Senin beyaz ampuller nasıl yolu iyi gösteriyo mu ?
ya Para olursa xenon taktırcamen iyisi bnm yaptıgım gibi xenon takmak
3 ay beyaz ampül taktım kısalarda 5mt uzunlarda ise 2 mt ileri aydınlanıodu
şimdi phlıps 6000k lık uzun kısa 2 adet xenonum var 1 km aydınlatıo nerdeyse![]()
oda dogruyaw dağda gitmiyoz ya otoyollar hep aydınlatmalı zaten :mrgreen: farlar da yeri iyi aydınlatıyor merak etme sen
Pazartesi hayırlısıyla CBRım geliyor millet![]()
en iyisi bnm yaptıgım gibi xenon takmak
3 ay beyaz ampül taktım kısalarda 5mt uzunlarda ise 2 mt ileri aydınlanıodu
şimdi phlıps 6000k lık uzun kısa 2 adet xenonum var 1 km aydınlatıo nerdeyse![]()
bide yeşildev arıosun
neyine yetmio len bu cbr. bekle 11 ay sonra beraber alalım:bounce:
bende şu 100ü bi geçemedimehliyet yok ara sokakta basıom.tam 100e geliyorum daha da arttircam yol bitiyor :mrgreen:
Sanayiye giderim artık bi ara ampulculeri dolaşıyım :cat:Beyaz ampul zamanında kullandım bi halt aydınlatmıyor, görünüşü iyi o ayrı..
osramın 35w h4 ampulleri var (tane 10tl idi yanlış hatırlamıosam) ama tırnaklarını kırıp sokete bi şekilde uydurmanız lazım bizim motorlarda soketleri ters yapmışlar, ilk taktığımda kısalar gök yüzünü uzunlar ise 2 metre önümü aydınlatıyordu. bende orjinal soketlerini tornacıda kestirip h4lere göre ayarlattım. gece sürüşleri baya rahat oluyor araçlar sizi hemen farkediyor.
Bugun arka sinyal aldım yeni, takarken kontağı açık unutmuşum.. tabi durumu 2,5 saat sonra marşa bastığımda farkettimmotoru vurduramıyorumda
aynen motosikletçie şimdi aküyle birlikte...
herkese iyi haftasonları..
Sen bide bana sor abi.Valla motora binmiyorum artık.Hep aynı yerlerde dolaşa dolaşa 400 km yol yaptım ve çok sıkıldım.Dosyayı aldım bu seferde hergun sınavım var bekliyoruz yapcak bişey yok :salut:tam süreye bakmadım ama kısa sürede 100e çıkıyorum zaten ya kesmiyo artık beni![]()
Konuşmalara dikkat edersek hoş olur :cat:
20bin civarı arası tahmin ediyorum önceki sahibi bir sezon km teli olmadan kullandığı için tam net bilmiyorum
bugün ışklarda dururken bi sanayici motorumdan aşırı derecede sibop sesi geldiğini söyledi (süpap da olabilir kasktan dolayı tam duyamadım) ne olabilir bu ses ?
hava çok sıcaksa egzantrik seside olablir ama 1 sezon km teli olmadan kullanmak demek o motor 30-40binlerde olablir demek :cat: