Arkadaşlar performans ekzosu we 125cc yarış klasmanında Cbrlerde "Leo Vince" perf. ekzosu çok methediliyor. Kullanan weya bilen warmı acaba??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
Ayrıca CBR'ye yapılan modifiyeler (BİLDİKLERİNİZ) nelerdir acaba? Yazarsanız sewinirim.
(Basit modifiye. Yani profesyonel modifiyeden bahsetmiyorum. Ör: hacmi yükseltip dereceli ekzantik, yarıştipi dewirli krank, şanzuman oynaması, karb. büyütmek ws ws)
Ayrıca fiyat ta yazarsanız sewinirim. Alanlar bilirler.
Bunların fiyatını bilen yazsın lütfen::....
BEnim şuan hatırladıklarım:
K&N Hawa Filtresi,
Perf. Ekzosu(Leo Vince,Arrow,Dewil,Yoshimura,Akropowiç,),
Eklenecek warsa ekleyiniz...
Ayrıca: karbüratörün memesini az büyütmek perf. arttırır ama benzin sarfiyatını arttırır.
We ön dişliyi bir dişli daha büyütüp, arka dişliyi 1dişli küçültmek. Tahminimce wibrasyonu azaltır we 6.witeste motor bayılmaz. Hız da çok düşmez. Çünkü sadece arka dişliyi büyütmek hızı bu şekle göre. azaltır.
Yine söylüyorum: deneyebilecek birisi warsa:
1- Motorun ön dişlisini 1 küçültüp,
2-Önü yine 1küçük ama bu kez arkayı da 1 büyütüp,
deneyebilip paylaşacak olan, yorum yapacak bilgilendireck olan birisi warmı acaba? Önce nasıldı, bunları yapınca nasıl oldu, ne değişti, ne farketti, zarar-yarar???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
Ayrıca CBR'ye yapılan modifiyeler (BİLDİKLERİNİZ) nelerdir acaba? Yazarsanız sewinirim.
(Basit modifiye. Yani profesyonel modifiyeden bahsetmiyorum. Ör: hacmi yükseltip dereceli ekzantik, yarıştipi dewirli krank, şanzuman oynaması, karb. büyütmek ws ws)
Ayrıca fiyat ta yazarsanız sewinirim. Alanlar bilirler.
Bunların fiyatını bilen yazsın lütfen::....
BEnim şuan hatırladıklarım:
K&N Hawa Filtresi,
Perf. Ekzosu(Leo Vince,Arrow,Dewil,Yoshimura,Akropowiç,),
Eklenecek warsa ekleyiniz...
Ayrıca: karbüratörün memesini az büyütmek perf. arttırır ama benzin sarfiyatını arttırır.
We ön dişliyi bir dişli daha büyütüp, arka dişliyi 1dişli küçültmek. Tahminimce wibrasyonu azaltır we 6.witeste motor bayılmaz. Hız da çok düşmez. Çünkü sadece arka dişliyi büyütmek hızı bu şekle göre. azaltır.
Yine söylüyorum: deneyebilecek birisi warsa:
1- Motorun ön dişlisini 1 küçültüp,
2-Önü yine 1küçük ama bu kez arkayı da 1 büyütüp,
deneyebilip paylaşacak olan, yorum yapacak bilgilendireck olan birisi warmı acaba? Önce nasıldı, bunları yapınca nasıl oldu, ne değişti, ne farketti, zarar-yarar???