O taraftan gelenler vardı benim hatırladıgım kadarıyla
nasıl bulabiliriz
O taraftan gelenler vardı benim hatırladıgım kadarıyla
ya 2.el şanstır o kadar çok incigini cinciğini düşünürsen 2.el alamazsın ama o motordan 2 tane vardı plaka harfleride birbirine yakındı 2side aynı anda ilan verdiler geri sayfalarda(120sayfa) vardı muhabbetı.
hysongnda kafama yatıo hem 250 lik makine Gt 250R
kalitesini bilemem yakıt ta bnm için çok önemli ne kadar az yakarsa o kadar iyidir
ben bi bindim mi motora 3 4 saat geziyorum hiç sıkılmadan o yuzden benzin dayanmıyor
ne malı oldugunu bılen var mı acaba?
benimde gözüm onlarda ya direk er6-n alcam yada gt250korea malı hondayla kıyaslanmaz bende 2si arasında çok kalmıştım cbr 125in tam olarak 2katını yakar , ucuz temiz bulursan alabilirsin ama genede ben görüntüsüne hastayım şahsen cbr aldım ama hala aklımda yok değil
Ya seriliğini geç,sanki sırtımda taşıyorum gibi rahatsız ediyor ve yoruyo insanı bide beline felan sarılan olunca bittin
Her frende babasının malı gibi dayanıyorlar sonra malzemeler tankla kardeş oluyo
Bide o kadar gezdirirsin ya ayaklarım titrio die bagırırlar gel omzuma koy dıyorum ben![]()
gecmis olsun dj_v8 önemli birşey yok galiba allah bir daha gostermesin
önemli bişey yokta bende araclarda hasar meydana geldi.
geçmiş olsun dostum Cana gelecek olan mala gelsin..
aaaaaarkadaşlar dün kaza yaptım.tutanak fln tutuldu bmw ile kafa kafaya carpıstık.sercan senle acil konusmamız lazım.bişey öğrenmek istiyodum senden.sana arkadan carptılar ve senin motoru adamın sigortası mı karsıladı
öyle deyip kendimizi avutuyoruz işte.ya canımıza bişey olsaydı.... ALLAH korudu ya
hiç kurcalama derim ben.takılı kalmıstır sen oynarsın yamultuverirsin samandrayı sonrası malum yeni samandıra tabii.hiç ugrasma git servise göster halletsinler.bencede takılı kalmıstır.rahat ol :cat:
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.bugün servise götürdüm motoru kaza tespit tutanağını fln da götürdüm resimler evraklar fln.pazartesi yada salı gunu expert gelcekmiş bakmaya ondan sonra netleşcekmiş hersey.