Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

çok saçma ya o zaman nie 6 vites yapmışlarki yapsalardı 5 vites.:) gerçi adı olcak ya 6 vites deyince hooow diecek ya insanlar :):)
Saçma değil 6.vitesi adam hız yap diye koymamış aslında 5 olsa uzun yolda yuksek devirde gitcen hem motor bas bagırcak hemde daha fazla yakıcak 6ya atıyorsun 7-8bin devir arası gidiyorsun

çok saçma ya o zaman nie 6 vites yapmışlarki yapsalardı 5 vites.:) gerçi adı olcak ya 6 vites deyince hooow diecek ya insanlar :):)[/QUOTE ,

merhaba arkadaşlar baya uzun zamandan beri aranızda değilim artık burdayım aramıza yeni arkadaşlar katılmış :cat: 6vites düz yolda atılmaz biraz rampa aşağı olucak 5 den 6 ya o zaman çekersin motorun o zaman heycanlı olmaya başlar ben şu anda repsol kullanıyorum 6 viteste 150 idda ediyorum 150geciyo:bounce: motoru dewirli kullanmak çok önemli burda :cat:

çok saçma ya o zaman nie 6 vites yapmışlarki yapsalardı 5 vites.:) gerçi adı olcak ya 6 vites deyince hooow diecek ya insanlar :):)

6. vites sabit bir hızda ilerleyip titreşimsiz konforlu bir sürüş için vede yakıt tasarrufu sağlamak için var

düz yolda bacaklarını depoya yapıştırıp 4. viteste 100'e çık sonra vitesi aynı hızda direk 6'ya at, aradaki farkı göreceksin :cat:

çok saçma ya o zaman nie 6 vites yapmışlarki yapsalardı 5 vites.:) gerçi adı olcak ya 6 vites deyince hooow diecek ya insanlar :):)[/QUOTE ,

merhaba arkadaşlar baya uzun zamandan beri aranızda değilim artık burdayım aramıza yeni arkadaşlar katılmış :cat: 6vites düz yolda atılmaz biraz rampa aşağı olucak 5 den 6 ya o zaman çekersin motorun o zaman heycanlı olmaya başlar ben şu anda repsol kullanıyorum 6 viteste 150 idda ediyorum 150geciyo:bounce: motoru dewirli kullanmak çok önemli burda :cat:

Peki Nasıl oluo bu? 150gibi bir sürat we CBRden bahsedioruz :D Yani modifiye mi war yoksa dewirli kullanarak mı 150yapılabiliceini söylüyorsun. Bunu merak ettim :D Bi açıklık getirirsen...

ooo 7'yi arama bendede var vitesi çekiyorum gelmiyo heeee 6 son evet diyorum :mrgreen:

arkadaşlar 7. vitesi arıyorsanız eğer bizim mitsubishi otobüse bindirebilirim sizi 7 vitestir kendisi:p
şaka bir yana bazen bende 6da olduğumu unutup vitese bastığım olmuştur:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

yolda arada gaza gelip 7. vitese takmak için debrijaya asılıp vites yükseltmeye çalışınca son viteste olduğumu acılar içinde anlıyorum :mrgreen:

bu motor bana yetmiyor mu ne:queen:

aynı ben:cherry:
al benden de o kadar:queen:

Düz yolda,standart bir cbr 125 150 yapıcak çok zor.
Devirli kullan devirsiz kullan o motorun son hızını degiştirmez.
Düz yolda Standart bir cbr 125 150 yapamaz !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Cbr'nin Vergisi ne kadar ?

bu arada arkadaşlar genelde cbrda dert olan bir sorun benimde başıma geldi...bu sezon motora işlerim yüzünden sadece ve sadece bir kaç kere binebilme fırsatım olduğu için akü bayılmış motor çalışmıyor,vurdurmak zorunda kalıyorum...biraz uzun mesafe gittikten sonra sorun kalmıyor marş basıyor fakat böyle vurdurarak çalıştırmak dert yani:salut:ustaya uğramaya vaktimde olmuyor yarın için ümit ediyorum malum yine işler sorun,şarj ettirsem sorun kalkar mı yoksa şarj tutmaz da yeni akü mü almak ister?daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar bi yardım edermisiniz

dün sormuştum cvp alamadım tabi her nekadar evde olsamda ustaya gidecek kadar dinç değildim ve bir kaç saat uyuduktan sonra tekrar işe gidiyorum birazdan...aküyü şarj ettirsem bir işe yarar mı yoksa direk yenisini mi almalıyım saygılar???

normalde motoru vurdurarak çalıştırıp motoru kullandıktan sonra akünün kendisini toparlaması lazım. senin akünün ömrümü doldu acaba..? yoksa motora 15 - 20 günde bir mi biniyosun..

normalde motoru vurdurarak çalıştırıp motoru kullandıktan sonra akünün kendisini toparlaması lazım. senin akünün ömrümü doldu acaba..? yoksa motora 15 - 20 günde bir mi biniyosun..

motora nadir binebiliyorum...kullanmadığım günlerden sonra evden çıkartırken çalışıyor plaja gidiyorum vs dönerken basıyorum tık yok plajda bi rezil rüspa olma söz konusu yokuşu iterek çıkıp aşağı vurdurma taktiğiyle millete madara oluyoz:pr:yenisi kaç paradır bu meletin?zaten satıcam bende ki son demlerini yaşıyor bari sonsoğutmasın kendini benden:p
motoru alalı 14 ay filan oluyor geçen sezon 4bin bu sezon sadece 5yüz-6yüz km sürme fırsatım oldu:salut:

Son düzenleme:
artçıyla uzun yolculuklar normalden daha yorucu oluyor ben artçıyla birgünde toplam 400 km yol yaptım ve baya yoruldum o yol için sağlam kondisyon gerekir.
ben gündüz yolculuğunu tercih ederim hem motor kullanmak daha zevkli hemde geceye nazaran daha az yorucu birde iki kişiyle virajlarda biraz sıkıntı oluyor hepsi o

ORtalama ızmır arası mesafemızde 450 km ama gezmek ıcın yanı yavas yavas ve dınlene dınlene gıdecegımız ıcın ınsallah pek bı sıkıcı ve yorucu olmayacagını tahmın edıyorm :)

Düz yolda,standart bir cbr 125 150 yapıcak çok zor.
Devirli kullan devirsiz kullan o motorun son hızını degiştirmez.
Düz yolda Standart bir cbr 125 150 yapamaz !

Ben düz yolda demedim iletiyi tekrar okursan anlarsın 6 vitesi rampa aşağı atıcan dedim :p oda dewirli düzgün atıcan ki heycanını o zaman yaşıcan dedim :cat: benim motorun dişlileri farklı ve 150 rampa aşağı o şekilde yapıyo:cat:üstünede yatınca 150 geciyo emin ol:)

dün sormuştum cvp alamadım tabi her nekadar evde olsamda ustaya gidecek kadar dinç değildim ve bir kaç saat uyuduktan sonra tekrar işe gidiyorum birazdan...aküyü şarj ettirsem bir işe yarar mı yoksa direk yenisini mi almalıyım saygılar???

Dikkat ettiysen, geri sayfada yardımcı olmaya çalıştım. Cewap yazdım ama okumamışsın galiba.

Bir de bi ricam wardı. Leo Vince ekzos ile ilgili. Bakarsan sewinirim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 ----------

Ben düz yolda demedim iletiyi tekrar okursan anlarsın 6 vitesi rampa aşağı atıcan dedim :p oda dewirli düzgün atıcan ki heycanını o zaman yaşıcan dedim :cat: benim motorun dişlileri farklı ve 150 rampa aşağı o şekilde yapıyo:cat:üstünede yatınca 150 geciyo emin ol:)

Dişli deişikse dicek bişi yok. Yanlız başka herhangibirşey war mı bir de hangi dişliyi kaç ile deiştirdin? Kalkışında hızlanmada düşüş olmadı mı? Rampada eskiye göre azz zorlanmıor mu?

:cherry::cherry: 21 Ağustosa sınav soruları açıklanmış.
Trafik 92.5, motor 95 ve ilk yardım 90 hayırlısı olsun ehliyeti kazanmışım. Sıra direksiyon sınavında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar