::cheeeeer:ahahah koptum ya birebir aynen diyorum :cherry::cherry:
HaftaSonu Geldi ohh yatışşş ::145::
::cheeeeer:ahahah koptum ya birebir aynen diyorum :cherry::cherry:
arkadaşlar murat doğanay ın eylemine gelen varmı bizim topicden?
kardeşlerim abilerim bi sorum olacak
2005 2006 model bi cbr a kafa grenajını deiştirebilirmiyim
bu 2010 larda 600 rr kafa grenajı var ondan taksam uyar mı acaba?
Hayır dostum vıdalama yerlerı ve yan grenaj vıdalarının yerlerı cok farklı maalesef
yardımın için tşk ederm
öle bi fiyat varki 2010 modelde dudak uçuklatıyo
max taş çatlasın 3,500 tl ye nasıl bi cbr alınır bakıorumda internetten 2005 modeller bile
3 binden baslıo hemde 22.000 km de ortalama kışa doğru acaba fiyatlar çeker mi çok
Bence iğrenç one ya çamurluk mavi,kafa kırmızı sakallar beyaz palyaço gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-firsat-kacmaz-ciddi-alicilara-duyrulur/detay
bu motorada bakabilirsin fiyatı çok makul geldi bana ama tabi eder mi o parayı onu burdaki ustalar söyleyecek.tabi bide motor erzincanda galiba getirmeside bir dert.
bencede bakınca palyaçoya benzioBence iğrenç one ya çamurluk mavi,kafa kırmızı sakallar beyaz palyaço gibi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-firsat-kacmaz-ciddi-alicilara-duyrulur/detay
bu motorada bakabilirsin fiyatı çok makul geldi bana ama tabi eder mi o parayı onu burdaki ustalar söyleyecek.tabi bide motor erzincanda galiba getirmeside bir dert.
tamda istediğim renk![]()
ya 2.el şanstır o kadar çok incigini cinciğini düşünürsen 2.el alamazsın ama o motordan 2 tane vardı plaka harfleride birbirine yakındı 2side aynı anda ilan verdiler geri sayfalarda(120sayfa) vardı muhabbetı.insan bu motoruda almaya korkar sonyçta 1300 km de rodajını nasıl yapmış bilemiosunda
Ordayız ne taraftan geliceksin sen ?
O taraftan gelenler vardı benim hatırladıgım kadarıylaçekmeköyde oturuyorum ben nasıl geliyim nereye geliyim kararsız kaldım
Evet zaten bunlar baslangıc motorları sıfır almak pek akıl karı degıl BUyutmeyı dusunuyosan enjeksıyon ve kafa grenajından baska hıc bı fark yok bı ara antalyada bulusmustum 2010 olan bı arkadasla benımkı 2006 model kısa dogru muhakkakkı ceker bırazda olsa fıyatlar