Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende mavi transparan ve siyah mat olmak üzere iki film var motora filmi çektim 2-3 cam daha kaplıycak şekilde film arttı isteyen olursa beleş olarak veriyim...

Siyah renkli cam oldukça güzel duruyor benim motora önceki sahibi taktırmış bi ara koyarım fotoğrafını, senin motorada yakışır bence ama 50TL film parası o kadarcık cam için çok fazla geldi bana :S

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 ----------

Renkli cam için 2 fotoğraf

http://img175.imageshack.us/i/renklicam.jpg/

http://img299.imageshack.us/i/renklicam2.jpg/
Bu işte 100liraydı.Aynalarda çok hoşmuş.Sizmi taktınız onları ?

bende mavi transparan ve siyah mat olmak üzere iki film var motora filmi çektim 2-3 cam daha kaplıycak şekilde film arttı isteyen olursa beleş olarak veriyim...
Yakın olsaydı alırdım senden :)

Evetttt ekipmanlarımı aldım arkadaşlar.birazdan resimler geliyor:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

p1030813b.jpg

By beykurt at 2010-05-24
p1030811.jpg

By beykurt at 2010-05-24
p1030810w.jpg

By beykurt at 2010-05-24
p1030809m.jpg

By beykurt at 2010-05-24

Roleff Cologne Kışlık Mont 59tl(270 tl den indirim yapmışlar kışlık mont alcaklar kaçırmayın)
Bering Eldiven 73tl
Diadora Tri-flex Dizlik 83 tl
Diadora Akira 7 Bellik 120 tl
(+22 tl kdv)
Dizlik ve bellik gerçekten çok rahat ve korumaları bütün testlerden geçmiş.paraya kıydık aldık içimiz rahat olsun diye.
Mont ise korumaları güzel ve rahat.59 tl ye inmesi büyük fırsat.ilk gün 74 adet satmış zaten.bugun indirimin ikinci günüydü montta.
Reklam yapmak yasak sanırım o yüzden mağazanın ismini vermeyeyim.isteyen olursa özelden mesaj atsın cevap veririm:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------

Bu da bizim arabayı tokatlarkenki videom :p

http://www.youtube.com/watch?v=yHnkjgDs2PY

Hayırlı olsun burak... Şükürler olsun artık eksiğin gediğin kalmadı. Artık güvenli bir şekilde tadını çıkarabilirsin motosikletin :) Bol bol videolar ve fotolar bekliyoruz ;)

sevmedim o camı cokkk transparan duruyo :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------

aramızda haalaaaa yeni kafa granejlı + enjeksiyonlu üye yok :D
honda satış yapamıyomu acaba:D

Motosikleti
Hornet
sevmedim o camı cokkk transparan duruyo :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------

aramızda haalaaaa yeni kafa granejlı + enjeksiyonlu üye yok :D
honda satış yapamıyomu acaba:D

Sahibindene düşen var..Yani öyle gördüydüm kafasını cbr'ın yani grenajını:mrgreen:

bu ne hız beykurt :mrgreen: maşallah robokop gibisin :mrgreen: hayırlı olsun tüm ekipmanlar :cat:

ben alırsam motor kask bile takmam galiba benim sonum kötü yani :cherry:

Motosikleti
Hornet
bu ne hız beykurt :mrgreen: maşallah robokop gibisin :mrgreen: hayırlı olsun tüm ekipmanlar :cat:

ben alırsam motor kask bile takmam galiba benim sonum kötü yani :cherry:

Novalcin sen cbf bakmıyomuydun vazmı geçtin :p
Cbr'cılar kovalicak şimdi beni :mrgreen:

Motosikleti
Hornet
cbf de bakıom cbr de bakıom :p ne denk gelirse artık :)

Doğru diyosun bende ikisine baktıydım..Ama kararımı sonunda verdim :)
Kararımın neden böyle olduğunuda en iyi cbr'ı olan Funkyboys bilir oda bana hak verir yani:mrgreen:

2010 cbf alcaz onada bu gidişle :mrgreen:

Kararımın neden böyle olduğunuda en iyi cbr'ı olan Funkyboys bilir oda bana hak verir yani:mrgreen:

metehan abinin 2009 da bi mesajını gördüm cbf 150 nin yağ yakmasıyla ilgili soğudum sanki ne bilim aslında benim boyuma en uygun şuan için o :)

Motosikleti
Hornet
metehan abinin 2009 da bi mesajını gördüm cbf 150 nin yağ yakmasıyla ilgili soğudum sanki ne bilim aslında benim boyuma en uygun şuan için o :)

Gönlünden hangisi geçiyosa onu al..
Cbr güzel motordur..Cbf güzel motordur..
Fakat beni sarmıyıcak olan cbfti ondan seçimim o yönden oldu..
O yağ eksiltme sorunu çok önemli bişey değil..
Bak 2010 dayız metehan abi hala aynı motorda 53 binde onuda düşün:)
Bu arada boyum 1.69 cbf'te cbr'ıda çok rahat kullanıyorum:)

nie isim veriosun şimdiii :D:pPP
bn almam olum cbf fln ss olcak yada fazer veya varadero :bounce:

Gönlünden hangisi geçiyosa onu al..
Cbr güzel motordur..Cbf güzel motordur..
Fakat beni sarmıyıcak olan cbfti ondan seçimim o yönden oldu..
O yağ eksiltme sorunu çok önemli bişey değil..
Bak 2010 dayız metehan abi hala aynı motorda 53 binde onuda düşün:)
Bu arada boyum 1.69 cbf'te cbr'ıda çok rahat kullanıyorum:)

bnm cbr ımı kullanıyor arkideş :D
:rendeer::rendeer:

Evetttt ekipmanlarımı aldım arkadaşlar.birazdan resimler geliyor:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------

p1030813b.jpg

By beykurt at 2010-05-24
p1030811.jpg

By beykurt at 2010-05-24
p1030810w.jpg

By beykurt at 2010-05-24
p1030809m.jpg

By beykurt at 2010-05-24

Roleff Cologne Kışlık Mont 59tl(270 tl den indirim yapmışlar kışlık mont alcaklar kaçırmayın)
Bering Eldiven 73tl
Diadora Tri-flex Dizlik 83 tl
Diadora Akira 7 Bellik 120 tl
(+22 tl kdv)
Dizlik ve bellik gerçekten çok rahat ve korumaları bütün testlerden geçmiş.paraya kıydık aldık içimiz rahat olsun diye.
Mont ise korumaları güzel ve rahat.59 tl ye inmesi büyük fırsat.ilk gün 74 adet satmış zaten.bugun indirimin ikinci günüydü montta.
Reklam yapmak yasak sanırım o yüzden mağazanın ismini vermeyeyim.isteyen olursa özelden mesaj atsın cevap veririm:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------

Bu da bizim arabayı tokatlarkenki videom :p

http://www.youtube.com/watch?v=yHnkjgDs2PY

Dostum dizliklerin perçinlerine dikkat et. Mafsallı dizlik bende almıştım eve geldim denemek için takarken perçinleri attı. sonra farklı bir marka perçin yerine dikişli olan korumalarla değiştirdim. 1 hafta sonrada bi arabanın bana hafifçe dokunmasıyla test etme fırsatım oldu :p umarım asla gerekli olmazlar...

Sırt koruması yerine montun üzerine belden ve göğüsten sabitlenen bir çanta kullanıyorum. malum ıvır zıvırı taşımak için. çantanın sırt kısmınd montunkine benzer bir ped var. yeterli bi koruma sağlar mı acep..?

bu arada hayırlı olsun bütün malzemelerin.

Hayırlı olsun burak... Şükürler olsun artık eksiğin gediğin kalmadı. Artık güvenli bir şekilde tadını çıkarabilirsin motosikletin :) Bol bol videolar ve fotolar bekliyoruz ;)

Sağolasın :)en büyük eksik var yaw ehliyet yok:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:55 ----------

@ overcloud
@ motoGT

Teşekkürler arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar