Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

GT250de 13bin devir.ama kaç devirde tam tork verdigini bilmiyorum.
Ama 13bin olduguna göre 8500-10.000 arasıdır.

bide sele ile yer arası yüksekliklerine baktım malum benim için önemli olan.

Ninja 71Cm gt250 79cm cıbır 69cm.

Kawasaki_Ninja250R_23_1024x768.jpg

Şekle Come :)

bekleriz casillasım ayıp ettin :) ya bu arada arkadaşlar benim zincir dişli takımı almam lazım cıbırıma ama doğru dürüst bi yere güvenip alamadım hala tavsiye bekliyorum :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava filtresi pahalı. Bende temizlettim. Yağı da yarın değiştiriyorum. egzoz sorununu halletsem çok rahatlıycam ama çok para yahu. En kısa zamanda halletcem ama. Sıkcam mecbur dişimi artık. :( yaza kadar hallederim inş. Tüm bakımları.

hava filtresi pahalı. Bende temizlettim. Yağı da yarın değiştiriyorum. egzoz sorununu halletsem çok rahatlıycam ama çok para yahu. En kısa zamanda halletcem ama. Sıkcam mecbur dişimi artık. :( yaza kadar hallederim inş. Tüm bakımları.

buggin sen bu motoru almadan önce elit motora göstermedin di mi??

yok onun arkasında adnan usta var ona gösterdim Ahmet abiyle birlikte. Sanırım tanıyosun onu senin cbr ı o satmış sana.
Usta motor aksamı güzel dedi. İşte bi egzoz sıkıntı yarattı bana.

2800 e aldım. 2005 model 20 bin km

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

yahu bide ben virajlara giremiyom.:) yatıramıyom motoru. Yavaşlayıp gidonu çeviriyom. Komik oluyo.:)

Biliyorum benim usta da adnan ustaydı ama hondaya götürdüğümde keşke ilk bize getirseydin dediler ve bazı konularda haklı çıktılar, neyse artık adnan usta halleder zaten konyada üstüne usta yok. Ahmet abiye de selam söylersin bi gittiğinde:wiinkk:

Sakın ana caddede öyle gidon çevirmeye kalkma kaygan yolda yeri öpersin. Bi kaç eğitim videosu izle doğru yatma şekillerini falan öğren hatta bi boş zamanda sana bildiğim kadarıyla biraz ufak eğitim verebilirim kendimce. Ama temel bilgiler olmadan pek dolaşma ortada :)

Son düzenleme:
2800 e aldım. 2005 model 20 bin km

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------

yahu bide ben virajlara giremiyom.:) yatıramıyom motoru. Yavaşlayıp gidonu çeviriyom. Komik oluyo.:)

dur daha bismillah ya.
Viraj işi zor iş öle 2günde öğrenemessın.

Dikkat et yatıyorum diye karşı şeride fırlarsın farkına varmadan.

Motoru yatırmak için sağa donceksen sag gıdonu hafif ileri doqru ittir bak nasıl atıyor motor :) bunu 30km hız üstünde yap.

a.s
Elit motorun yaklaşımını beğenmedim. Kocaman adam ben daha lise 3 üm birader diyip durdu.(gerçi 20 den fazla gösteriyom da. :mrgreen:) Bide köpekleri var. Kaçıp durdum.:mrgreen: elit motora işim düşmedikce uğramam yani.

dur daha bismillah ya.
Viraj işi zor iş öle 2günde öğrenemessın.

Dikkat et yatıyorum diye karşı şeride fırlarsın farkına varmadan.

Motoru yatırmak için sağa donceksen sag gıdonu hafif ileri doqru ittir bak nasıl atıyor motor :) bunu 30km hız üstünde yap.

Sola dönmek için solu ittim ama motor sağa döndü. Dedim yemişim kontrasını.:cyclopsan

a.s
Elit motorun yaklaşımını beğenmedim. Kocaman adam ben daha lise 3 üm birader diyip durdu.(gerçi 20 den fazla gösteriyom da. :mrgreen:) Bide köpekleri var. Kaçıp durdum.:mrgreen: elit motora işim düşmedikce uğramam yani.

O köpek uysal yahu bi şey yapmaz:D

O köpek uysal yahu bi şey yapmaz:D

Kürtlükle alakam yok. Adnan ustada korktuğumu biliyo köpekten. Köpeğe kürt geldi diyip beni gösterince ayağma gelip havladı. Yiyodu biber gazını valla.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar