@novalcin
bu kaşları nasıl yaptınız.bizde yaptırmak istiyoruz yardımcı olursanız seviniriz
kaşları sende kolaylıkla yapabilirsin. bi ozalitçiden motorun rengine uygun parlak siyah sticker al. çeşitli kalınlıklarda ve uzunluklarda gerekenden fazla al ki yapıştırma sırasında hasar görürse yetersiz malzeme ile ortada kalmayasın.
kafa grenajını, göstergeleri ve farı sök, bu şekilde çok rahat çalışırsın.
stickerları yapıştırmadan önce ne tür bir şekil istediğinde farın üzerinde deneyerek bulmalısın. stickerları istediğin şekilde kestikten sonra bi fön makinesi ile farı ve stickerları iyice ısıtman gerekiyor. ısı sayesinde stickerlara istediin şekli ve bombeyi rahatça verebilirsin. ısıtılan stickerlar soğuduktan sonra çok zor sökülüyor, uzun vadede sağlam olmasını istiyorsan ısıtmalısın ayrıca anlık hatalarda malzeme hala sıcak iken söküp geri yapıştırmak daha rahat oluyor. soğuk iken geri sökmeye çalışırsan cört diye yırtılıyo (gerçektende cörrt diye ses çıkıyor :queen: )
unutmadan yüzeyin yağsız ve temiz olması şart. bu çalışmayı kapalı bi alanda yapmanda fayda var.
stickerlarda öyle fazla pahalı değil, 10 liraya gereğinden fazla alabilirsin.
kafa grenajını sökmek için 1 yıldız tornavida, göstergeleri sökmek içinde 10 - 12 anahtar gerekiyor. stickerlar kesmek için geniş, tercihen tahta (ekmek kesme tahtalarından olabilir) maket bıçağı ve cetvel gerekli
belki kafa grenajını ve farları sökmeden yapabilirsin ama o zaman aralardan ışık sızıyor ve geceler uzaktan kötü görünüyor.