arkayı 130 yapanlar var ama bunu kimse önermiyor. arka lastik için 120 yada 110 idealdir. ben 110 kullanıyorum.
tamam cok tesekkur edrım alınca artık karar vercez ne yapcaz ne yaparız
arkayı 130 yapanlar var ama bunu kimse önermiyor. arka lastik için 120 yada 110 idealdir. ben 110 kullanıyorum.
motorun güzelmiş teşekkürler resimler için aynalar tahmin ettiğim yerde değilben grenaj üstünde diye düşünmüştüm 600rr gibi yani
ızmır de castrol zıncır yagını nerden alabılırım bı kaç sanayıde bulamadım motorcularda genelde opuyo ucuza nerden temın edebılırım?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:52 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-r-honda-cbr-125-r-custompaint/detayf
dostum bu senın ıçın aynalar ıstedıgın yerde =)
![]()
arkadaşlar bugün karbon mini sinyal aldım.bakın bakalım nasıllar.
taktıktan sonrada resimleri ekleyecegim arkadaslarr
ilan bulunamadı diyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 ----------
sinyaller güzelmiş ne kadar a aldınız bu arada xenon la iligili bi özel mesaj atmıştım size
ilan bulunamadı diyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 ----------
sinyaller güzelmiş ne kadar a aldınız bu arada xenon la iligili bi özel mesaj atmıştım size
ilan sahibindende 7 yada 8inci sayfada ozel boyalı bi cbr. rengi kahverengi gibi bak hoş duruyor =)
![]()
bu kasktan almayı düşünüyorum..kullanan var mı, nasıldır?
seni yanıltmasın bu kask yarım kasktır, çenesi kısmı açıktır.![]()
gördüm o tamamen farklı bi yol izlemiş![]()
2950 lıraya aldım. servise gosterdim servis tanıdık oldugu için para vermedim.
motoru çok temiz dediler yaknda resm eklerm.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 ----------
serise gosterdim ucret vermedim exprtiz almadım yanı kayıt alınmadı sadece sözlu bilgiler verldi ve km kaydına bakldı. km orjinal ve motoru cok iyi çıktı. on arka lastk yeni pirelli marka arka 130luk ve real marka egzozu var. 1 yıldır arıyorDUM çok iyi geldi =)
![]()
bu kasktan almayı düşünüyorum..kullanan var mı, nasıldır?
adam ayna vidasının oraya taktrımış ben grenaja delik actırmayı dünüsüodum oda bi alternatif oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:55 ----------
ucuz yollu bi egzoz bulsam bende alcamda nerdee 2.el falan![]()
egzozu ne kadarlık bişey arıyorsunuz ?
nolaN Alcaksan N62 modelini tavsiye ederim.internetten arastır bi derim ben![]()
nolaN Alcaksan N62 modelini tavsiye ederim.internetten arastır bi derim ben![]()
Arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ter-satis-islemi-kask-hediyeli-29576329/detay bilen tanıyan varmıdır ? km si olsun gözünüze carpan bisey varsa yardımcı olursanız sevinirim..