Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fakirlik naparsın.:queen: benimde genel bakım yapcak param kalmadı:queen::salut::salut: sigarayı bırakmak şart:pr::pr:

seninkini genel bakım paklamaz :queen:
2010%5C12%5C25%5Cbikepics-2119774-full.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
moralimi bozma yahu:queen: ilk motorum. baştacım:cherry:

hayırlısı:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

GÖЯKEM;2227359' Alıntı:

teşekkür ederim:rendeer:

GÖЯKEM;2227365' Alıntı:
Apartmana nasıl koyabilirim motoru ya kapıcıyla konuştum benzinli araç girimiyomuş , yönetiyciye ne mazeret söyliim yağmuru var kışı var dışarda bırakamam oğlumu :p:p

Önce kapıcıyı sonra Yöneticiyi döver üst üste koyar.Merdivenlere tahta yapar binaya sokarım :)

İşlerinden koskoca plaza ve devasa otoparkı var ilkgün gittim adam motor giremez diyo cıkcan dio sabahın körü benim şarteller bi attı.
Oydu buydu tehtitler felan derken ben kazandım :mrgreen:

Herkez motorunu kapıda kuryelerın yerıne bırakıyo ben otoparka :queen:

Şimdi ZZR'yi aldık bunu hıc bırakmam

apartmanı delerim yine de dışarda bırakmam ulen:cherry:

apartmanı delerim yine de dışarda bırakmam ulen:cherry:

sağlam otopark var ama bizim saolsun lar apartman sakinleri langur lungur dönüveriyorlar park yerine benim motoru görmezler altına alırlar apartmanın arkası var ula tam hırsızlık bi yer bu çalınmaya karşı sigorta filan ne kadardır bilen varmı beyler birde çalınmasını ispat etmek için kamera filan gerekirmi :cherry:

GÖЯKEM;2227373' Alıntı:
sağlam otopark var ama bizim saolsun lar apartman sakinleri langur lungur dönüveriyorlar park yerine benim motoru görmezler altına alırlar apartmanın arkası var ula tam hırsızlık bi yer bu çalınmaya karşı sigorta filan ne kadardır bilen varmı beyler birde çalınmasını ispat etmek için kamera filan gerekirmi :cherry:

cbr ıcın kasko 550 TLydi fıyat sordugumda.

benim balatalar iyi mi değiştirmem gerekli mi?

GÖЯKEM;2227383' Alıntı:
şimdi gtr 1100 tlcikmi :queen::queen:

satış kagıdında ne kadar yazıyorsa ona göre kitliyorlar.orda ortalama bı fıyat bıcıyo noter o fiyattan ayarlıyorlar.tabi calındıgı zamanda adam o fiyatı baz alıyo yada pert edersen :)

satış kagıdında ne kadar yazıyorsa ona göre kitliyorlar.orda ortalama bı fıyat bıcıyo noter o fiyattan ayarlıyorlar.tabi calındıgı zamanda adam o fiyatı baz alıyo yada pert edersen :)

pahalıya aldığımızı gösterip satıcı ile anlaşırsak , Allah yazmasın kazda veya çalınmada kask bedavaya gelirr :cherry::cherry:

GÖЯKEM;2227388' Alıntı:
pahalıya aldığımızı gösterip satıcı ile anlaşırsak , Allah yazmasın kazda veya çalınmada kask bedavaya gelirr :cherry::cherry:

Kasko fiyatı fazla olcak.Ve motorun üzerindeki egzoz elcik setleri aksesürları ek olarak belirtiyorsun onlarda ücretendırılıyor.
Ve kaskın montunuda kaskoya dahil edeblyrsn kask +10liraydı sanırım.

Sigorta okuyan arkadaşım var onlar diyordu. :)

hocam sen benden önce alırsın zaten kasko yaptırırsın mutlaka o zmn daha detaylı söylersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar