Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motoru komple söktük bakımını yaptık topladık 2 saat sonra araba ben sola dönüşte güvenlik şeridindeyken çarptı.. Bende bisey yok ama motorun sağ ön sinyalinin üst tarafı olan kafa grenajının sağ tarafı komple çatladı orayı sökebiliyormuyuz ve yedek parça olarak sadece orayı alabilirmiyim yardımcı olabilirimisiniz arkadaslar

Motoru komple söktük bakımını yaptık topladık 2 saat sonra araba ben sola dönüşte güvenlik şeridindeyken çarptı.. Bende bisey yok ama motorun sağ ön sinyalinin üst tarafı olan kafa grenajının sağ tarafı komple çatladı orayı sökebiliyormuyuz ve yedek parça olarak sadece orayı alabilirmiyim yardımcı olabilirimisiniz arkadaslar

Geçmiş olsun kaza geliyorum demez.Sana bişey olmaması sevindirici.
kafa grenajını sağ sol olarak 2 parça olarak alabiliyorsun.
Sinyal 140Liraydı.
Kafa grenajının 1taneside bi o kadar vardır.

Geçmiş olsun kaza geliyorum demez.Sana bişey olmaması sevindirici.
kafa grenajını sağ sol olarak 2 parça olarak alabiliyorsun.
Sinyal 140Liraydı.
Kafa grenajının 1taneside bi o kadar vardır.

Sinyal öne dogru eğildi ama onu elimle düzelttim arkadan gelip carptıgı ıcın one dogru egilme oldu ama sinyalde kırılma yok grenaja catlama var.Sağ ön kafa grenajı alıcam sanırım sadece.Netten buldum 110 Lira civarı.

ya abilerm motoru açma denilen bi olay warmış o ne oluyor tam olarak ayrıca motoru alırken nelere dikkat etmem gerek nerelere bakmam lazım soylermısınız ben motordan pek anlamıorumda?

slm arkdaşlar yeni ön farımı ve jikleyi aldım şöyle bi sorunum war motun ön ışıkları yanmıyor temassızlık war ve dağa önce söküldüğü için kısalarda sağ tarafmı sol tarafmı tek yanıyor hatırlamıyorum bunları takmak özellike jigleyi zormudur neler yapmam gerekli...

arkadaşlar ben malesefki henüz 16 yaşndaym ama bu cbr 125i gördümden beri motor delisi olmaya başladım tam 1 haftadır uyku girmiyor gözüme:) dün babama 2 gözyaşı döktüm okey dedi ve en fazla 1 haftaya cıbırım geliyor çok mutluyum çokta güzel bi motor:)

arkadaşlar ben malesefki henüz 16 yaşndaym ama bu cbr 125i gördümden beri motor delisi olmaya başladım tam 1 haftadır uyku girmiyor gözüme:) dün babama 2 gözyaşı döktüm okey dedi ve en fazla 1 haftaya cıbırım geliyor çok mutluyum çokta güzel bi motor:)

tabiki öyle yapacaksın. halini anlatmayı bileceksin.
unutma ağlamayana meme yok:p

Babacanlar motor 4 bın km ye gelınce buji ve filtre degıstırmek ıstıyorum yanı performans attırcam sızce kaca mal olur ve ne dersınız?Halil cvp beklıyom:)

kn filtre100 tl iridyum buji ngk ben kampanya vardı aldım 30 tl yee şimdi ne kadardır bilmiyorum ama bende her ikiside var filtre hikaye boş ama buji tavsiye ederim;)

valla abicim ne yaparsan yap bu motorda son hızı arttıramazsın en son bayır aşşağı oda 600 1 km yol olacakki 140 yapıyorsun o kadar istediğini say motora son hız attıramazsın bunda ha ama şu var kurban oldum buji taktır serileştiriyor çok fena tekere ayrı bir güç geliyor hissedeceksin;) sayın abim yağmurda yerler ıslakken gitmek zorlaşıyor::D:D teker coşuyor

Hmm anlasıldı bu motora fazla hız yaptırmak ımkansız ben suana kadar 130 görebildim 1800 km de motor belki performans ekipmanları attırırsak hızlanır dıye dusunuyordum

yok sayın abim yok boşuna ekmeğini verme bu motora tek yapacağın şey buji olsun buji;) gerisi boş;)

herkese selam yarın sabah yola çıkıyorum bandırmadan izmire bucalıyım artık cbr ımla bakalım nasıl bir yolculuk olcak :)

hergün artık buca bornova yapıcam buradaki arkadaşlarla tanışmak isterim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Yurt Dışından Getirttiğim unlimited CDI ile birlikte şu anda benim motor kesicisiz 13 bin deviri geçiyor artık 14 bin olsa 14 bine olacak yani :)

aman kardeş dikkat et cıbır sonuçta bu çok yüklenme motora. video paylaşacaktın ne oldu merakla bekliyorum videonu :)

geçmiş olsun kardeş. sinyal falan lazım olursa özelden iletişime geç yardımcı olurum :)

slm arkdaşlar yeni ön farımı ve jikleyi aldım şöyle bi sorunum war motun ön ışıkları yanmıyor temassızlık war ve dağa önce söküldüğü için kısalarda sağ tarafmı sol tarafmı tek yanıyor hatırlamıyorum bunları takmak özellike jigleyi zormudur neler yapmam gerekli...

arkadaş dediklerini tam olarak anlamadım ben ya. ama anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

29906_1407813045911_1550002690_998476_2907077_n.jpg

bende bunla kandırmıştım babamı telefonunda duvar kağıdı yapmıştım adam tamam len alacam sana motor demişti vay :) 14.000 km binip sattım motoru.

Babacanlar motor 4 bın km ye gelınce buji ve filtre degıstırmek ıstıyorum yanı performans attırcam sızce kaca mal olur ve ne dersınız?Halil cvp beklıyom:)

bujinin faydası olacaktır forumdan bir arkadaş 160 yaptım diyordu 2011 modelle onla iletişime geç istersen :)

yok sayın abim yok boşuna ekmeğini verme bu motora tek yapacağın şey buji olsun buji;) gerisi boş;)

Pekı kardesım sagolasın

herkese selam yarın sabah yola çıkıyorum bandırmadan izmire bucalıyım artık cbr ımla bakalım nasıl bir yolculuk olcak :)

hergün artık buca bornova yapıcam buradaki arkadaşlarla tanışmak isterim.

Hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------

Arkdaslar buji yi temin edebilecegim bi yer var mı?net ortamından

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------

Bakalım mertka bızde 160 yaptırabılecez mı:)

Motoru kuçaklama dikkat et :queen::queen::queen:

13.000 Rpm :)

Cuma Günü Bir video cekecegim inşallah 166CC Silindir Piston geliyor motora. ozaman 13.000 RPM ve ortalama hız da 160 FElan düşünüyoruz onun videosunu çekerim inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------

aman kardeş dikkat et cıbır sonuçta bu çok yüklenme motora. video paylaşacaktın ne oldu merakla bekliyorum videonu :)
Video yu paylaşacağım hocam. Silindir pistonun elime gelmesini bekliyorum thailand dan dün yola çıktı insallah haftaya cuma elimde olur diye tahmin ediyorum yine thailand dan

140.jpg

bunu aldım 1 haftada elime ulaştı. Fren ve Debriyaj Maneti Kırmızı :)

Şu Anda Normal Bir CBR dan çok extrası oldu motorun.

Unlimited CDİ
Khein 28 MM Performans Karbüratör
166CC Silindir Piston
Yoshimura Fren ve Debriyaj Maneti
K&N filtre
NGK iridium Buji
LeoVince Egzos ( Beklemede :) )
Bakalım Son Olarak bir iş bağladım gibi eğer o iş olursa LeoVince Egzosuda taktım mı Türkiyede Tek olacak sanırım motor eLimde patLamazsa Artık bineceğim :)

Cuma Günü Bir video cekecegim inşallah 166CC Silindir Piston geliyor motora. ozaman 13.000 RPM ve ortalama hız da 160 FElan düşünüyoruz onun videosunu çekerim inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------

Video yu paylaşacağım hocam. Silindir pistonun elime gelmesini bekliyorum thailand dan dün yola çıktı insallah haftaya cuma elimde olur diye tahmin ediyorum yine thailand dan

140.jpg

bunu aldım 1 haftada elime ulaştı. Fren ve Debriyaj Maneti Kırmızı :)

Şu Anda Normal Bir CBR dan çok extrası oldu motorun.

Unlimited CDİ
Khein 28 MM Performans Karbüratör
166CC Silindir Piston
Yoshimura Fren ve Debriyaj Maneti
K&N filtre
NGK iridium Buji
LeoVince Egzos ( Beklemede :) )
Bakalım Son Olarak bir iş bağladım gibi eğer o iş olursa LeoVince Egzosuda taktım mı Türkiyede Tek olacak sanırım motor eLimde patLamazsa Artık bineceğim :)

Kardeşim Antalyada Motosikletler İçin Performans Egzozu Satan Bildiğin Bir Yer War Mı Özellikle VENÜS Markası İçin.

sege' Alıntı:

Özellikle Jikleyi baglamak gercekten zor hocam cok ara yerlerden geçiyor kablo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------

Kardeşim Antalyada Motosikletler İçin Performans Egzozu Satan Bildiğin Bir Yer War Mı Özellikle VENÜS Markası İçin.

Venüs Markası nedir hocam motorun markası mı egzosun markası mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar