Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insanlar gidip 10 15 yıllık mz'ler alıyorlar bu biraz merakla ilgili ama ben olsam 19 yaşında bir motor almazdım.
alıp 19 yıl kullanmak için 0 motora para verilir ama 19 yaşında bir motor almak.. bilemiyorum.
birde 4 silindirli diyosun dünya kadar benzin yakar o alet :silent:
gerçi bu benim düşüncem. insanlar eski model africa twinler ile uzun turlar yapıyorlar yeni bi konu basligi acildi 27bin km tur yapmişlar bu motorla eski model olmasına ragmen saglam motorlar. birazda yaygın olmasıyla ilgili. sen ilerde parça bulabilecek misin o motora? bulsan bile maaliyeti nasıl olcak yada satmak istesen aldiğin fiyata satabilcek misin?
Bu 250cc 4 silindirli dediğim makina 45 hp gücünde olması lazım yani honda cbr 250 R ile aynı güçte baya eski sayfalarda kawasaki,suzuki,honda,yamaha 45 hp gücünde makinalar üretmiş ama sonra nedense üretimini durdurmuşlar bunların her birinden 15 tanemi ne var motorda temize benziyor. Sence alınmaz mı? Çünkü şuanki cbr 125 r bile 100.000 150.000 km/h yol yapıyor bence suzuki ile 150.000 deviririm hatta belki 200.000 bunuda şu mantıkla söylüyorum. Eski motorlar safkan japon bunuda şu kanıdan söylüyorum çin ozaman üretime el atmamıştı yani bence şuanki çoğu motora göre daha sağlam çıkıcanı düşünüyorum. Tabi buda benim düşüncem. Sence alınmaz mı?
ARKADAŞLAR HERKEZİN DÜŞÜNCESİNİ CEVAPLARINI BEKLİYORUM.