Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ıkı bın mı :cyclopsan yok dostum bu bana yeter =) sana hayırlı olsun sıfır km cbr'ın =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------

bı sorunum var bıraz once aldıgım arkadaşa kıtapcıkları almaya gıttım. gıderken henuz motor sogukken bıras yuklendım ve sonra motor gaz yemedı ve stop etmeye başladı. daha sonra duzeldı ve satıcıya sordum uyardı sakın sogukkn bınme dıe. neyse tmm gerı gelırken motor sıcak haraet ortalar dogru yıne yaptı aynısını bu sefer 3 -4 dakıka çalıştırdım ve duzeldı sızce sorun nerde?

eyw saolasın :)

bir sorum olacak 2008 cbr a kasko ne kadara yapılıyor yaptırmayı duşunuyorum da?

bir sorum olacak 2008 cbr a kasko ne kadara yapılıyor yaptırmayı duşunuyorum da?

850.- TL civarı. Ama her sigorta firması motosiklet kaskosu yapmıyor. Yanılmıyorsam kasko yapan 3 firma var.

Şimdi yaptırırsan ve hasar olmassa seneye 550 gibi fiyat olur. Hasarsızlık indirimi % 30 ;)

slm

arkadaşlar size bir şey soracağım aldığım motoru servise bakıma bıraktım hava filtresi vs yenilendi çekişi zayıf gibiydi sübab ayarı yaptık dedi ama hemen 3 saat sonra motor hazır dediler yapmadıkları kanaatindeyim çünkü cok fark etmemiş asıl size sormak istediğim km tam şehir içi 114 kurus yakıyor sizce normal mi bu rakam.biraz agresif de kullanıyorum.(nasıl mı ölçtüm tamamen depo boşaldı hatta benzinciye iterek gittim 17.50 tl lık benzin aldım.geri kalan 2.50 tl yı şişeye koydurdum yolda kalmamak için.tamamen bitti.cıkan km hesapladım.

evvvveeetttt millet artık bende bi cbr sahibi oldum daha önce hiç vitesli motor kullanmamıştım ama çok zor olmadı gayet kolay oldu çok güzel bi motor gerçekten herkeze öneririm :):)

fotoğrafları en kısa zamanda koyarım :)

evvvveeetttt millet artık bende bi cbr sahibi oldum daha önce hiç vitesli motor kullanmamıştım ama çok zor olmadı gayet kolay oldu çok güzel bi motor gerçekten herkeze öneririm :):)

Sonundaaa... :queen:
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Kazasız belasız sürüşler.. :cherry:

hayırlı olsun. senin daha önce scooterin mı vardı?

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :) Bende Zat'ımı sattım çok yakında aranızda olacağım :) :)

hayırlı uğurlu olsun :) güle güle kullan .... :cherry:

850.- TL civarı. Ama her sigorta firması motosiklet kaskosu yapmıyor. Yanılmıyorsam kasko yapan 3 firma var.

Şimdi yaptırırsan ve hasar olmassa seneye 550 gibi fiyat olur. Hasarsızlık indirimi % 30 ;)

yuksekmiş ya bence gerek yok 3000e al 1000 lıraya kasko yaptır =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------

hayırlı olsun dostum =) kazasız belasız surusler dilerim =)

selam arkadaşlar bu foruma yeni katıldım :)
ben motorun görüntü-ses-performansının birbiriyle tutarlı olması taraftarıyım.motorumun 1000lik cbr gbi ses cıkarmasını istemezdim acıkcası.ne ise o olmalı bence.sesi ya da görüntüsü ne olursa olsun performansında cok fazla değişiklik yapamayız.bence honda bizim düşündüğümüzü defalarca ölçüp biçip bunu yapmıştır.o yüzden orijinali en iyisidir

Hasta oldum be :)
279090356jb.jpg

Ya bu nasıl

yiğenimin motoru bu yeni çıktı servisten satıyo şuanda motor hatayda

selam arkadaşlar bu foruma yeni katıldım :)
ben motorun görüntü-ses-performansının birbiriyle tutarlı olması taraftarıyım.motorumun 1000lik cbr gbi ses cıkarmasını istemezdim acıkcası.ne ise o olmalı bence.sesi ya da görüntüsü ne olursa olsun performansında cok fazla değişiklik yapamayız.bence honda bizim düşündüğümüzü defalarca ölçüp biçip bunu yapmıştır.o yüzden orijinali en iyisidir

hoş geldiniz. Ben de orjinallikten yanayım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------

arkadaşlar size bir şey soracağım aldığım motoru servise bakıma bıraktım hava filtresi vs yenilendi çekişi zayıf gibiydi sübab ayarı yaptık dedi ama hemen 3 saat sonra motor hazır dediler yapmadıkları kanaatindeyim çünkü cok fark etmemiş asıl size sormak istediğim km tam şehir içi 114 kurus yakıyor sizce normal mi bu rakam.biraz agresif de kullanıyorum.(nasıl mı ölçtüm tamamen depo boşaldı hatta benzinciye iterek gittim 17.50 tl lık benzin aldım.geri kalan 2.50 tl yı şişeye koydurdum yolda kalmamak için.tamamen bitti.cıkan km hesapladım.

bu dediğin yakıt cbr'ın değil mi hyo'nun değil :cherry: ben sakin kullandığımda 10 kuruştan aşağı da düşürdüm ama genel olarak 10 - 12 kuruş yani normal.

çok saolun beyler allah sizede kaza bela vermesin fakat ben cbr daha bu gün aldım plakayı filan bu gün taktırdım sabahtan beri geziorum 115 km oldu eve geldim bi yukarı çıktım indim motoru çalıştırdım motor boşta çalıştı vitese atınca istop etti arkadaşlar !!!!!lütfen!!!!!yardımcı olun motor viteste çalışmıo ve boşta çalıştırdığımda çalışıo fakat vitese attığımda motor susuyo istop edio neden olabilir?

çok saolun beyler allah sizede kaza bela vermesin fakat ben cbr daha bu gün aldım plakayı filan bu gün taktırdım sabahtan beri geziorum 115 km oldu eve geldim bi yukarı çıktım indim motoru çalıştırdım motor boşta çalıştı vitese atınca istop etti arkadaşlar !!!!!lütfen!!!!!yardımcı olun motor viteste çalışmıo ve boşta çalıştırdığımda çalışıo fakat vitese attığımda motor susuyo istop edio neden olabilir?

Vitese attığında devirde düşme oluyor mu yoksa direk elektrik kesintisi gibi mi yani debriyaj tam ayırmıyor olabilir.

biraz devir alıp vitese atsan heralde susmaz. yağında suyunda bişey eksiktir ama önemli bişey olcağını sanmıyorum yeni motor daha parçalar alışana kadar olacaktır ufak tefek sorunlar. Sen en iyisi bi kontrol ettir ustaya

biraz devir alıp vitese atsan heralde susmaz. yağında suyunda bişey eksiktir ama önemli bişey olcağını sanmıyorum yeni motor daha parçalar alışana kadar olacaktır ufak tefek sorunlar. Sen en iyisi bi kontrol ettir ustaya

yarın servisler kapalı p.tesi ye kaldı :(

yeni motora binememek nasıl bi duygu çok iyi bilirim ben de aldığımda 3-4 gün servisteydi motor ama kaç ay sabrettikten sonra 1 gün beklemek sorun olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar