Arkadaslar bugun ıspartadan denızlıe gıdıodum ortalama 110-120 arada bir 130 km hızlara cıktım ıspartadan cıktıktan 100 km sonra motor teklemeye basladı yolda kaldıgım ıcın jigleyı cekerek tekrar calıstırdım tekrar tekledi ve bi daha motor calısmadı ve durdugum yerde cok fazla yağ kaçırdı motorda nerdeyse hic yag kalmadı bende denemedım daha fazla calıstırmayı. zaten denemekten akü boşaldı sizce ne olmus olabilir ?
Devirsiz Kullandığın İçin Contaları Yakmış Olabilir Ki Büyük İhtimalle Böyledir Ya Contalardan Ya Keçelerden.
Ben Cbr'dan Anlamam Açıkcası Pek Fazla Ama Benim Duyduğuma Göre Bu Tür Şeyler Ola Biliyor Radyatöre Fazla Güvenmemek Lazım Onun Motosiklet Tamircsine Bi Sor En İyisi.
yağı nerden attı ve yanlışlıkla felan vites düşüpte motoru sıkıştırdın mı ?
Arkadaslar bugun ıspartadan denızlıe gıdıodum ortalama 110-120 arada bir 130 km hızlara cıktım ıspartadan cıktıktan 100 km sonra motor teklemeye basladı yolda kaldıgım ıcın jigleyı cekerek tekrar calıstırdım tekrar tekledi ve bi daha motor calısmadı ve durdugum yerde cok fazla yağ kaçırdı motorda nerdeyse hic yag kalmadı bende denemedım daha fazla calıstırmayı. zaten denemekten akü boşaldı sizce ne olmus olabilir ?
yağı nerden attığı önemli. contalardan kaçırma varmı diye bakmak lazım. eğer alttan attıysa motoru yağ tapasında bir sorun olmuştur ve hareket halinde yağ kaçırmaya başladıysa motor yağsızlıktan kitlenip kalmıştır belki.
öbür türlü yavaş kullanarak hararet yapıp conta yakması için heralde yazın 40 derece sıcakla 30km hız ile 200km yol yapmak lazım... çok uzak bir ihtimal yani.
bir günde 700km yol yaptığım olmuştu cbr125 ile, izmir otobanında 140km hiza çıkmıştım (baya bi sıkıştırdım yani) hiçbir zaman yolda bırakmadı bni.
ne tip yağ kullanmıştın bu arada?
O hızlarda hararet yapması çok zor yağı boşalttıgını geç fark ettiysen motor kitlemiş olabilir ve inş. öyle değildir.
Teşekkürler ilginiz için.işin kötü yanı koskoca 5yüzbin nüfuslu denizlide yetkili honda motor servisi yok artık burda arkadasın tanıdıgı bı motorcuya goturmek zorundayız bakalım aküsü bosaldı zaten once onu sarj edıcek yagı yenıleyecek.Çalışır umarım..panelvana koymanta sıkıntı olmaz. bnim motorunda akusu bittiydi bi ara evime yakın honda servisini çağırıp doblo tipi bir araca yuklemiştik motoru. sadece iki kişi yaptık işi.
gidon kollarından motoru iki kişi kaldırıp ön tekerleği araca bindirdikten sonra bir kişi arka maşadan yada artçı tutamağından motoru kaldırıp araca yuklersiniz. grenajlardan kaldırmaya çalışmayın elde kalır grenajlar.
buyuk ihtimalle yağı değiştirirken tork anahtarı kullanmadılar ve fazla sıkıştırıldığı için contadan yağ kaçırmaya başladı. sende motoru biraz hızlı kullanınca yağı tamamen dışarı attı alet.
eğer yakınlarda varsa honda servisine götürmeni öneririm, belli ki yağını değiştiren usta contayı zorlamış..
ben sıkıntı olacağını sanmam. eğer yağı doldurduktan sonra motor sorunsuz bir şekilde çalışırsa iyice dinlet ustaya, sende dikkatlice dinle motorun sesini. önceden olmayan bir ses dikkatine çarparsa motoru söküp baktırırsın serviste.
arkdaşlr bi cevp verimsnz cbr nin km göstergesi çinli motorlar gibi öndenmi gösterio ??