Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Hornet

Motor patates olmuş sağındada solundada çizikler çatlaklar mevcut..
sağ sinyal yok sola bakmadım.:p

Daha düşeş bi motor var düşünen olursa..
2011 model 3200 km de hemde siyah yeni kasa:)

zenon farlı neyim hemde:)
Sadece sağ grenajı yok..Arka kuyruk grenajı çatlak..Sol grenaj çizik çatlak..
Depoda ufak bi çizik var..
Kafa grenajı ve ön çamurlugu kırık..
Şasede motorda ve yürüründe hiç bişey yok sağlam turp gibim:cherry:
En son Deposuda ful idi:bounce: 3 bine vericem:cherry:

grenajlar tamir edilir yahu; biraz reçine, biraz cam elyaf :). kartla çekim yapar mı ki?

Motosikleti
Hornet
xenon bozmadımı garantiyi ya..

Servisinden memnunsan ve 2 sene boyunca aynı servise gidiceksen..Ki ben kendi servisimi öve öve bitiremiyorum sahibi olsun ustaları olsun..Gerçi sahibi ayriyetten servisede bakıyo benim motorla o ilgileniyo..

Gidiyosun servisine abicim diyosn ben gecelerimi aydınlatmak istiyorum diyosun ne yapabilirz.Oda yukarda aksesuar olarak sattığı zenonların yanına götürüyo seni 150 ila 200 tl arası tek oldugu için..

alıyosun ordan bitane yetkili servisin takıyo ve sadece farın çıkıyo garantiden fakat o taktığı zenonda 2 sene garantili oldugundan problem olmuyo:wiinkk:

cbr ı satmayı düşünmeye başladım , 6000 teklif var niyetimde 6450 var . halende kararsızım.

4 yıldır hayalini kurduğum motoru binbir zorlukla alıp sonrasında önemli başka sebeplerden dolayı satmak ..

belkide biraz da içimde satma isteği olmadıgı için mi yüksek diyorum ne :p

Servisinden memnunsan ve 2 sene boyunca aynı servise gidiceksen..Ki ben kendi servisimi öve öve bitiremiyorum sahibi olsun ustaları olsun..Gerçi sahibi ayriyetten servisede bakıyo benim motorla o ilgileniyo..

Gidiyosun servisine abicim diyosn ben gecelerimi aydınlatmak istiyorum diyosun ne yapabilirz.Oda yukarda aksesuar olarak sattığı zenonların yanına götürüyo seni 150 ila 200 tl arası tek oldugu için..

alıyosun ordan bitane yetkili servisin takıyo ve sadece farın çıkıyo garantiden fakat o taktığı zenonda 2 sene garantili oldugundan problem olmuyo:wiinkk:

Kardeşim sen motoru tamir ettirmeden mi satıyorsun.Senin kazada suçlu karşı taraf değilmiydi.

herkese mrb larrr öncelikle.
ben de yeni katılanlardanım.

diğer arkadaşın dediği gibi ben de bu 125 cbr lara hastayım. yalnız vitesli hiç kullanmadım. yalnız nasıl kullanılacağına dair baya bilgi topladım sadece iş uygulamaya kaldı. ehliyete de yazıldım orada da vitesli kullanmayı öğreneceğiz muhakkak.
4-5 yıldır motorsiklet kullanıyorum ama düz vitesli. hem vitesli öğrenmek istiyorum hem de adam gibi bi motorsikletim olsun o da 125 cbr olsun istiyorum. yalnız sıfır alacak gücüm de yok. 2. el arıyorum.

yalnız bazıları farklı şeyler söylüyor. mesela; normal 125 ler repsollerden daha iyi. repsol işe yaramaz, parçaları hep çin diyorlar.doğru mu? bi yardımcı olursanız sevinirim.

bunları nasıl ayırt ederiz. nelere dikkat etmeliyiz.

o bazıları demekki motordan anlamıyolar,normal cbr ile repsol arasındaki tek fark grenajları yani dış görünüşü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------

Arkadaşlar dün dudullu imesin yanında sola düştüm:( motorumun sol aynası kökünden kırıldı bu sinyal olunun filan değişmesi gerekicek muhtemelen. vites koluda eğildi vitesler zor geçiyor kurcalamadım en fazla 3 km yol gittim oda 1 ve 2. vitesle. Birde ön frene basınca boşluk oluştu ön tekerde. Motor şu an intercitynin otoparkında. en yakın nereye götürebilirim ne yapabilirim :(

vites kolu muhtemelen içe göçmüştür,onu elinle tut ve dışa doğru çek,çok fazla çekme kırılmasın ( bende 5 sene önce ilk cbr mi aldığımda motoru ilk aldığım gün 10 la giderken sola devirdim tamda dururken,aynı benimde vites içine girmişti ama yoldan geçen motordan anlayan birisi vitesi eliyle tutup dışa çekmişti), ön tekeride motor lastiği değiştiren disk düzelten bi lastikçiye götür 10 lira ver yaptır...

gösterge ışıklarını kırmızıyla değiştirmek istiyorum.

Bu ışıklar nasıl olmalı kaç watt?

bide kaç tane gerekiyor?

ben 7 tane diye hatırlıyorum ama :silent:

ve ne kadardır tanesi? Aslında aklımda her göstergeyi farklı renk yapmak var.
km göstergesi kırmızı, devir göstergesi mavi gibi.

Ama nasıl görünceğini bilemediğim için apaçi tarzı bişey olmasınıda istemiyorum.

sizin fikirleriniz neler?

bence tek renk yap,beyaz veya mavi olabilir,ben 6 tane diye hatırlıyorum,çok ucuz 50 kuruş civarı,kaç watt bilmiyorum ama malzemeciye git cbr 125 de onlar bilir...

Aklıma değişik fikirler geliyor.
bugün uygulayacam inş.
komple mavi yapıp redline ı kırmızı falan yapcam. değişik bişey olsun :) beğenmessem 50 kuruşmuş tanesi :) Ben 2-3 lira sanıyodum.

ankarada olsanız hiç üzülmezdiniz bu duruma.bir fiil yağmur yağıyor arkadaş :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar