hayırlı olsun crypto motorun çok güzelmiş güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bursa'dan Tunç.cbr 125 konusunda engin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.96 senesinde mobilet kullanmaya başlamıştım.2005 yılında da çok yanlış bir kararla jinlun 250 motor aldım.bir yıl içinde onu sattım (bu arada sevgili mobiletimi hala garajımda ilk günkü temizliğinde saklarım).yani öyle aman aman bir motorculuk geçmişim yok.
boy 178 kilo 85 yaş 28,bu bağlamda bu motor bana yakışır mı sizce?birde en çok merak ettiğim konu bu motorun son hızından ziyade,en yüksek kaç km hızda rahat ve kesilmeden bir sürüş sağlıyor.mesela uzun yolda 90 100 arası kullanacağım sakin sakin ara sırada 110 120 gideceğim.bu mümkün mü?benim çin malı motorda 120 ile gidiyordum fakat,öyle bir titriyordu ki Allah'a çok şükür hiç böbrek taşı kalmıyordu.ayaklarım ellerim uyuşuyordu.zaten bir süre sonra ne kadar köklesende motor şiştiği için 80 kmlere kadar düşüyordu hız.bu arada yapacağım en uzun menzil 40 kmdir.ve yılda 500 km yol yapacağımı zannetmiyorum.tamamen zevk için almak istiyorum bu yeni modellerden bir tane.
sizce bu motoru almalı mıyım?ve siz olsanız hangi renk alırdınız?kırmızı,siyah,hrc?
teşekkür ederim....