Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

HErgün neredeyse bu topic'e bakmadan edemem..Güzel anılarım var cbr125 ile.Sizler nasıl motorlarınızdan memnun musunuz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------

Ayrıca motoru daha ilk aldığım gün istanbuldan bursa'ya dönerken.orhangaziye gelirkenki düzlükte ben görkem ve ertekin 3cbr125...3bin km olan motorum 160a dayamıştı göstergesini.Ve her istanbulda dönüşümde o düzlükte bu hızı yakaladım...

Deniz 125 RR : 140'ta hiç titreme olmadı doğrudur bu 2010 modeli bir araba kullanmam lazım :)

topikte sıcak atışmalar.:p
hepinize benden 1 depo benzin yanında da birçift michelin lastik.
bugün keyfim yerinde her zaman böyle bonkör değilimdir
Abi Ben istiyorum bi depo benzini boşverde michelin Pilot alsan tamamdır :)
motor 4bin oldu sayılır..
Ordu'da Honda vardı kapanmış..Samsunda varmış oraya da götüremem..yağnı değişirimde hava filtresine hiç bulaşmayayım..zaten yenisini alamadım alınca ustaya gtürürüm artık..
4bindeki motorun hava filtesinde bşey yoktur ya.
Garantiden cıkar motorun servise gitmezsen.Servise gitmeyi dene olmasssa yapcak bişey yok çevrende araştır iyi bir ustaya yaptır.
Bakımlarını ihmal etme motorun seni üzmez.

Şu hız muhabbetinide kapatın artık Allah Aşkına g..tünü yırta yırta 160 yapıp 2 saniye o hızda gitmekten nasıl bir zevk alınır ki.

:queen::queen:

arkadaslar bende kutu ıcındekı hava filtresini cıkardım (orjınal) baya yağ tutmus kötü olmus onun yerıne normal bir acık hava filtresi takayım diyorum boğazdan kutuyu iptal ederek tabi sizce bi artısı veya eksisi olur mu ?
Birde orjınal hava filtresinin icinde bulundugu kutuya motor blogundan bir boru giriyor açık hava filtresi takarsam o iptal oluo o ne işe yarıyor ?

Motosikleti
Honda Crf250L
arkadaşlar 4 bin bakımında neler değişir yağ dışında?

Abi Ben istiyorum bi depo benzini boşverde michelin Pilot alsan tamamdır :)

4bindeki motorun hava filtesinde bşey yoktur ya.
Garantiden cıkar motorun servise gitmezsen.Servise gitmeyi dene olmasssa yapcak bişey yok çevrende araştır iyi bir ustaya yaptır.
Bakımlarını ihmal etme motorun seni üzmez.

Şu hız muhabbetinide kapatın artık Allah Aşkına g..tünü yırta yırta 160 yapıp 2 saniye o hızda gitmekten nasıl bir zevk alınır ki.

:queen::queen:

:) samimiyetim olmadığı için böyle bir cümle kurmak istemedim ama sen zaten içimden gelenleri döktürmüşsün klavyene sağlık.

arkadaslar bende kutu ıcındekı hava filtresini cıkardım (orjınal) baya yağ tutmus kötü olmus onun yerıne normal bir acık hava filtresi takayım diyorum boğazdan kutuyu iptal ederek tabi sizce bi artısı veya eksisi olur mu ?
Birde orjınal hava filtresinin icinde bulundugu kutuya motor blogundan bir boru giriyor açık hava filtresi takarsam o iptal oluo o ne işe yarıyor ?

arkadaslar bir cevap yazsanız ona göre de motoru toplasam.

arkadaslar bir cevap yazsanız ona göre de motoru toplasam.

O kutuya göre kn hava filtreleri var ordan cıkarttıgın zaman yağmurda felan ıslabilir hava filtresi problem olur mu bilmiyorum sormak lazım onu

Bu gün sanayi mahallesinden geçen artçılı kırmızı cıbır burdan mıdır?
Lazer kaskı vardı sanırım.

Son düzenleme:
O kutuya göre kn hava filtreleri var ordan cıkarttıgın zaman yağmurda felan ıslabilir hava filtresi problem olur mu bilmiyorum sormak lazım onu

Bu gün sanayi mahallesinden geçen artçılı kırmızı cıbır burdan mıdır?
Lazer kaskı vardı sanırım.

bendim o :p ben de dün iki cbr gördüm Buca da. Biri seyir halinde karşılaştık dı dıt ve kafa selamı herşeyi anlattı :queen: diğeri de park halınde idi. biraz döküktü. burdalar mı ki acaba :)

naked bir cbr 125 görürseniz o benim :mrgreen: arkadaşlar 3 gün önce bir kazaya karıştım ara sokakta yere yağ dökülmüş fark edemedim 2. vitese atıp debriyajı bırakmamla sol tarafta duran arabanın arkasına girmem bir oldu yinede çok şükür hiç bir şeyim yok cıbırımın kafa grenajı farı hasar aldı ama salı günü parçalar elimizde :mrgreen: allah kimseye kaza bela vermesin bu kadar küçüğünde bile 5 10 dk kendime gelemedim

Arkadaşlar Yurt Dışından Getirttiğim unlimited CDI ile birlikte şu anda benim motor kesicisiz 13 bin deviri geçiyor artık 14 bin olsa 14 bine olacak yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar