Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar ben yeni katıldım aranıza fakat 1 yılı askın suredir kullanıyorum cbr 125 i.

sahibinden de son ilanlara bakma hep.1-2 ay önceki ilanlara da bak.bulursun eski ilanlarda.ara sor adamlara satıldı mı diye.büyük ihtimalle satılmamıştır.satılsaydı millet aramasın diye kaldırırdı ilanı.bende o şekilde eski ilandan aldım motorumu

bakıyorum bakıyorum ama bulamadım. daha dogrusu gecen persembe buldum aradık , anlaştık sayılırdı ,kadıkoyden. salı gıdıp alıcaktım , ptesi aradık , satmaktan vazgectım dedı. yıkıldım :)

hala aranıyorum..

arkadaslar ben yeni katıldım aranıza.artık sizdenim tabii kabul ederseniz :).2006 model kımızı siyah cbr 125 kullanıyorum bende.

Ben motosikletimi satabilirim. Kırmızı. Fiyat 5.000.- tl son..

yuh şaka mı yapıyon :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------

arkadaslar ben yeni katıldım aranıza.artık sizdenim tabii kabul ederseniz :).2006 model kımızı siyah cbr 125 kullanıyorum bende.

hoşgeldin dostum aramıza.kazasız belasız sürüşler.güle güle kullan:rendeer:

beykurt bana az once geride kalan ilanlardan bulup aldım motoru demiştin.
motorun kaç km de , kaç model , bir de ayıptır sorması kaça aldıgını soyler mısın :)

arkadaslar ben yeni katıldım aranıza fakat 1 yılı askın suredir kullanıyorum cbr 125 i.
Hoşgeldin kırmızılar son günlerde çogalmaya başladı :)

2009 model , 1900 km de. Kaça satayım ?
ne olursa olsun 2.el kimse vermez isterse 2009 sıfır km olsun
:cat:
Bu arada Ehliyetimi aldım demiştimki hiç inmeden 2 depo bitircem ehliyeti almaya giderken depoyu fulledım dışarı emliyetten cıktım 5 dk sonra yağmur yağmaya başladı tabi benimde artıslik olsun diye çamurluğu kesince yerdeki su sırtıma geliyo gezemıyorum bugün ne yağmur + taş yağdı öle dısarı kafanı kaskı takıp cıkarttım :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benim motor düz yolda 5. vitesden sonra 6 ya takıncada hızlanıyor deviri düşürmüyoda sabitlemiyoda gaz alıyo yani

beykurt bana az once geride kalan ilanlardan bulup aldım motoru demiştin.
motorun kaç km de , kaç model , bir de ayıptır sorması kaça aldıgını soyler mısın :)

16.000 km de.arow egzoz, iridyum buji ve kn hava filtresi vardı.2008 model siyah.3800 e almıştım 1.5 ay önce

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

Hoşgeldin kırmızılar son günlerde çogalmaya başladı :)

ne olursa olsun 2.el kimse vermez isterse 2009 sıfır km olsun
:cat:
Bu arada Ehliyetimi aldım demiştimki hiç inmeden 2 depo bitircem ehliyeti almaya giderken depoyu fulledım dışarı emliyetten cıktım 5 dk sonra yağmur yağmaya başladı tabi benimde artıslik olsun diye çamurluğu kesince yerdeki su sırtıma geliyo gezemıyorum bugün ne yağmur + taş yağdı öle dısarı kafanı kaskı takıp cıkarttım :)

gözün aydın sercan :) allah polise gösterttirmesin o ruhsatı :queen:

16.000 km de.arow egzoz, iridyum buji ve kn hava filtresi vardı.2008 model siyah.3800 e almıştım 1.5 ay önce
Vay be abi sen ne ara 18bin yaptın anlamadım ben mi az geziyorum yoksa sizmi çok geziyorsunuz anlamadım :):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------

gözün aydın sercan :) allah polise gösterttirmesin o ruhsatı :queen:
Polis molis artık viz gelir yağmur dursunda İstanbul'u baştan aşagıya gezicem ve Pazar günü EdirneKapı Şehitliğine gidiyoruz.Bütün forumlarda konu açıldı.

18bin nerde yazıo la :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

gözü görmez ehliyet vermişler şikayit edicim sizi :p bys hadi ben yatıyorum herkese iyi geceler.

18bin nerde yazıo la :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

gözü görmez ehliyet vermişler şikayit edicim sizi :p bys hadi ben yatıyorum herkese iyi geceler.
18bin bakımı yaptırcam demıyor muydun yoksa o 16binmiydi hehehehe karıştı gene sanırım :)

arkadaşlar benim motor düz yolda 5. vitesden sonra 6 ya takıncada hızlanıyor deviri düşürmüyoda sabitlemiyoda gaz alıyo yani

evet zaten öyle olması gerekli ama hızlanması biraz yavaş ve zaman alıyor.bence göreceğin max. hızı 5.vitesin son devirlerinde görürsün gibime geliyor.. bu arada dj_v8 hoşgeldin kardeşim 1senedir kullanıyormuşsun kazasız belasız sürüşler sanada:cat: teknik ve diğer konularda sendende yorumlar bekliyoruz..
"casillas00" arkadaşım pazar günü bende orda olmaya çalışcam bu hafta yoğun biraz işten izin alabilirsem "c.bağ honda cem" buluşma yeri galiba..tanışmak kısmet olur inşallah..Gelebilecek herkesi bekliyoruz kimseye söz vermeyin pazar günü için..Hakkımızda hayırlısı olsun ....:rendeer:

evet zaten öyle olması gerekli ama hızlanması biraz yavaş ve zaman alıyor.bence göreceğin max. hızı 5.vitesin son devirlerinde görürsün gibime geliyor.. bu arada dj_v8 hoşgeldin kardeşim 1senedir kullanıyormuşsun kazasız belasız sürüşler sanada:cat: teknik ve diğer konularda sendende yorumlar bekliyoruz..
"casillas00" arkadaşım pazar günü bende orda olmaya çalışcam bu hafta yoğun biraz işten izin alabilirsem "c.bağ honda cem" buluşma yeri galiba..tanışmak kısmet olur inşallah..Gelebilecek herkesi bekliyoruz kimseye söz vermeyin pazar günü için..Hakkımızda hayırlısı olsun ....:rendeer:
İnş. işleriniz uygun olurda gelirsiniz.O tarafları pek bilmiyorum erken cıkıp yavaş yavaş giderim bende.
Bizim cıbırlara yüksek oktanlı benzin zarar verir mi acaba ?

ben şahsen hiç tavsiye etmiyorum ama performans açısından biraz etkisi olabilir azda olsa güç artışı olarak..ama bunun artışını normal bir motorda değilde performans bujisi, k&n hava filtresi ,komple takılı arrow marka egzoz headers lı işte böle bir cbr 125te görebilirsin esas değer artışını..en iyisi 95kursunsuz zaten litre olmuş 3.67:farao:Bu arada hangi semtte oturuyorsun yakınsak buluşup gidebilriz istersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar