Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim motorun benzin göstergesindemi sıkıntı var anlamadım E ye ineli uzun bi süre oldu depodanda benzin bariz gözüküyo en az 20km gitcek benzin var E ye geldiğinden beride bi 30kmde ben gitmişimidir:D

Tehlikelide altınızdaki hondanın en küçük süper sport motoru yani niye aldınız o zman o motoru demezlermi adama :mrgreen::mrgreen:

eee şimdi süper sport aldılar diye ayrıcalıklı mı oldular... o zaman ferrari testeresso alan biri hız ibresi 450km diye otobanda 400e mi çıkacak yani şehir içinde hız limiti 50 ise elliyle gitmek zorunda hacı dayı...hiç bir yer başı boş değil devlet kontrolü var... motosikletlerde hız limiti 70km hayabusanda olsa uyacaksın... iyi hayabusam var diye 300km çık... kurallara uyan masum insanların canını al. yok öyle gör ondan sonrada belanı kimden buluyorsun çoğu kişi bu konuyu tanrıya bırakmaz...

eee şimdi süper sport aldılar diye ayrıcalıklı mı oldular... o zaman ferrari testeresso alan biri hız ibresi 450km diye otobanda 400e mi çıkacak yani şehir içinde hız limiti 50 ise elliyle gitmek zorunda hacı dayı...hiç bir yer başı boş değil devlet kontrolü var... motosikletlerde hız limiti 70km hayabusanda olsa uyacaksın... iyi hayabusam var diye 300km çık... kurallara uyan masum insanların canını al. yok öyle gör ondan sonrada belanı kimden buluyorsun çoğu kişi bu konuyu tanrıya bırakmaz...

Ee o zaman devlet kurallarını harfiyen uyucaksan 100 cc cup al 70 le git.Ben zaten sürekli bu hızları yapsınlar demiyorum.O zaman alalım 1000 lik makineleri 70 i geçmeyelim demi :)

arkadaşlar bende kuralcı değilim ama mümkünse şehir içi özellikle dikkat edelim hız limitlerine uyalım... şehir dışı yollarda çok fazla çukur,çökük mıcır, ve tehlikelerle dolu...

benim motorun benzin göstergesindemi sıkıntı var anlamadım E ye ineli uzun bi süre oldu depodanda benzin bariz gözüküyo en az 20km gitcek benzin var E ye geldiğinden beride bi 30kmde ben gitmişimidir:D

kırmızı çizgiye geldiğinde deponda yaklasık 100km gidecek yakıt kalıyor.:queen:
ama E ye indirmedim bn hiç :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 ----------

arkadaşlar bende kuralcı değilim ama mümkünse şehir içi özellikle dikkat edelim hız limitlerine uyalım... şehir dışı yollarda çok fazla çukur,çökük mıcır, ve tehlikelerle dolu...

aynn arkadasım s.içinde 140 yapılmaz heran sagdan soldan cocuk araba hayvan vsvs cıkabilir yolumuza o yuzden dikkat etmek gerekiyor.
40km hızla giderken frenlere asıldıgınızda 8mt sonra motor duruyor.:bounce:
120yle giderken ölçme fırsatım olmadı ama, frenlere tam basılmaz(basarsan arka tekeri kafana yersin:queen::queen:) ve en az 100 150 metrede durur diye tahmin ediyorum :silent:

Ee o zaman devlet kurallarını harfiyen uyucaksan 100 cc cup al 70 le git.Ben zaten sürekli bu hızları yapsınlar demiyorum.O zaman alalım 1000 lik makineleri 70 i geçmeyelim demi :)

hız limitinin 70km_saat olduğu bir yerde 1000 150 160bg makinaların satılması hata ..... açıkcası tüketici çılğınlığı başka bir şey değil...

Bu kurallar her yerde var ama bizim otobanlarımızda olan 120 km/h hız sınırı almanyada sınırsız.

Tehlikelide altınızdaki hondanın en küçük süper sport motoru yani niye aldınız o zman o motoru demezlermi adama :mrgreen::mrgreen:

supertspor ama her makinanın bir kapasitesi var sonuçta. her ne kadar fren mesafesi ver viraj girişi güvenilir olsada sonra sürati belli. ayrıca türkiye'deki yol şartlarında (dikkatsiz şöförlerden bahsetmiyorum bile) her tür motorda yüksek sürat yapmak tehlikeli. supersport diye süper hızlı kullanmakta gerekmiyor :cat:

Motosikletler için hız sınırı 70 , bunun %10 töleransı var 77-80 km oluyo. Yani 80 km ye kadar izin veriyolar:bounce: !25 cc motosikletler için iyi ama 650cc-100 cc makinalar için çok kötü heralde onlar 4. vites ile 5. vitesi hiç kullanamıyolardır:wiinkk:

Motosikletler için hız sınırı 70 , bunun %10 töleransı var 77-80 km oluyo. Yani 80 km ye kadar izin veriyolar:bounce: !25 cc motosikletler için iyi ama 650cc-100 cc makinalar için çok kötü heralde onlar 4. vites ile 5. vitesi hiç kullanamıyolardır:wiinkk:

cbr 600rr , r6 vsvsvs motorlar 1. vitesde bizim 6 vitesde ulasamadıgımız 165km hıza ulasabiliyor.:bounce::bounce::wiinkk:

Bu kurallar her yerde var ama bizim otobanlarımızda olan 120 km/h hız sınırı almanyada sınırsız.
sadece belli yerlerde sınırsız her yerde değil :farao:

Almanya'da yerleşim yeri ve yerleşim yeri dışında kalan yerler hariç yani otobanlarda hız sınırı yoktur. Bunun sebebi ise almanyadaki otobanların zemininde 5-8 cm zift olmasıdır. Ülkemiz Türkiye'de ise zift ne arar ?? Otobanlar bile çakıl taşından yapılıyor. 120km/h sınırlaması gayet normal yani..:pale:

allah allah:) göstergem bozuk değil yani genelinde mi böyle:D

sorun yok takma kafana dostum :wiinkk::wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------

Almanya'da yerleşim yeri ve yerleşim yeri dışında kalan yerler hariç yani otobanlarda hız sınırı yoktur. Bunun sebebi ise almanyadaki otobanların zemininde 5-8 cm zift olmasıdır. Ülkemiz Türkiye'de ise zift ne arar ?? Otobanlar bile çakıl taşından yapılıyor. 120km/h sınırlaması gayet normal yani..:pale:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:::plus1::::plus1::::plus1::

Arkadaşlar benim cbr125in ruhsatında sürücü dahil 1 kişi yazıyor doğrumu sizdede öylemi?

140 yapmıyo diyenlere cvpp
inanmayanlara rüzgarsız güneşli ortalama 25derece sıcaklıkda 140km yi gösterebilirim
izmir-aydın otoyolunda yokus asağıya 147 km ye ulasıp otoyol radarına girdim.
ama birdaha 140ı hiçbir sekilde gecemedim duz yolda 120 yokus asağı 130 140 yapılabiliyor.

yine acıldı bu hız muhabbeti inş eskiler gibi uzun surmez :D

burada kendime cevap hakkı doğduğunu inanıyorum çünkü bu hız meselesinde en çok ben karşı çıktım

dostum benim hız limitlerim zaten o düz yolda 120 yokuş aşağı 140 civarı (daha bugun bende yaptım) ama millet 140-145'i düz yolda yapıyor anlatabildim mi işte benim anlamadığım nokta bu düz yolda 140-145 yapması hatta ismi lazım değil 165 yapmış artık düz yolda mı yoksa yokuş aşağımı bilemem

burada kendime cevap hakkı doğduğunu inanıyorum çünkü bu hız meselesinde en çok ben karşı çıktım

dostum benim hız limitlerim zaten o düz yolda 120 yokuş aşağı 140 civarı (daha bugun bende yaptım) ama millet 140-145'i düz yolda yapıyor anlatabildim mi işte benim anlamadığım nokta bu düz yolda 140-145 yapması hatta ismi lazım değil 165 yapmış artık düz yolda mı yoksa yokuş aşağımı bilemem

bende onu diyorum melocum :rendeer:ama 140 yapmazda demesinler yani :D ztn 13 14 bg den ne bekliyorsun ki?*:silent:
galiba o arkadasdan haalaa fotoğraf bekliyoruz:queen::queen:
bildim dimi hattaa video cekip göstericem demişdi şimdi kayıplarda kendisi :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar