topic iyice apaçı muhabbetine döndü....
alın 600luk motorda kurtallalım su hız merakınızdan
bugün trafiğe çıktım. Çok manyak bişeymiş yahu.hele tankı dizlerinle sıkıştırıp motora yatınca insan bi havaya giriyo. :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:31 ----------
ama 3. Viteste ivmelenmesi az gibi. Ya da ben yapamadım. 3. Viteste hızım 50 devir 3 binde 8 bin devire çıkması zaman aldı biraz.
üzte 50 de gidersen tabi ki geç ivmelenir. 2 vitese alacaksın ve basacaksın. sanırım motorun komp. korkuyorsun. ikiye at devir cıkar 7-8 bine hemen gazla 11 binde at üçe.![]()
Evet sanırım öyle yapmam gerekiyo. Bu yığdırmayada alıştım. İstemediğim sürece olmuyo artk.yalnız bu makinada sert fren nasıl yapılır? Öküzün biri önüme çıktı giriyodum yandan.
r:
Önü kaydırdım çarpmama 5 m kala.
ön frende abs yokmu bunun nasıl kayıyo
ön frende abs yokmu bunun nasıl kayıyo
arkadaşlar şu kampanya dikkatimi çekti ihtiyacı olanlar faydalanabilir diye paylaşmak istedim...
http://www.turkoilmarket.com/Castrol-Magnatec-10W-40-4-Litre,PR-51.html
lastik masrafı çıktı bide.:salut: Neyse önce güvenlik. Yaza kadar kullanmıyacağım zaten yazın değiştirim. Haftada birkaç kez çalıştırsam akü için yeterli olur mu? Birde yağı değismesi gerekmiş. Şimdi mi değiştiriyim yoksa yazın mı?