Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben sakinim sende sakinleş :cat: iki muhabbet edelim dedik nedir sorun ?
motor alip almamam burdakileri ilgilendirdiği için bu forumdayın seni ilgilendirmiyorsa ortada sorun yok :cat:

forumu terkettiğim için teşekkür etmişsin eyvallah çok naziksin :bounce:

Ben de sakınım.

Kolay kolay kızdıramazlar benı.

Senın ıkı kışı bılmem kaç gorurse alırım gormezse almam dedıgın cbr dan bız para kazanmıyoruz. Bu lafları açıp Honda ya soyle.

Teşekkur u borç bılırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------

Bilader sende bi motor alcam dion bi almıom dion yani boşboş konusuoon..:bounce:
ucakmı bunlar senın istediğin gbi gitsin al 600 RR geç abilerinin arasına uzaklas 125ten..

:cat::cat:

Bilader sende bi motor alcam dion bi almıom dion yani boşboş konusuoon..:bounce:
ucakmı bunlar senın istediğin gbi gitsin al 600 RR geç abilerinin arasına uzaklas 125ten..

Ben de sakınım.

Kolay kolay kızdıramazlar benı.

Senın ıkı kışı bılmem kaç gorurse alırım gormezse almam dedıgın cbr dan bız para kazanmıyoruz. Bu lafları açıp Honda ya soyle.

Teşekkur u borç bılırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------

topikte sıcak atışmalar.:p
hepinize benden 1 depo benzin yanında da birçift michelin lastik.
bugün keyfim yerinde her zaman böyle bonkör değilimdir

Arkadaşlar Gelecek hafta sonu sanırım 160 - 170 arası bir kadran çekeceğim video ile inşallah bakalım. :) Kazasız belasız sürüşler inşallah hepimize.

Motosikleti
Honda Crf250L
Benim tavsiyem hiç bulaşma,ustaya götür bigüzel yapsın.
Ama illa ben yapcam dersen Hava filtresi tankın altında önce arka selenin içinde ön seleyi tutan vida var onu çıkart sonra ön selede gelir.
Sonra tankı sokuceksın orda siyah bi kutu var hava filtren onun içinde.

Yağ içinde evet ordan yağ dolduruluyor.
Ama o bahsettigin borulardan boşaltamazsın onlar tahliye boruları.

motorun altında karterin somunu vardır iyice eğilip bakarsan görürsün onu açtgın zaman yağ dokulur.

Tamamen boşalttıktan sonra orayı tekrar kapatıp üstden 1 litre yağ koyman yeterlidir.

yağ koyma işlemi tamamlandıktan sonra 2-3 dk hiç gaz vermeden motor dik şekiilde çaliştir istop et yağını kontrol et yeterliyse tamamdır.

Gazla gitsin :)

bu arada motor kaç binde ?

motor 4bin oldu sayılır..
Ordu'da Honda vardı kapanmış..Samsunda varmış oraya da götüremem..yağnı değişirimde hava filtresine hiç bulaşmayayım..zaten yenisini alamadım alınca ustaya gtürürüm artık..

Merak ettik ne oldu diye bu adama. Kötü yola mı düştü, başına bir iş mi geldi... :)

Keyfin yerinde buralara pek uğramadığına göre.

hoş geldin bu arada.

valla okulla uğraşmaktan nete vakit kalmıyor :) hoşbulduk :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:25 ----------

ninja 250 si olan arkadaşım var başabaş takas edermisin:mrgreen:

küçük motorla araç sollamak veya kalkışta geçmek ayrı zevk. cbr 600 le araç geçsen hiç zevki kalmaz. cbr 125 le tokatladığındaki hazzı hayatta vermez.:mrgreen:

Beykurt
hoşgeldin bu arada

ben görmez diyorum
üzerine eğilemiyosun zaten

yokuş aşağı dersen olur

hoşbulduk :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:28 ----------

boş muhabbetlere kapalı bır forum burası.

kımse sana cbr al demedı.

Motor alıp almaman benı ve buradakı tum cbr lı arkadaşlarımı ılgılendırmez.

Yarışmak ıstıyorsan yanlış yerdesın.

Otobana çık belkı denk gelır bır ıkı mobılet.

Forumu terkettığin için teşekkur ederım.:cat:

aha biri çıktı geyik dağıtıcı olarak :queen:

beyler internetten alışverişte(pc veya elo) en ucuz bulduğunuz site hangisi

bir site buldum 2 dir alışveriş yapıyorum fiyatları çok iyi

3 - 4 SANİYE FLN DI 160 I GÖRDÜM SONRA 140A DÜŞTÜM TEKRAR :pale:

İZMİRDEN ALAÇATAIYA GİDİODUM OTOBANDAIM YAZZ GÜNÜ OTOBANDA SEFERHSAR RAMPASINDAN TIRMANDIM VE MOTORU İYİCE KAVRADIM RÜZGAR ARKAMDAN VURUO YAZ GÜNÜ VE TIMADIĞIM RAMPADAN AŞAI İNİODUM:p BOMBOŞ OTOBANDA BİRDEN BİRE İBRE ÇIKTI ÇIKTI ÇIKTI 160MIŞA TAM YÜRÜ BE KÜHEYLAN DİYORDUM DEDİRTMEDİ:mrgreen: TEKRAR DÜZLÜĞE GELMEMLE 140 DÜŞTÜM:queen:

hemde enjeksiyonlu motorda hiç zannetmiyorum be kardeş yanlış anlama sana birşey demiyorum ama ibren yanlış olabilir ben 2009 model ile en son 146 147 gibi bir hızı gördüm motor kesiciye girdi.

Arkadaşlar Gelecek hafta sonu sanırım 160 - 170 arası bir kadran çekeceğim video ile inşallah bakalım. :) Kazasız belasız sürüşler inşallah hepimize.

sen motoru falan büyütmüştün yanlmıyorsam hadi bakalım merakla bekliyorum lastikleride büyüt derim ben 140la sabit iki üç dakika gittim kendimi uçuyorum zannettim :)

hemde enjeksiyonlu motorda hiç zannetmiyorum be kardeş yanlış anlama sana birşey demiyorum ama ibren yanlış olabilir ben 2009 model ile en son 146 147 gibi bir hızı gördüm motor kesiciye girdi.

Denızhan la İzmir Göztepe yolunda bastık bıraz ben kalkışta kalktım ve 1 motor farkı açtım 100 e geldım baktım Denız geçıyor benı 110 oldu hızım o 2 motor ondeydı.

Ben egımde o hızlara bı anlıkta olsa çıkabılecegını duşunuyorum. çunku bende çevreyolu var burada Buca dan Bornova ya ınen yokuş aşagı 150 gordum. Ama benım ıçın hız cbr 125 te çok onemlı degıl. yanı 160 gormesı sureklı 135 km ıle yolculuk yapabılecegıne yada onune çıkan bır arabaya çarpmamanı saglayacak guvenlıgı gostermıyor. En guzelı 100 -6 vıtes :)

Boş muhabbet savar :queen: Chress :cat:

Denızhan la İzmir Göztepe yolunda bastık bıraz ben kalkışta kalktım ve 1 motor farkı açtım 100 e geldım baktım Denız geçıyor benı 110 oldu hızım o 2 motor ondeydı.

Ben egımde o hızlara bı anlıkta olsa çıkabılecegını duşunuyorum. çunku bende çevreyolu var burada Buca dan Bornova ya ınen yokuş aşagı 150 gordum. Ama benım ıçın hız cbr 125 te çok onemlı degıl. yanı 160 gormesı sureklı 135 km ıle yolculuk yapabılecegıne yada onune çıkan bır arabaya çarpmamanı saglayacak guvenlıgı gostermıyor. En guzelı 100 -6 vıtes :)

niye 150 yapıyorsun ufacık motorla:p , utanmıyormusun. hız yapacaksan 600 lük al:p

dün küstürdün çocuğu da alla alla:queen:

elbette 125 cc motordan beklenilcek şeyler değil uzun yollarada gittim cbrla hızım 100 110 6. viteste ilerliyordum.

ben zannetmiyorum ama enjeksiyonlu motorun anlık bile olsa 160 km hıza ulaşabileceğini.

bu arada buda bir bilgi paylaşımıdır arkadaşım burda ben boş bir muhabbet görmüyorum çünkü bu topiğin kalıcı yorumcuları bilinçli insanlar umarım anlıyorsundur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=gGFaNLBz3z4

al arkadaş yeni kasa motor 140ı geçince devir saatini gösteriyor kesiciye girmek üzere motor.

niye 150 yapıyorsun ufacık motorla:p , utanmıyormusun. hız yapacaksan 600 lük al:p

dün küstürdün çocuğu da alla alla:queen:

YA sıktı eleman yaparsa alırım almam de get diyecektim. :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

elbette 125 cc motordan beklenilcek şeyler değil uzun yollarada gittim cbrla hızım 100 110 6. viteste ilerliyordum.

ben zannetmiyorum ama enjeksiyonlu motorun anlık bile olsa 160 km hıza ulaşabileceğini.

bu arada buda bir bilgi paylaşımıdır arkadaşım burda ben boş bir muhabbet görmüyorum çünkü bu topiğin kalıcı yorumcuları bilinçli insanlar umarım anlıyorsundur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:31 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=gGFaNLBz3z4

al arkadaş yeni kasa motor 140ı geçince devir saatini gösteriyor kesiciye girmek üzere motor.

boş muhabbet konusunu yanlış anladın sanırım. Ben dün saçma konuşan arkadaşa ( şu hıza çıkarsa alırım çıkmazsa almam. gelin sizi windyle geçeyim ) gibi lafları soyleyen kişiye soyledim o lafı. Ben günde 6 kere giriyorum bu siteye. sadece bu site için açıyorum pcyi. Kesinlikle Forum a ve diğer arkadaşlarıma herhangi bir laf soyleme girişiminde bulunmadım. Yanlış anlaşıldım sanırm. Affola.

yok estağfurullah. halile yanıt verdiğini farkedemedim halilden alıntı yapmayınca.

motorumu bugün sattım, 3bine bıraktım, bence ucuza gitti ama boyası vardı sonuçta.

alan arkadaşın ağzı kulaklarındaydı :)

hayrını görür inşallah.

daha bugun yukselısten cıktım karşıyaka tarafın gittim cevreyolundan Bayraklıyı gectikten sonra baya uzun bi köprü war cevre yolunda orda cok rahat 140kadar cıktı eminim asağı eğim olsa dahada cıkacaktır :mrgreen:

overcloud hayırlısı olsun ucuza gıtmıs senın motorunda hasta işiydi :cherry::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

Deniz`cim Pazar çalışıyorum aga ya bu aralarda biraz yoğun ama kendinizi 29 Ekim`deki korteje hazırlayın :)

AYNEN O AYRI Bİ OLAY O GECE İZMİR TUNİNG EGE TUNİNG VE DİĞER FORUM SİTELERİ KORDONDAN BAŞLICAK İNCİRALTINA KADAR ÇOK DEĞİŞİK OLACAK DOSTUM HABERLEŞELİM O GECE:cat::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------

sen motoru falan büyütmüştün yanlmıyorsam hadi bakalım merakla bekliyorum lastikleride büyüt derim ben 140la sabit iki üç dakika gittim kendimi uçuyorum zannettim :)

2009 DİOSUN 140DA KESİCİYE GİRİYOR BU 2011 MOTOR DAHA BUGUN 140A CIKTIM MOTORLA HİÇ Bİ TİTREME OLMADI KESİCİYE FLN GİRMEDİ HEPİMİZ AYNI MAKİNAYA BİNİOZ OLUYOR BAZEN FARKLILIKLAR :queen: NO OLURSA OLSUN CBR KARDEŞİYİZ :wiinkk::cherry:

3298 EN RAHAT SEKİLDE HAVA GÜZELSE MOTOR 140ı RAHAT GÖRÜO ZORLAMADAN AMA BİKERE OLDU O DA ŞANS ESERİ RAMPADAN İNİOM OTOBANDA TAM GAZ GİDİODUM RÜZGAR ARKAMDAN VURUNCA 2-3 SANİYE 160 OLDU SONRA HEMEN 140A DÜŞTÜ :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar