beyler bugun tesadüfen bi arkadaş yoshimura egsozu kullanmıyomuş bana sattı motora taktık resmen yırtıyo ortalığı yanından geçtiğim park halindeki arabaların alarmı ötüyo![]()
cbr 125'in şasi numarası motorun üzerinde nerede yazılıdır arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi.
cbr 125'in şasi numarası motorun üzerinde nerede yazılıdır arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi.
dostum şasi numarası gidon ve şasenin birleştiği yerde yazıyor bildiğim kadarıyla sol yüzünde renk menk model felan diğer yüzünde şasi numarası yazıyor
Selam cbr topiği. 15 gündür okul, dershane sınavları yüzünden internet ve cbr 125'i unutmuş buılunmaktayım. Bugün çıkarıp bi tur attım. Sanki sesi normalden fazla gibi geldi ve artçımda aynısını söyledi. Sizde de oluyo mu bu olay?
Bugün itibariyle motorumu aldım arkadaşlar. 2009 model siyah cbr 4000de tertemiz. şase numarası için saolun.
Saol hakan hocam darısı senin başına tüm motosiklet tutkunlarınasahibi baya üzüldü ama 1000rr alcakmış oda
![]()
sayende saol vallaalıştım bi çırpıda motora. sahibi şaşırmıştır çünkü yeniyim demiştim :mrgreen:
Bugün itibariyle motorumu aldım arkadaşlar. 2009 model siyah cbr 4000de tertemiz. şase numarası için saolun.