haber bekliyoruz hiçbir haber gelmedi dediler.Rezillik

oyalama taktigi gibi geliyor onlarda kesin bilemiyolar gibi sanki yanlis anlasilmasin bende cbr 250 istiyordum vazgectim tarih karmasasindan dolayi kotulemek icin soylemiyorum cunku surekli tarih degisiyor ben bekleseydim ic basincdan infilak etmistim wallahi

Motosikleti
Hornet
Arkadaşlar motorumla ilgili son durumu sizlerle paylaşmak istedim..

En son Exper dosyayı sigortaya iletirken bana pert olabilir demişti..
Sigorta dosyayı incelemiş ve onarım kararı vermiş..Bu karara bende sevindim..
Çünkü motorumun sadece hasarlı kısmı grenajları idi bunlarda 0'ıyla değişince bi problem olmıyıcağını düşünüyodum satarkende sorun olcağını zannetmiyorum mal benim olmadı satmam:mrgreen:

Şimdi fabrikada olan parçalar takılıcak..Olmıyanlar için bekliyicem ama ne kadar bende bilmiyorum.İnş motor bekliyen arkadaşlar gibi olmaz kaderim:p

Ne motormus abicim bu ya gelmek bilmiyor hondanin normalde boyle yapmasi garip bu tsunami olayi gercek herhalde ondan aksiyo sanirsam e peki gelen motorlarda radyasyon olmasin eritmesin birde kullananlari biliyosunuz japonyada kacak var telliyor :)

motorlar taylanddan geliyor sorun olcanı sanmam ya :cherry:

Motosikleti
Hornet
İnş en kısa zamanda çıkar kardeşim.Kaza yaptın seninki çıkıcak,bizimkiler hala gelmedi..

Valla sizinkide kabir azabı gibi bişey..
Honda yapmazdı böyle ama altından bi nane çıkmaz inş..
Bu arada sizde iyi sabır varmış ben olsam çoktan kaporayı falan çekmiş başka motor almıştım..Biraz sabırsızımdır ben böyle konularda..

Zaten bu yüzden servis olsun exper olsun illallah ettiler benden..Böyle gidersem 10 gün içinde çıkar motor..
Böyle muhabbetlerde biraz çingenelik şart:mrgreen:

Valla sizinkide kabir azabı gibi bişey..
Honda yapmazdı böyle ama altından bi nane çıkmaz inş..
Bu arada sizde iyi sabır varmış ben olsam çoktan kaporayı falan çekmiş başka motor almıştım..Biraz sabırsızımdır ben böyle konularda..

Zaten bu yüzden servis olsun exper olsun illallah ettiler benden..Böyle gidersem 10 gün içinde çıkar motor..
Böyle muhabbetlerde biraz çingenelik şart:mrgreen:

Valla o kadarda sabırlı değiliz aslında.125lik bu fiyata başka alternatifim yok ki,olsa bir dk durmam :pale:

Aynen aga 1500 tl fiyat çekti Servis..
Depoya onarım deyince 4500'den 3500'e indi masraf:)

O ne depoymuş arkadaş:cyclopsan 1500 lira? Parçaları resmen iki üç katına sokuyolar adama:pr: ahlaksızlıktan öte bişey. Tamam sigorta şirketine sokuyonda vatandaşa kalsa nasıl ödenicek:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar