Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben şahsen hiç tavsiye etmiyorum ama performans açısından biraz etkisi olabilir azda olsa güç artışı olarak..ama bunun artışını normal bir motorda değilde performans bujisi, k&n hava filtresi ,komple takılı arrow marka egzoz headers lı işte böle bir cbr 125te görebilirsin esas değer artışını..en iyisi 95kursunsuz zaten litre olmuş 3.67:farao:Bu arada hangi semtte oturuyorsun yakınsak buluşup gidebilriz istersen
O zaman devam 95den zaten dediğiniz gibi 3.67Tl ve hala en kötü benzinlerden birini kullnıyoruz.Ben Ayazağada oturuyorum Avcılar sanırım sizinki ters kalır

kötü oldu yahu:cyclopsan bu taraflarda olsaydın rahat bir şekilde giderdik..kısmetse orda görüşürüz inşallah napalım artık :cat: hayırlı geceler :)

ben şahsen hiç tavsiye etmiyorum ama performans açısından biraz etkisi olabilir azda olsa güç artışı olarak..ama bunun artışını normal bir motorda değilde performans bujisi, k&n hava filtresi ,komple takılı arrow marka egzoz headers lı işte böle bir cbr 125te görebilirsin esas değer artışını..en iyisi 95kursunsuz zaten litre olmuş 3.67:farao:Bu arada hangi semtte oturuyorsun yakınsak buluşup gidebilriz istersen

benden bahsediyor :mrgreen: 97 oktan kullanıyorum bende.98 miydi yoksa.hangi oktan vardı piyasada ya.1 aydır benzin almıyorum unuttum :p

ya bugün ne oldu bilemessiniz benzinliğe 50m.kala benzinim bitti mecburen yürütmek zorunda kaldım cocugun teki geldi elektrikli bisikletle hadi yarışalım mı abi dedi bastı gitti çok fena mors oldum yaa :mrgreen:rezil rüsva olduk emii :mrgreen:

ya bugün ne oldu bilemessiniz benzinliğe 50m.kala benzinim bitti mecburen yürütmek zorunda kaldım cocugun teki geldi elektrikli bisikletle hadi yarışalım mı abi dedi bastı gitti çok fena mors oldum yaa :mrgreen:rezil rüsva olduk emii :mrgreen:

drag yarışı yapalım deseydin.sen koşarak o motoruyla.tokatlardın :queen:

haha kötü olmuş :D:D

ya hiç sorma ya çocuk ole dedi dızz etti gitti sessiz sessiz.öyle derdimde bacaklarımda derman kalmamıstı cbr ı iteklemekten.ufacık cocuk yaa inş.bi gün raslarımda kosarak yarısırım onla yaww.lafı caktı gitti çocuk :mrgreen:

o zaman uzun mesafe verseydin :mrgreen: ona da avans olarak önden gitmesini söleseydin.sende benzin alınca havada karada iki gazda yetişirdin yarı yolda tokatlardın :mrgreen:

aklıma gelmedi ki hiç.motoru iteklemekten beyinimdeki tüm kan bacaklarımdaydı sanırım o anda :mrgreen:

:D ya ehliyet yok ama kaçıp şu pazar günkü şehitliğe gitmeyi istiyorum.napsam acaba ya kararsızım

arkadaşlar cbr125 in arka lastiği 130 yada 120 lık yapmak hakkında fikirleriniz neler?

ben arka lastiği metzeler 120-70-17 Z6 modelini kullanıyorum.hiçbir sıkıntısını da yasamadım aksine viraj performansım yarı yarıya arttı.hız dusuyo ama bu makineler hız için üretilmemiş.

işte onu bilmiyorum.ikinci el aldım motoru takılıydı.sormak da aklıma gelmedi.akşam foruma yaz yardım eder diğer kalı takanlar hangi marka alcaksın diye.hem biraz daha güzel duruyor hemde yol tutuşu azıcık artıyor

Sana zahmet egzos sesini kaydedip veya video çekip topickte paylaşırmısın ben baya merak ettim eminim diğer arkadaşlarda merak etmiştir..:rendeer:

abimdede honda var aynısını yaptı susturucuları cıkardım biseyler diyodu ama tam anlıyamadım ama ses süper oldu yani yoldan gecse abimin gectigini anlıyorum:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar