Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Lastikler bence çokta kötü değil.
Ön frene biraz fazla bastığında arka tekeri yerden kesicek kadar iyi hatta:p
Arka lastik içinse eğer kötülemen.Motorun arkası çok hafif olduğundan ve freni disk olduğundan abanırsan çok kayıyo fakat çok tehlikeli bi durum olmadıkça arka freni çok kullanmassan sorun olmaz.:cat:

Cbf 150'mde Mişlen kullanıyorum.İncecik oldugu halde performansı mükemmel.Tabiki cbr'da olsa aynı lastik tadından yenmezdi.:p

Motorla aşkım devam ederse mişleni takıcam gibi görünüyo. Ön 100 arka 130 olunca 125 e göre geniş olan lastiklerle rossi gibi yatasım geliyo virajlarda ama üstündekilerle hep acaba diyorum:queen: Bende tatlı tatlı yatırıyorum.

Senin cbf te mişlen varmış gerçide takmadan önceki haliyle virajlardaki halini kıyaslarsan cbr virajlarda çok daha spor keyifli diyebilirmisin?

Motosikleti
Hornet
Motorla aşkım devam ederse mişleni takıcam gibi görünüyo. Ön 100 arka 130 olunca 125 e göre geniş olan lastiklerle rossi gibi yatasım geliyo virajlarda ama üstündekilerle hep acaba diyorum:queen: Bende tatlı tatlı yatırıyorum.

Senin cbf te mişlen varmış gerçide takmadan önceki haliyle virajlardaki halini kıyaslarsan cbr virajlarda çok daha spor keyifli diyebilirmisin?

Lastiğin kayma sebebi belkide o ebadı görünce rossi olmak istememizdendir:p
Bende motor göt atmaya başlayıncaya kadar yatırıyorum motoru ama çokta akıl kari değil:)
Cbf'e mişlenleri taktıktan sonra cbr la girdiğim viraja daha sert girebiliyorum diyebilirim cbfle.
Islak zeminde bile yol tutusu mükemmel.
Tek sıkıntısı hamuru çok yumuşak oldugundan cbr'a takıldığında çok uzun ömürlü olmaz gibime geliyo :cat:

GP ve yeni alan tüm arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun, tekeriniz düz bassın.
Rodaj konusunda bana söylenen de efe tarafından ilk 1000km 6bin devir.
6 binden sonra 1-2-3 viteslerde ani hızlanma yapma-yüksek devire getirme ibreyi, gerisinde 10bin i geçmeden kullanabilirsin oldu..

bende yenı kasa kullanıyorum 500 km falan oldu lastıkler ıyı degıl gıbı bırkac kez fena kaydı bıde vıtes kuculturken dun arka tekerı kıtledı bayır asagıya ucuyodum dıkkat edın

CBR 125 R sahipleri cvp verir misiniz

1. Arkadaşlar merhaba bnim 2008 model cbr 125 im var bunu alalı 1.5 ay oldu aldığım kişi bir motor tamircisi. şimdi motorum çok az kara duman attıyor bu nede olabilir?
2. Ne kadar süre sonra hava filtresi değiştirilir.?
3. Hangi marka yağ kullanmalıyım?
4. Bu motor kilometreye kaç kuruş yakıyor?

tşk ederim.

İstanbul yapasım var kimse yok mu beni İstanbul'da gezdirecek? Tek başıma güzel olmuyor e5 takılıyorum sürekli:p

olumsuz hava şartları ve işim dolayısı ile şimdilik 60 km oldu :) ilk izlenimlerim gayet güzel )

rodaj olayı olarak var mı bi sınırlama acaba ?

pert olmuşa benzemiyor bilemiyorum ama ne olursa olsun yazık günah.daha yeni almışsın gıcır gıcır.kıymetini bil aletin.baba parası yemek böyle bişey oluyor :farao:
ali kardeşim, efe den aldığımda 6bin deviri geçme dediler ilk 1000 de.zaten o da yeterli 80km/h yapıyor.

cengizhan

hiç merak etme,hele bir yaz olsun.formdaki diğer ankaralı arkadaşlarla da buluşuruz.beraber takılırız cıbırlarımızla.bende zaten temmuzda ehliyeti alıcam yani ankara dışına pek çıkamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar