Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha yeni aldım motoru. Aldığım adam yağı değişmesi gerek dedi. Ama daha değiştirmedim. Ondan mı ki?

Hocam koy motoru fln beni bozar yaa... Ehliyet+egitim+ ninja\cbr dusunuyorum. Goruntu olarak ninja, ses olarak ninja, performans olarak ninja, prestij olarak ninja...

köy motoru falan kimseyi bozmaz arkadaş niye binenlerin canı yokmu. hadi sen aldın zxr 250 full koruma gidiyorsun tecrübesizsin allah göstermesin birşey oldu düştün o dkdan sonra motordan soğursun neden zxr250nin parçası çok uçuk. ama bir köy motoru yada arkadaşın dediği gibi ybr ile başlasan güzel bir tecrübe edinsen ondan sonra git al zxr 250 senden iyi sürücü olmaz. bir motosiklet kullanıcısı var birde motorcu sen motorcu olmaya çalış. :)

köy motoru falan kimseyi bozmaz arkadaş niye binenlerin canı yokmu. hadi sen aldın zxr 250 full koruma gidiyorsun tecrübesizsin allah göstermesin birşey oldu düştün o dkdan sonra motordan soğursun neden zxr250nin parçası çok uçuk. ama bir köy motoru yada arkadaşın dediği gibi ybr ile başlasan güzel bir tecrübe edinsen ondan sonra git al zxr 250 senden iyi sürücü olmaz. bir motosiklet kullanıcısı var birde motorcu sen motorcu olmaya çalış. :)

Sen oylemi yaptn?? Yoksa direk cbr mi???

cbr125 le başlangıç yapabilirsin zaten bu kadar küçük cc çıkartmalarının nedenide bu başlangıç kotogorisi olması bütcen varsa al ha ybr ha cbr ikiside aynı merak etme:)

cbr 125

dün bende cbr 125 r aldım sıfır benim için çok güzel bi motor insan üstünden inmek istemiyor hiç

cbr125 le başlangıç yapabilirsin zaten bu kadar küçük cc çıkartmalarının nedenide bu başlangıç kotogorisi olması bütcen varsa al ha ybr ha cbr ikiside aynı merak etme:)

ybrnin sinyalini bulursun 5 10 lira cbr 125in sinyali 140 lira.

alper kardeş sen bilirsin ben yapmadım motoruda korka korka öğrendim banada demişlerdi al bir kötü motor tecrübe edin ondan sonra ne alacaksan al diye ama yapmadım pişman oldum. acemiliği atmak kolay olmuyor.

ybrnin sinyalini bulursun 5 10 lira cbr 125in sinyali 140 lira.

alper kardeş sen bilirsin ben yapmadım motoruda korka korka öğrendim banada demişlerdi al bir kötü motor tecrübe edin ondan sonra ne alacaksan al diye ama yapmadım pişman oldum. acemiliği atmak kolay olmuyor.

bütçesi varsa alsın kardeş zaten ninja istiyomuş bütçesi varsa direkonu alırdı

cbrsine performans egzozu takmış ve elinde kalan orijinal cbr 125 egzozunu satmak isteyen var mı? 150 zc'me deneysel bir şey düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim... özel mesajlarınızı bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar