Saol kardeşim ben telden girdiğim için onu yapamadım
Hacı naptın 5-6 bin devirin altı bunu boğar bence 5.5 - 8.5 arası ideal devirler özellikle 6.5 - 7 motorun en rahat çalıştığı devirler.
casillas00 motorunu Merakla Bekliyorum...
Bendeki sansmı Bilmiyorum Yok Böyle Bişey yaw
Cumartesi Günü Sabah 9'da Direksiyon sınavı.... Saat 10'da AOL Sınavım Var![]()
boğulmaz kardeş neden boğulsun ben ilk 1000 km söylediğim gibi kullandım ama sonrasında karşılığını aldım 14000 km kullanıp sattım motorumu düz yolda 147 yaapıyordum 6. viteste kesiciye giriyordu. dediğim gibi rodajlı olan motorların eminim çok uzun ömrü olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 ----------
zamanında bende çektim buna benzer şeyleri direksiyon sınavı aol sınavları falansınav yerine biraz erken git hocaları kurs yetkilisini bul sıranı en başa aldır yetişirsin inşallah
![]()
Sabah 8.30da Gel İlk Seni Sokalım dediler bide kötü Yanı Bu Sene ilk defa aol sınavına Giricem...
Lise 4 Sınıfta Dershane yüzünden devamsızlıktan kaldım bende inat ettim tekrar gitmedim okula Bu Sınav giriş kagıdını Nerden Cıkartabilirim İlla aol'denmi gidip alicam.
Casillas dönmedi mi daha
Bende satamadım motosıkletı daha3400 de kaldı teklıfler
![]()
geldim burdayım
ya 3:30 feribotu bekledim daha erken yokmuş.
Motoru aldım geldimde evde değilim eve gidince uyumassam uplıycam
3e 5e bakma ver gitsin
İlk fıkırlerımı soylıyım ulen fena ivmeleniyor
Ama frenaj zayıf onlar için yarın araştırmaya başlıyorum salam 3 set balata aldın mı tamamdır
eski sahibi arka freni basılı gezmış biraz sanırım diskte biraz defarmasyon yapmış onları halledircem tamamdır :bounce:
Ama çok yorucu ya bıde akşam trafıgıne kaldım yenıkapıdan eve gelmek ölümdü
kaslar alıştıgı zaman rahatlarım
bekle bekle :queen::queen:hayırlı olsun casillas bak seni bekliyorum satarken haber et![]()
Hadi Hayırlı Olsun Resimleri Bekliyorz