Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla ben genelde 80 görüyorum göstergede ama youtub da 143 görenleri izledim.kardeşim 30 dan fazlasını göremiyor...anlayacağın herkes birşeyler görüyorda merak ettiğim nickinde ki derinlik :)

Biz görüyoz 170-180 :queen:

Not:Demedi demeyin topic karışır :bounce:

ninja 250 si olan arkadaşım var başabaş takas edermisin:mrgreen:

küçük motorla araç sollamak veya kalkışta geçmek ayrı zevk. cbr 600 le araç geçsen hiç zevki kalmaz. cbr 125 le tokatladığındaki hazzı hayatta vermez.:mrgreen:

uzun bir aradan sonra herkese merhabalar :p

Beykurt
hoşgeldin bu arada
düz yolda çift kişi 150 görür diyorsan alıcam :cat:

sıfırlarının fiyatları ne durum da ?

ben görmez diyorum
üzerine eğilemiyosun zaten

yokuş aşağı dersen olur

3 - 4 SANİYE FLN DI 160 I GÖRDÜM SONRA 140A DÜŞTÜM TEKRAR :pale:

İZMİRDEN ALAÇATAIYA GİDİODUM OTOBANDAIM YAZZ GÜNÜ OTOBANDA SEFERHSAR RAMPASINDAN TIRMANDIM VE MOTORU İYİCE KAVRADIM RÜZGAR ARKAMDAN VURUO YAZ GÜNÜ VE TIMADIĞIM RAMPADAN AŞAI İNİODUM:p BOMBOŞ OTOBANDA BİRDEN BİRE İBRE ÇIKTI ÇIKTI ÇIKTI 160MIŞA TAM YÜRÜ BE KÜHEYLAN DİYORDUM DEDİRTMEDİ:mrgreen: TEKRAR DÜZLÜĞE GELMEMLE 140 DÜŞTÜM:queen:

küçük motorla araç sollamak veya kalkışta geçmek ayrı zevk. cbr 600 le araç geçsen hiç zevki kalmaz. cbr 125 le tokatladığındaki hazzı hayatta vermez.:mrgreen:

buna katılıyorum :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------

niye o zaman 200 ibre koymuşlar ki buna :silent:

düz yolda çift kişi 150 görür diyorsan alıcam :cat:
kaçhp bunlar ?

sıfırlarının fiyatları ne durum da ?
Düzyolda hayal.tek kişi yada 2kişi fark etmez.
ninja 250 si olan arkadaşım var başabaş takas edermisin:mrgreen:

Beykurt
hoşgeldin bu arada

ben görmez diyorum
üzerine eğilemiyosun zaten

yokuş aşağı dersen olur
Hemen takaş edelim benim ultra sonix Cıbırı :p

Mahalledeki çocukları kandırmak için :p
+Çok fena geyik yaparsın (şuandaki gibi):mrgreen::mrgreen:

buna katılıyorum :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------

bu motordan önce nsr 125 vardı. 2 zamanlı ve 30 beygire yakındı ve zaten 170 180 hızı var. o motordan sonra bu çıktı devamı olmasa da ardındaki pazar bu olacaktı. o yüzden olabilir. bir de grenajlı motorun amacı zaten 150 den sonra rüzgarı sürücüye vurmamak. ama bu motorda şimdi hem ggrenaj hem de 140 ibre olsa yoldan geçen çocuklar beğenmez:p

bir de bu motor üretilme aşamasındayken 150 liği bir sonrakisi filan diye prototipken 200 km y koyarlar. yani bir 165 cc silindir atsan biraz daha bir şeyler 170 görür onun için 200 kadran olabilir.tarzı bu çünkü. klasik motorla veya cubla 200 yapmak istemezler genelde çünkü onları alan basıcı değil:cherry:

bir de son olarak 200 değilde 140 koysan ibre sona dayandığından göstergenin yayı çok çabuk bozulur. yayı zorlamıyor 130-140
nsr-01m.jpg

RX1NSR.jpg

Düzyolda hayal.tek kişi yada 2kişi fark etmez.

Hemen takaş edelim benim ultra sonix Cıbırı :p

Mahalledeki çocukları kandırmak için :p
+Çok fena geyik yaparsın (şuandaki gibi):mrgreen::mrgreen:

:queen: vaz geçtim almıyorum şekil ve tip olarak çok hoşuma kaçtı ama motor :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

sahibinden de cbr 125 bakarken gördüm bu ilanı neden bu kadar ucuz dedim açıklamada yazmış ''MOTORUM CBR 125 DEİL YUAN F5'TİR FOTOĞRAFTA GÖRÜNEN MOTORDUR.. CBR 125İN BİRE BİR BENZERİ 220 İBRE VAR MOTORDA..)'' :)

yuan f5 mi alsak ne :bounce: ucuz hem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600-f-sport-acilll-satlik-32966577/detay

:queen: vaz geçtim almıyorum şekil ve tip olarak çok hoşuma kaçtı ama motor :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

sahibinden de cbr 125 bakarken gördüm bu ilanı neden bu kadar ucuz dedim açıklamada yazmış ''MOTORUM CBR 125 DEİL YUAN F5'TİR FOTOĞRAFTA GÖRÜNEN MOTORDUR.. CBR 125İN BİRE BİR BENZERİ 220 İBRE VAR MOTORDA..)'' :)

yuan f5 mi alsak ne :bounce: ucuz hem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600-f-sport-acilll-satlik-32966577/detay

şunu unutma ucuz etin yahnisi yenmez:)

kaç kere ucuz etin yahnisinin tadına baktın :mrgreen:

motor falan almıyorum windy yeter bana kapışcak varsa windyle isim yazdırsin lütfen :rendeer:

boş muhabbetlere kapalı bır forum burası.

kımse sana cbr al demedı.

Motor alıp almaman benı ve buradakı tum cbr lı arkadaşlarımı ılgılendırmez.

Yarışmak ıstıyorsan yanlış yerdesın.

Otobana çık belkı denk gelır bır ıkı mobılet.

Forumu terkettığin için teşekkur ederım.:cat:

boş muhabbetlere kapalı bır forum burası.

kımse sana cbr al demedı.

Motor alıp almaman benı ve buradakı tum cbr lı arkadaşlarımı ılgılendırmez.

Yarışmak ıstıyorsan yanlış yerdesın.

Otobana çık belkı denk gelır bır ıkı mobılet.

Forumu terkettığin için teşekkur ederım.:cat:

ben sakinim sende sakinleş :cat: iki muhabbet edelim dedik nedir sorun ?
motor alip almamam burdakileri ilgilendirdiği için bu forumdayın seni ilgilendirmiyorsa ortada sorun yok :cat:

forumu terkettiğim için teşekkür etmişsin eyvallah çok naziksin :bounce:

Bilader sende bi motor alcam dion bi almıom dion yani boşboş konusuoon..:bounce:
ucakmı bunlar senın istediğin gbi gitsin al 600 RR geç abilerinin arasına uzaklas 125ten..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar