Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla bende bugün tekrar aradım bayiyi.Yine en geç haziranın 15ine kadar geleceğini söylediler.ama bu ayın son haftası kesin bir gün söyleyeceklerini bildirdiler

r0r2o1.jpg

ön cam a siyah film çektim bugün :) daha şık oldu sanki .d

arkadaşlar yeni kasa cbr 125 lerin lastik ölçüleri aynımı yoksa kalınlaştımı kalın gibi görünüyoda

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim motordan daha yeni indim çok mutluyum bugün 60km falan yaptım sizlerde inşallah motorlarınıza kawuşursunuz darısı sizin başınıza:flower:

bn direk ekranı çevirdim :queen:

Fotoğrafı çevirmeyi unutmuşum k.bakmayın :)

evet arkadaşlar dün gece itibariyle depo göstergesi tek çiziğe düştü ve bende benzin almam gerekti. motoru aldığım gün 55tl ye fulledim. ilk 200 km yavaş kullandım. sonra yani dün gece 100 km yol yaptık ve iki kişi 128 tek kişi 135 ile kesiciye giriyor. hafif eğimli tatlı bi yol. iki kişi düzde 110 - 112 arası takılıyor. tek kişi 122 gördüm.

neyse baktım depo tek çizikte az önce benzin aldım. 37 tl aldı. şimdi 306 kmdeyim. bu durumda 37/306 = 120 kuruş yapar. ilk dönem için km'de 120 kuruş güzel sanki.

neyse ki makinaya basınca gitmesi hemen seri şekilde hızlanması güzel. hep 9bin 9bin500 devirde vites atmak zararlı değildir umarım :)

Bu taş banamıydı kardeşim :mrgreen:

Yiyor arkadaşım yiyor. Gaz çıkışını rahatlatıyor nedeni o işte. Basınç kalmıyor silindirde. Araştır. her türlü diyorum. Açık ekzos motoru yer. sekmanı yer...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------

egsoz niye motorun ömründen yiyo ya :) aksine gaz çıkışını rahatlatıyo, motorun ömrünü yiyen egsoz değil, sesi duydukça gaza gelen gazlayan motoru yoran kullanıcı :)

Pardon, yukarıda yanlış alıntı yaptım. Sözüm sedici'ye..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------

Bu arada, 2007-2008-2009 model, maxx 15.000kmye kadar kullanılmış we bakımları zamanında yapılmış temiz CBR125, Repsol weya kırmızı renk kazasız sorunsuz motor arıyorum. Fiyatı uygun olursa kesin alıcam. bu aralar ACİLL motor alıcam yani. Çewresinde felan denk gelen warsa haber werirse sewinirim. Bu konuyu pek takip edemiyorum, özel mesaj atarsanız sewinirim. Şimididen çok teşekkürler. Kazasız belasız. Allaha emanet...

Fotoğrafı çevirmeyi unutmuşum k.bakmayın :)

evet arkadaşlar dün gece itibariyle depo göstergesi tek çiziğe düştü ve bende benzin almam gerekti. motoru aldığım gün 55tl ye fulledim. ilk 200 km yavaş kullandım. sonra yani dün gece 100 km yol yaptık ve iki kişi 128 tek kişi 135 ile kesiciye giriyor. hafif eğimli tatlı bi yol. iki kişi düzde 110 - 112 arası takılıyor. tek kişi 122 gördüm.

neyse baktım depo tek çizikte az önce benzin aldım. 37 tl aldı. şimdi 306 kmdeyim. bu durumda 37/306 = 120 kuruş yapar. ilk dönem için km'de 120 kuruş güzel sanki.

neyse ki makinaya basınca gitmesi hemen seri şekilde hızlanması güzel. hep 9bin 9bin500 devirde vites atmak zararlı değildir umarım :)

Arkadaşım rodaj dan haberin yok sanırım neyse herkesin kendi seçimi istediğin kadar basabilirsin tek kişi 2kişi hatta 3kişiyle daha iyi zorlanır birde 3 kişi dene 300km deki motora... Benim motorum olmuş 30000km dün bastım gemlik dönüşü tek kişi 145 yokuş aşağı, 140 düzde devam ettim bir müddet sonra trafik sıkışmaya başladı diye hemde daha fazla yormıyım diye 120 ye düşürdüm...

Yazıklar olsun tire honda bayisi gibi ordan bi iş yapacaksanız 2 kere düşünün , mart 15 de gittim ilk defa ilk motorun gecen hafta satıldığını haftaya geleceğini söyledi ben de heyecanla bekledim bi hafta sonra aradı mayısta gelecek dedi 2 AY oldu koca 2 ay bekledim bugün aradım noldu bizim motor diğer bayilere gelmiş , yok dedi gelmedi temmuzda gelir senin motor :pale: YAZIKLAR OLSUN :cyclopsan adama inandık güvendik başka bayiye gitmedik , şimdi motorsuz kaldım :pale: kardeşlerim bana bi akıl verin yardımcı olun en hızlı nasıl alabilirim nerden alabilirim :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar