Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende onu diyorum melocum :rendeer:ama 140 yapmazda demesinler yani :D ztn 13 14 bg den ne bekliyorsun ki?*:silent:
galiba o arkadasdan haalaa fotoğraf bekliyoruz:queen::queen:
bildim dimi hattaa video cekip göstericem demişdi şimdi kayıplarda kendisi :queen::queen::queen:

o videoyu çok beklersin şahıs motoru satalı ne oldu dostum sadece lafta kaldı bizim 165

ha ben çok dedim 140 yapmaz diye ama düz yolda yapmaz diye hala derim ama motor orjinal olacak öle karbüratörüyle oyna yok eksozla oyna yok bujiyle oyna onu bilemem

işte millete ben bunu bi türlü anlatamadım kimsede anlamak istemedi ya altındakine laf söyletmek istemiyor yada 140 yapıyor yada yaptığını zannediyor

egzosun mağaza satış fiyatı : 1.800 TL

headrsın mağaza satış fiyatı : 2500 TL

toplam fiyatı : 4300 TL

abi doğru demişsin bi motor daha alır çekersin garaja.

@MotoGT
güle güle kullan hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

arkadaş motor almış hayırlı olsun diyeceğinize hala hız muhabbeti yapıyorsunuz

@MotoGT
güle güle kullan hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

arkadaş motor almış hayırlı olsun diyeceğinize hala hız muhabbeti yapıyorsunuz

saolasın beykurt arkadaşım işte havalardan dolayı pek fazla çıkamıyordum bugün hem temizlik hem cila derken foto çekeyim dedim alalı 2 hafta olacak :)

Arkadaşlar benim cbr125in ruhsatında sürücü dahil 1 kişi yazıyor doğrumu sizdede öylemi?

evet her ruhsatta 1kişi yazar..problem yok yani!! bu arada @motoGT siyahın hayırlı olsun dostum kazasız belasız cezasız binmen dileğimle:cat: ayrıca tam korumalı olmanada sevindim:rendeer:

o videoyu çok beklersin şahıs motoru satalı ne oldu dostum sadece lafta kaldı bizim 165

ha ben çok dedim 140 yapmaz diye ama düz yolda yapmaz diye hala derim ama motor orjinal olacak öle karbüratörüyle oyna yok eksozla oyna yok bujiyle oyna onu bilemem

işte millete ben bunu bi türlü anlatamadım kimsede anlamak istemedi ya altındakine laf söyletmek istemiyor yada 140 yapıyor yada yaptığını zannediyor

Düz yolda bende 130 en fazla diyorum. Ben ise yokuş aşşağı en son 145 gördüm. Fakat eski cbr kullananlardan ertech nickli kişinin 155 ile fotoğrafı vardı.

Ayrıca akapoviç egsozlu biri vardı o benim favorim.

MotoGT motorun hayırlı olsun. İlk fotoğrafta nazar boncuğu eksik:p

evet her ruhsatta 1kişi yazar..problem yok yani!! bu arada @motoGT siyahın hayırlı olsun dostum kazasız belasız cezasız binmen dileğimle:cat: ayrıca tam korumalı olmanada sevindim:rendeer:

yooo bnm ruhsatımda 1 kişi yazıyordu trafik tescile gidip düzelttirdim hmde beleşe :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------

artık 2 kişi yazıyor sürücü dahil

MotoGT hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle , kaskında çok güzelmiş bende dün lazer kask aldım ama beyaz cam bende siyaha çeviricem hemen:) , bende alalı 3 gün oldu arkadaşlar yakında eklerim resimleri 2007 Turuncu 2800de

saolasın beykurt arkadaşım işte havalardan dolayı pek fazla çıkamıyordum bugün hem temizlik hem cila derken foto çekeyim dedim alalı 2 hafta olacak :)

vay baya olmuş alalı :) motoru alan direk cilalıyo zaten :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:36 ----------

MotoGT hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle , kaskında çok güzelmiş bende dün lazer kask aldım ama beyaz cam bende siyaha çeviricem hemen:) , bende alalı 3 gün oldu arkadaşlar yakında eklerim resimleri 2007 Turuncu 2800de

bende de lazer tornado var.siyah vizör arıyorum.sen aldığında bana da haber verir misin fiyatı uygunsa sipariş ederim

@beykurt

evet baya oldu sayılır. :)

@D3VIL

hayırlı olsun kardeş sana da güneş vizörü iyi oluyor tavsiye ederim.

@ahmet93

saolasın. ilk fotodaki nazar boncuğu plakada gözünden kaçmış :mrgreen:

Motorlarını yeni alan arkadaşlara Hayırlı olsun iyice kalabalaştık bir buluşma neyin düzenlesek tanışmış oluruz.
Burak abi şu cilayı bi ben atamadım.
Dünde garajda crosscular motorlarını cıkartırken benım motorun tankın üstündeki stickeri çizmişler 3-4 cm çok morelim bozuldu.Adamları bekliyorum güzel bi ayar çekicem hepsine.

vay baya olmuş alalı :) motoru alan direk cilalıyo zaten :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:36 ----------

bende de lazer tornado var.siyah vizör arıyorum.sen aldığında bana da haber verir misin fiyatı uygunsa sipariş ederim

tamam veririm

kuzenimin 2006 model repsolu 1 hafta kullandım üstünede xt660 kullandım 4 5 sn de 120 yapıyo süperdi valla :p

2qajo5z.jpg

ioddw2.jpg

kardeş cbr tam senlik motor hiç zorluk çekmezsin ve birbirinizi tamamlarsınız diyebilirim...otoruş pozisyonu açısından seni yoracağını sanmam ben 1.85im ne yalan söyleyim yorulduğumu hissetmiyorum ama (tabi scooter vs ile karşılaştırılmazsa) gayet rahat...tahminimce 70kg civarı bir fiziğin varsa ve 1.70 boyundaysan cbr sana yeterde artar bile uçurursun sen o motoru:mrgreen:

Çok teşekkür ederim

Buda benim ufaklık :)

Tü tü maşallahh... Tarık hocam harika ikili olmuşsunuz valla. Çok yakışmış. Kazasız belasız sürüşler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 ----------

kuzenimin 2006 model repsolu 1 hafta kullandım üstünede xt660 kullandım 4 5 sn de 120 yapıyo süperdi valla :p

2qajo5z.jpg

ioddw2.jpg

:))) Sen bensiz gez bakalım :D Bi ehliyet geçsin hayırlısıyla elime, artık sen ben tarık kamp kamp gezeriz :)) Bak seninde boyun uzun olmasına rağmen cbr üzerinde iyi duruyorsun;) bu da demek oluyorki cbr bizi paklar başka arayışa gerek yok ;)

Saolasın Sami Hocam hadi bi sen kaldın bide Hakan alında gezek ankara sokaklarında :) gördüğün gibi boyu boyuma tam oldu :mrgreen:

s.a arkdaşlar aranıza kocaeliden katılyıorum bende yarın cıbırama kavuşuyorum :) 2.el 2006 model kırmısı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar