Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aslında sağlam ve daha güvenli olabiliceğini düşündüğüm için almaya karar verdim. Hız yapmayıda pek sevmem ki yaptığım bir kazada var şansızlık eseri:)
Sahibinden.com daki ikinci ellere baktım ancak fiyatlar biraz yüksek gibi geldi bana.
İkinci el temiz honda cbr için fiyat ne olmalıdır aşağıya yukarı. Birde kaç kilometreler arası bakmalıyım?

Kmsi bakıma baglı periyoduk bakımları yapıldıktan sonra bişey olmaz.

Ama o 2500e 3000e satılanlar genelde problemlı oluyo tabi 3000e temiz bulamazssın diye bişey yok elbet bulunur.
Ama alabilcegının en iyini alki snradan üzülme.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk motorunu 2.el alcaksan çok ucuza kaçma derim. 500 milyon ucuz diye aldım fakat 500 e yakın bi masraf çıktı. Masrafı geç hevesini kursağında bırakıyo.

Kmsi bakıma baglı periyoduk bakımları yapıldıktan sonra bişey olmaz.

Ama o 2500e 3000e satılanlar genelde problemlı oluyo tabi 3000e temiz bulamazssın diye bişey yok elbet bulunur.
Ama alabilcegının en iyini alki snradan üzülme.

3000-3500 gibi bir bütçe ayırmayı düşünüyordum bende.. :cat:
Çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için..
Forumu takip etmeye devam edicem çok yararlı bir başlık olmuş..

ilk motorunu 2.el alcaksan çok ucuza kaçma derim. 500 milyon ucuz diye aldım fakat 500 e yakın bi masraf çıktı. Masrafı geç hevesini kursağında bırakıyo.

canlı örnek seni bak benim orjinal egzoz duruyo.eski sahıbıne gondercem bugün.

onu arar sorarım satarsan isteyen var diye alırsın bnm eski egzozu bide bnmki alttan 4 vidalı degıl geçmeli.seninkide öyle mi ?

Haklısın evet.. ki ben motordan pek anlamam. Öyle bir durum olursa çok çok uğraştırır beni..

ne vidalı ne geçmeli. Adam kesmiş. Kaynak yaparak olur anca. Ne kadara satar ki? Çok bütcem maalesef yok. :(

egzoz bulduktan sonra kolay iş. İllaki bulunur da egzoz yok. :salut:

yağını değiştircek vaktim olmadı bugün. yarın değiştircem. acaba ben değiştirebilir miyim? nasıl yapılır anlatabilcek biri var mı?

bende istanbul dışımı gıtsem yoksa burda mı kalsam karar veremedım.Bende uluslararası lojistik secicem.Kafam cok karışık napsam bilemiyorum.

Zaten istanbuldasın karşıya geç yeter :cherry: Bence üni demek bambaşka bi hayat demek hatta imkanın varsa yurt dışında da bir kaç sene geçirmelisin:cat:

iyi fikir yazıym. Motora bi baktım şimdi. Sanki lastikler inik gibi duruyo. Ayarı nedir bunun? Kaç basıyım? Bide acaba ondan mı hızı düşük aklıma o geldi şimdi.

of bi yağ çktı ki sormayın. Shell in 4t 15w 50 yağını koydum. Bişey olmaz dimi?

ee koydum artık.:pale: 1000 km idare etmez mi?

inş vermez.:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar