Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bunu almadan once eskısı cok buyuk gelıodu, bunu aldım eskısı cocuk kaskı gıbı kaldı ya :D
ama bu sırıtıo bıraz ya boyum 1.70 , kalıp kaldırmıo sankı

bunu almadan once eskısı cok buyuk gelıodu, bunu aldım eskısı cocuk kaskı gıbı kaldı ya :D
ama bu sırıtıo bıraz ya boyum 1.70 , kalıp kaldırmıo sankı
Bide söyle düşün kaza anında hangisi daha iyi korur ama beden çok önemli kaskı taktıgın zaman yanaklarını sıksın biraz yoksa rüzgarı yandan yersen kafanı sallıyor.Ben M beden aldım aslında S beden almam gerekirdi :cat:

Arka lastigi ne kadara aldınız acaba

Arka lastiğin fiyatı 230.- TL. bu arada arkadaşlar elimde sadece 200 km yol yaptığım sıfır michelin sport ön lastik var 90 lık. isteyen varsa fiyat uygundur. :wiinkk:

Arka lastigi ne kadara aldınız acaba

Arka lastiğin fiyatı 230.- TL. bu arada arkadaşlar elimde sadece 200 km yol yaptığım sıfır michelin sport ön lastik var 90 lık. isteyen varsa fiyat uygundur. :wiinkk:

bana kalın arka lastik lazım ya ondan yok mu hele :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:18 ----------

hayırlı satışlar da bize ne? Burası cbr125 bilgi paylaşım topiği.ikinci el ilan yeri değil

Bide söyle düşün kaza anında hangisi daha iyi korur ama beden çok önemli kaskı taktıgın zaman yanaklarını sıksın biraz yoksa rüzgarı yandan yersen kafanı sallıyor.Ben M beden aldım aslında S beden almam gerekirdi :cat:

bu kaskda m beden , benım kafam 58,5 cm. rahatsız etmedı , yanaklardan normal sıktı. ama ıste cok buyuk duruyo , s beden alcam belkı bıraz sıkıcak ama , içi buna gore daha boş olan bısı alırım , dış kalıbıda daha küçük olmus olur , guvenlık onemlı tabı ama estetıkte onemlı :)

senın kafan kac cm? ona gore s beden kask denedın mı cok mu rahatsız edıyo dıye sorucam , benım olculere yakınsa

ya bu plaka işlemleri ne kadar uzun sürüo cbr 2010 modelini aldık parasını verdik bir haftadır galeride beklio olmaz böle şey ama bu gün kesin plaka işlemleri olur diolar bakalım olursa artık bende cbr 125 sahibi olacam :) (bu cümleyi kaç kere kullandım ) :)

off off alamadım cbr125 :( :( gerçi alsam kullabilirmiyim bilmiyorum ama :(

nasıl alamadın noldu anlat bakalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------

ya bu plaka işlemleri ne kadar uzun sürüo cbr 2010 modelini aldık parasını verdik bir haftadır galeride beklio olmaz böle şey ama bu gün kesin plaka işlemleri olur diolar bakalım olursa artık bende cbr 125 sahibi olacam :) (bu cümleyi kaç kere kullandım ) :)

hayırlı olsun ilk foto koyan sen olcan sanırım :D güle güle kullan.ona bir kız gibi davran rodaj döneminde.rodaj bitsin o kız senindir istediğini yap:queen:

Kısmet olmadı bi türlü 2.el almak istiyorum,onuda uygun fiyata düzgün bişey denk getiremedim.Malum bide bayan olunca destekçi olan yok köstek olan çok. nasip demekten başka bişey gelmiyor elimden :(

kazukki güle güle kullan şimdiden ......

Son düzenleme:

Kısmet olmadı bi türlü 2.el almak istiyorum,onuda uygun fiyata düzgün bişey denk getiremedim.Malum bide bayan olunca destekçi olan yok köstek olan çok. nasip demekten başka bişey gelmiyor elimden :(

kazukki güle güle kullan şimdiden ......

eğer istanbul yada çevresi bulursan sana yardım edebilirim.msn ekle istersen ordan konuşalım.burda konu uzayınca uygun olmuyor topic amacından çıkıyor

iyi o zaman.sen burdan da bak motorlara istanbul tarafından.balıkesirde bulman zor olabilir.bulsan da az motor oldugundan fiyat ucuk olur.sen burdan bak yardımcı oluruz.bayan arkadaşlarımızın sayısını arttırmak bizim için gurur verici :) msn ekledim sorcagın birşey olduğunda sorabilirsin her zaman

dj_gizem

motorcu bayan arkadasların olması aslında çok hoş birşey.keşke sayısı daha fazla olsa.gercı bayanlar kullanmak yerıne korkmayı tercıh edıyor ama neysee :)

dj_gizem

motorcu bayan arkadasların olması aslında çok hoş birşey.keşke sayısı daha fazla olsa.gercı bayanlar kullanmak yerıne korkmayı tercıh edıyor ama neysee :)

Bayanlar korkmuyor.seviyorlar motoru ama trafikteki hayvanlar yüzünden cesaret edemiyorlar.
Çünkü bizim hayvanlarımız trafikte kadın tamponuna yanaşınca fantazi yaptığını sanıp farklı içgüdülere giriyorlar.Doğal yaşamları öyle

Bayanlar korkmuyor.seviyorlar motoru ama trafikteki hayvanlar yüzünden cesaret edemiyorlar.
Çünkü bizim hayvanlarımız trafikte kadın tamponuna yanaşınca fantazi yaptığını sanıp farklı içgüdülere giriyorlar.Doğal yaşamları öyle

doğru diyosun. motorlu olcak bıde bayan olcak. trafıkte rahat yüzü göremez bu ulkede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar