hmm eed anladım sanırım bundan basediyorsun :cat:
http://img441.imageshack.us/img441/4466/20050518bikepics356361f.jpg
aynen evet nası taktırırız tabi fikrim yok
hmm eed anladım sanırım bundan basediyorsun :cat:
http://img441.imageshack.us/img441/4466/20050518bikepics356361f.jpg
bende dün 12000 bakımını yaptırdım sadece yağ değişti komple vidaları kontrol edildi hava filtresi falan temizlendi. buji 8000 de değişmişti gerek duymadılar. sizin 12000 bakımınızda neler yapılmıştı ben daha detaylı bir bakıma girer diye umuyordum ondan soruyorum.
motosiklet daha 12000 olmadı ki 8000e daha yeni götürdüm ama işte yağ bujii değişti hava filtresi temizlendi sonra bi kaç yer yağlandı zincir falan başka da bişey olmadı ama şu kattıkları yağ kafama takıldı:silent:
belki 12000 km bakımını yaptıranlar vardır kardeşim :d
arkadaş yağ normal gibi görünüyor marmariste yetkili bayi varmıydı :silent:
Bu arada aklıma takılan bir soru war.
CBR'de; önceki konulardan biinde dişli küçültme bahsi geçmişti. Şöyle oluyor. Serileşiyormuş motor. Ayrıca 6.witeste de hız artışı oluyormuş. ANcak ön kaç diş küçülttüğünü bilmiyordu.
Demek istediğim: motorun ön dişlisini 1 küçültüp, sonra önü yine 1küçük ama bu kez arkayı da 1 büyütüp deneyen weya deneyebilip paylaşacak olan, yorum yapacak bilgilendireck olan birisi warmı acaba?:rendeer::silent:
Hala yok mu acababence perf. lı olur ama. Denemek lasım, şuan mtrum yok malesef. Yardım edebilecek biri olursa....
ön camdaki lekeyi çıkarmak için tiner kullanayım dedim cam resmen eridi![]()
şimdi yenı cam almam lazım
ön camdaki lekeyi çıkarmak için tiner kullanayım dedim cam resmen eridi![]()
şimdi yenı cam almam lazım
Arkadaşlar dün gece 34 FB 7084 plakalı cbr125 repsol renkli motosiklet mecidiyeköyden çalınmıştr gören duyan insanlık namına 0538 678 05 05 numaralı telefona ulaşsın.Buraya yazmamın amacı bu başlıktaki kişilerin cbrlara özellikle bakması düşüncemdir.Plaka FB plakadır.
geçmış olsun benımkındede lekeler var ufak ufak bende tınere bezı batırmıştımkı abım yetıstı dur dedı erıtırsın demek boyle oluyormuş... pasta cıla yaptırdım 2 dk cama temızlendı. neyse keske onceden sorsaydın yapack bırşey yok artık al bı renklı guzel duruyor =)
bana etiket veya çıkartma izi gibi geldi biraz inatçı olurlarr:
tiner veya pasta cila dene çıkması zaman alabilir...
yeni kasanın farkı enjeksiyonlu oluşu. bunun dışında başlangıç için ideal bir motordur ancak parçaları, özellikle grenajları çok pahalıdır, yan sanayisi yoktur. 13 beygirdir, düzlükte rahatça çıkabileceğin son sürati 110 - 120dir. ideal hızı 80 - 100 aralığıdır. yakıt tüketimi 125cc motorlar arasında en yuksek olanıdır ama 100km'de 3 litrenin üzerine çıkmaz. 1 depo ile rahatça 280km yol yapabilirsin. frenleri gayet başarılıdır, virajlarda güvenlidir. hafif bir motordur, parkederken arkasından tutup rahatça sağa sola taşıyabilirsin(gerçekntende öyle!). şehirler arası yollarda esen sert rüzgarlarda uçurtma gibidir, kamyon ve otobüs sollarken zorlanırsın. 100km'ye kadar çok esnektir bu hızdan sonra ivmelenmesi farkedilebilir şekilde düşer.
renk olarakta kırmızı mavi beyaz, altın rengi jantlarla birlikte bence en güzel olanı :cat:
siyah olan herkeste var, kırmızı desen tam olarak kırmızı değil. mavi beyaz kırmızı olan ise orjinal bir görünüme sahip ve bence daha çok dikkat çekiyor.
atladığım bi şey varsa arkadaşlar eklicektir
tercih meselesi ama ikinci el temiz bir motor alman senin karına olacaktır. çünki sıfır alıp 1 yıl sonra satarsan zarar etmiş olursun