Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla ön frenin olduğu yerdeki göstergeden bahsediyorum.çok azıcık kalmış o derece yani.
ee napcam ben şimdi yani?
O hidrolik yerını tam düz tuttugumda mı hıc yok gosteriyo.Gidonu düz tuttugunda yokmuş gibi gozukmesi dogal.Motorcularda hemen eklıyorlar üstüne 2 dklık iş ama eksiksede

hmm o zaman servise gittiğimde bi de onu ekleyeceler.rolantisi düşük onu da ayarlayacaklar.bana iyi fiyat çekerler artık :pr:

hee var var frenlemede zayıflama hissediliyo:) nerden öğrendin len bu kadar şeyi daha dün diyodun bana omtor bulun motorcu olcam diye:queen:
Abi bizim yan binanın altında motorcu var hergün ordayım.Görüyorum garajdada var 2-3 kişi onlardanda öğrenıyorum.Cross topladılar geçende herşeyini tek tek soruyom o niye boyle şu niye oyle diye adam bigün beni dükkandan atcak.Cıbırı varmış onunda eskiden tık sesi gelse burdan ses gelio diyorum :mrgreen::mrgreen:
Yakında tükkan açarım :queen:

Abi bizim yan binanın altında motorcu var hergün ordayım.Görüyorum garajdada var 2-3 kişi onlardanda öğrenıyorum.Cross topladılar geçende herşeyini tek tek soruyom o niye boyle şu niye oyle diye adam bigün beni dükkandan atcak.Cıbırı varmış onunda eskiden tık sesi gelse burdan ses gelio diyorum :mrgreen::mrgreen:
Yakında tükkan açarım :queen:

tükkan mı :mrgreen:
ei bakalım öğren öğren bize de faydan oluyo bak :queen:
bizim burda kimse yok kendi kendime takılıyom:mrgreen:
sıkıntıdan pasta cila atıp duruyom bende :p

neyse hadi ben çıkıyorum evime gideyim.şimdi 2.5 saat yol gitcem istanbul içinde :pr:
kozyatağı-kadıköy=45 dk
kadıköy-eminönü=30 dk
eminönü-başakşehir=1saat

ah ah ehiyet olsa en fazla 45 dakikada evdeydim :pr:

neyse hadi ben çıkıyorum evime gideyim.şimdi 2.5 saat yol gitcem istanbul içinde :pr:
kozyatağı-kadıköy=45 dk
kadıköy-eminönü=30 dk
eminönü-başakşehir=1saat

Oranın adı istanbul.yoksa İst'yle alakası yok :mrgreen::mrgreen:
Harbi çok uzak yaa

kozyatağı-kadıköy=45 dk
kadıköy-eminönü=30 dk
eminönü-başakşehir=1saat

yahu kaskın aynan herşeyin tamsa büyük ihtimal çevirmezler gezeceksen gez yani

arkadaşlar cıbırımı yeni aldım bugün.artık bende sizdenim. acemiliğimi atana kadar 125 liği kullanacağım. 2 sene sonra cbr 1000cc veya suzuki gsx 1000 i düşünüyoru. ama çok kararsızım. cbrın egsoz sesine hastayım ama çok yuvarlak hatları var. suzuki daha keskin hatlara sahip ve daha hırçın. çok daha haval. cbr li olmanızı bir yana bırakın ve objektif yorumlarınızı yapın. + ları ve - leriyle bu 2 motoru kıyaslar mısınız?kafayı sıyırcam sanki.şimdiden teşekkürler

arkadaşlar cıbırımı yeni aldım bugün.artık bende sizdenim. acemiliğimi atana kadar 125 liği kullanacağım. 2 sene sonra cbr 1000cc veya suzuki gsx 1000 i düşünüyoru. ama çok kararsızım. cbrın egsoz sesine hastayım ama çok yuvarlak hatları var. suzuki daha keskin hatlara sahip ve daha hırçın. çok daha haval. cbr li olmanızı bir yana bırakın ve objektif yorumlarınızı yapın. + ları ve - leriyle bu 2 motoru kıyaslar mısınız?kafayı sıyırcam sanki.şimdiden teşekkürler

Birazdan cevap yazar arkadaşlar:mrgreen::p:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------

Arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler,Ahmetim bakımda filtre deişcek birde genel klasik yag ve buji baska birşey yok kendn halledebilirsin.

Sağol Utku, garanti bitti motorda servise boşuna para vermeye gerek kalmadı. Bu K&N filtrelerin temizlenebilir olanın ismi neydi biliyo musun?

umarım ahmet 93

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:26 ----------

akşam vakti giren olmuyor mu????:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------

93 ahmet sen ne düşünüyoraun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------

ya bi cvb yazan yokmu ya

125likten 1ooor geçmek sen önce 125i öğren en ufak bır hatanda motor nasıl senı üstünden atıyor gör.Oturup düşün bakalım 125bylese 1ooo beni napar diye.Şakaya gelmez bu aletler Motoru sürdügün yere beynın 5 sanıye önce gitmeli arkideşş :queen:
secoo burda boyle konusursak satamayız ben ciddi satıcıyım 4.500 veren var bakalım hayırlısı :) sende koy istersen burak heheheh :cherry:
Valla dükkanın önünde motoru temizlerken biri geldi konuştuk ettik.Aldıgım fiyatı söyledim sattıgım fıyatı soyledim.Adam 4.5oo veririm felan dedi ama ben yok dedim.
Ehliyeti alıyım onunla gidicek çok yollarımız var sende sakın satma en azından bu yaz :)

secoo burda boyle konusursak satamayız ben ciddi satıcıyım 4.500 veren var bakalım hayırlısı :) sende koy istersen burak heheheh :cherry:

Geçen sene babamla aramız bozulduğunda, motoru satma kararı aldık. Direk 5000 tl koydum. Tabi arayan bile çıkmadı. 2 ay sonra kaldırmıştım ilanı.:p

Geçen sene babamla aramız bozulduğunda, motoru satma kararı aldık. Direk 5000 tl koydum. Tabi arayan bile çıkmadı. 2 ay sonra kaldırmıştım ilanı.:p
Babamda bana dıyor sen sıkılırsın ondan satarsın diye ama satmam.
Motoru kullanmayı ögrendikçe daha çok zevk almaya başladım sürmekten.
Geçen gün verdim anahtarı korka korka al sür diye ama aklım çıkıyo aha düşürcek diye helal olsun 2 tur attı geldi.
Yok bu bana göre değil kollarımı yoruyo diyo.
Eski motorculardan :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar