Bide söyle düşün kaza anında hangisi daha iyi korur ama beden çok önemli kaskı taktıgın zaman yanaklarını sıksın biraz yoksa rüzgarı yandan yersen kafanı sallıyor.Ben M beden aldım aslında S beden almam gerekirdi :cat:bunu almadan once eskısı cok buyuk gelıodu, bunu aldım eskısı cocuk kaskı gıbı kaldı ya
ama bu sırıtıo bıraz ya boyum 1.70 , kalıp kaldırmıo sankı
Arka lastigi ne kadara aldınız acaba
Arka lastiğin fiyatı 230.- TL. bu arada arkadaşlar elimde sadece 200 km yol yaptığım sıfır michelin sport ön lastik var 90 lık. isteyen varsa fiyat uygundur. :wiinkk:
Acil satılık CBF 150. 0536 324 88 94 (ERAY)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-150-tertemiz-cbf-150-4/detay
Bide söyle düşün kaza anında hangisi daha iyi korur ama beden çok önemli kaskı taktıgın zaman yanaklarını sıksın biraz yoksa rüzgarı yandan yersen kafanı sallıyor.Ben M beden aldım aslında S beden almam gerekirdi :cat:
beykurt senin kabataşdaki buz motora gitme vaktin gelmiş..![]()
off off alamadım cbr125![]()
gerçi alsam kullabilirmiyim bilmiyorum ama
![]()
ya bu plaka işlemleri ne kadar uzun sürüo cbr 2010 modelini aldık parasını verdik bir haftadır galeride beklio olmaz böle şey ama bu gün kesin plaka işlemleri olur diolar bakalım olursa artık bende cbr 125 sahibi olacam(bu cümleyi kaç kere kullandım )
![]()
nasıl alamadın noldu anlat bakalım
Kısmet olmadı bi türlü 2.el almak istiyorum,onuda uygun fiyata düzgün bişey denk getiremedim.Malum bide bayan olunca destekçi olan yok köstek olan çok. nasip demekten başka bişey gelmiyor elimden
kazukki güle güle kullan şimdiden ......
nasıl alamadın noldu anlat bakalım
Kısmet olmadı bi türlü 2.el almak istiyorum,onuda uygun fiyata düzgün bişey denk getiremedim.Malum bide bayan olunca destekçi olan yok köstek olan çok. nasip demekten başka bişey gelmiyor elimden
kazukki güle güle kullan şimdiden ......
eğer istanbul yada çevresi bulursan sana yardım edebilirim.msn ekle istersen ordan konuşalım.burda konu uzayınca uygun olmuyor topic amacından çıkıyor
eğer istanbul yada çevresi bulursan sana yardım edebilirim.msn ekle istersen ordan konuşalım.burda konu uzayınca uygun olmuyor topic amacından çıkıyor
TEŞEKKÜR EDERİM BUNU DEMEKLE BİLE ETMİŞ KADAR OLDUNUZ....![]()
TEŞEKKÜR EDERİM BUNU DEMEKLE BİLE ETMİŞ KADAR OLDUNUZ....![]()
ehliyet var dimi
dj_gizem
motorcu bayan arkadasların olması aslında çok hoş birşey.keşke sayısı daha fazla olsa.gercı bayanlar kullanmak yerıne korkmayı tercıh edıyor ama neysee![]()
Bayanlar korkmuyor.seviyorlar motoru ama trafikteki hayvanlar yüzünden cesaret edemiyorlar.
Çünkü bizim hayvanlarımız trafikte kadın tamponuna yanaşınca fantazi yaptığını sanıp farklı içgüdülere giriyorlar.Doğal yaşamları öyle