Bu işte 100liraydı.Aynalarda çok hoşmuş.Sizmi taktınız onları ?Siyah renkli cam oldukça güzel duruyor benim motora önceki sahibi taktırmış bi ara koyarım fotoğrafını, senin motorada yakışır bence ama 50TL film parası o kadarcık cam için çok fazla geldi bana :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 ----------
Renkli cam için 2 fotoğraf
http://img175.imageshack.us/i/renklicam.jpg/
http://img299.imageshack.us/i/renklicam2.jpg/
Yakın olsaydı alırdım sendenbende mavi transparan ve siyah mat olmak üzere iki film var motora filmi çektim 2-3 cam daha kaplıycak şekilde film arttı isteyen olursa beleş olarak veriyim...

sevmedim o camı cokkk transparan duruyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
aramızda haalaaaa yeni kafa granejlı + enjeksiyonlu üye yok
honda satış yapamıyomu acaba![]()
bu ne hız beykurt :mrgreen: maşallah robokop gibisin :mrgreen: hayırlı olsun tüm ekipmanlar :cat:
ben alırsam motor kask bile takmam galiba benim sonum kötü yani :cherry:
Novalcin sen cbf bakmıyomuydun vazmı geçtin
Cbr'cılar kovalicak şimdi beni :mrgreen:
cbf de bakıom cbr de bakıomne denk gelirse artık
![]()
Doğru diyosun bende ikisine baktıydım..Ama kararımı sonunda verdim
Kararımın neden böyle olduğunuda en iyi cbr'ı olan Funkyboys bilir oda bana hak verir yani:mrgreen:
2010 cbf alcaz onada bu gidişle :mrgreen:
metehan abinin 2009 da bi mesajını gördüm cbf 150 nin yağ yakmasıyla ilgili soğudum sanki ne bilim aslında benim boyuma en uygun şuan için o![]()
bu ne hız beykurt :mrgreen: maşallah robokop gibisin :mrgreen: hayırlı olsun tüm ekipmanlar :cat:
ben alırsam motor kask bile takmam galiba benim sonum kötü yani :cherry:
Doğru diyosun bende ikisine baktıydım..Ama kararımı sonunda verdim
Kararımın neden böyle olduğunuda en iyi cbr'ı olan Funkyboys bilir oda bana hak verir yani:mrgreen:
2010 cbf alcaz onada bu gidişle :mrgreen:
Bu işte 100liraydı.Aynalarda çok hoşmuş.Sizmi taktınız onları ?
Yakın olsaydı alırdım senden![]()
Gönlünden hangisi geçiyosa onu al..
Cbr güzel motordur..Cbf güzel motordur..
Fakat beni sarmıyıcak olan cbfti ondan seçimim o yönden oldu..
O yağ eksiltme sorunu çok önemli bişey değil..
Bak 2010 dayız metehan abi hala aynı motorda 53 binde onuda düşün
Bu arada boyum 1.69 cbf'te cbr'ıda çok rahat kullanıyorum![]()
Evetttt ekipmanlarımı aldım arkadaşlar.birazdan resimler geliyor:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------
![]()
By beykurt at 2010-05-24
![]()
By beykurt at 2010-05-24
![]()
By beykurt at 2010-05-24
![]()
By beykurt at 2010-05-24
Roleff Cologne Kışlık Mont 59tl(270 tl den indirim yapmışlar kışlık mont alcaklar kaçırmayın)
Bering Eldiven 73tl
Diadora Tri-flex Dizlik 83 tl
Diadora Akira 7 Bellik 120 tl
(+22 tl kdv)
Dizlik ve bellik gerçekten çok rahat ve korumaları bütün testlerden geçmiş.paraya kıydık aldık içimiz rahat olsun diye.
Mont ise korumaları güzel ve rahat.59 tl ye inmesi büyük fırsat.ilk gün 74 adet satmış zaten.bugun indirimin ikinci günüydü montta.
Reklam yapmak yasak sanırım o yüzden mağazanın ismini vermeyeyim.isteyen olursa özelden mesaj atsın cevap veririm:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 ----------
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------
Bu da bizim arabayı tokatlarkenki videom
http://www.youtube.com/watch?v=yHnkjgDs2PY
Hayırlı olsun burak... Şükürler olsun artık eksiğin gediğin kalmadı. Artık güvenli bir şekilde tadını çıkarabilirsin motosikletinBol bol videolar ve fotolar bekliyoruz
![]()