oo insaat muh okuyan bırını gormek mutlu ettı benı![]()
kaçıncı yılın? dersler nasıl ? ve bırçok soru var kafam da![]()
bende KTÜ insaat muhendıslıgınde okuyorum 2. sınıfım sorun olursa ulaşabilirsin
oo insaat muh okuyan bırını gormek mutlu ettı benı![]()
kaçıncı yılın? dersler nasıl ? ve bırçok soru var kafam da![]()
sinir oldum sinir!
Düz yolda 110 u geçmiyor 6. Viteste 8 bin devirde gaz sonuna kadar açık olduğu halde 8001 devir bile olmuyo sabit kalıyo. Çıldırdım yahu!
Hocam koy motoru fln beni bozar yaa... Ehliyet+egitim+ ninja\cbr dusunuyorum. Goruntu olarak ninja, ses olarak ninja, performans olarak ninja, prestij olarak ninja...
köy motoru falan kimseyi bozmaz arkadaş niye binenlerin canı yokmu. hadi sen aldın zxr 250 full koruma gidiyorsun tecrübesizsin allah göstermesin birşey oldu düştün o dkdan sonra motordan soğursun neden zxr250nin parçası çok uçuk. ama bir köy motoru yada arkadaşın dediği gibi ybr ile başlasan güzel bir tecrübe edinsen ondan sonra git al zxr 250 senden iyi sürücü olmaz. bir motosiklet kullanıcısı var birde motorcu sen motorcu olmaya çalış.![]()
daha yeni aldım motoru. Aldığım adam yağı değişmesi gerek dedi. Ama daha değiştirmedim. Ondan mı ki?
aldığından beri kaç km yaptığını ve yağ değişim periyodlarını yazarsan daha rahat cevap verilir.
bende KTÜ insaat muhendıslıgınde okuyorum 2. sınıfım sorun olursa ulaşabilirsin
dün bende cbr 125 r aldım sıfır benim için çok güzel bi motor insan üstünden inmek istemiyor hiç
cbr125 le başlangıç yapabilirsin zaten bu kadar küçük cc çıkartmalarının nedenide bu başlangıç kotogorisi olması bütcen varsa al ha ybr ha cbr ikiside aynı merak etme![]()
ybrnin sinyalini bulursun 5 10 lira cbr 125in sinyali 140 lira.
alper kardeş sen bilirsin ben yapmadım motoruda korka korka öğrendim banada demişlerdi al bir kötü motor tecrübe edin ondan sonra ne alacaksan al diye ama yapmadım pişman oldum. acemiliği atmak kolay olmuyor.
hayırlı ugurlu olsun guluı gule bının fakat ilk 1000km de dikkat edelım
dün bende cbr 125 r aldım sıfır benim için çok güzel bi motor insan üstünden inmek istemiyor hiç