Birkaç resim çektim geliyor şimdi :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------
![]()
By beykurt at 2010-05-23
[
arrow egzosla birde video çekersen çok güzel olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 ----------
![]()
By beykurt at 2010-05-23
[
![]()
resimler güzeeeell burak
arkadaşlar dun direkson sınavına gırdım geçtım yrn ehlıyetı cıkarcam inşallah ama bgn bi gezeyım dedım gıttım uygulama varmıs ve polis durdurdu ehlıyet yok deyınce yazdı cezayı morelım cok bozuldu evrak eksikliğindende yazdı noter almıstı o evrağı dıokı hayır olması lazım iyide noter aldı 15 gun içinde trafikten alcanız dedii ama polis yazdı vala yrn cıkartcaktım olmadı bu işte :s
resimler güzeeeell burak
arkadaşlar dun direkson sınavına gırdım geçtım yrn ehlıyetı cıkarcam inşallah ama bgn bi gezeyım dedım gıttım uygulama varmıs ve polis durdurdu ehlıyet yok deyınce yazdı cezayı morelım cok bozuldu evrak eksikliğindende yazdı noter almıstı o evrağı dıokı hayır olması lazım iyide noter aldı 15 gun içinde trafikten alcanız dedii ama polis yazdı vala yrn cıkartcaktım olmadı bu işte :s
Video nasıl eklicez yaw bulamadım :mrgreen: neyse ben linki atayı bakarsınız girip
http://www.youtube.com/watch?v=x7ujbWNvJL8
http://www.youtube.com/watch?v=k1k0yUncJwA
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------
kalın lastikler.
Ön Lastik : Kendi orjinal Arka Lastiği
Arka Lastik : CBF250 Ön Lastiği
Egzoz videosunu ekledim ama nedense ses az çıkmış kamerada.ses alıcısında sorun var sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 ----------
tüh ya geçmiş olsun salih.ne kadar ceza yazılar.
Burak valla fotolarda videolarda süper... Tekrar hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim kaza bela vermesin inşallah...
Salih geçmiş olsun.Bizim buralardada yaz başı herkez atladı motora diye toplamaya başladılar.1 hafta daha polis durdurmazsa tmmdır.Ehliyetlenelim ben gidip göstercemden poliseresimler güzeeeell burak
Vay Vay Artislik Pozlar&Videolar Kazasız belasız sürüşler Burak abi ve Sinyallerin çok hoşuma gitti orjınaller kafam gibi hiç hoş durmuyo,Seninkiler çok kıbarmış.:rendeer:Video nasıl eklicez yaw bulamadım :mrgreen: neyse ben linki atayı bakarsınız girip
http://www.youtube.com/watch?v=x7ujbWNvJL8
http://www.youtube.com/watch?v=k1k0yUncJwA
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------
kalın lastikler.
Ön Lastik : Kendi orjinal Arka Lastiği
Arka Lastik : CBF250 Ön Lastiği
Egzoz videosunu ekledim ama nedense ses az çıkmış kamerada.ses alıcısında sorun var sanırım
vala evrak eksikliğinden 45 yazdı diğerıne ehlıyetsızlıkten olana mahkemeye cıkcam o karar vercek 1 gunde bağlama süresi 66 tl de o bakalım hayırlısı nekdar yazarlar hic tahmınım yokkk
Yok ruhsatın yapragı yok diye yazmışlar.Benim bildigim geçiçi belge var onla dolaşıyorsun ama Salih göstermemiş onuşimdi evrak eksikliği dediğin ne ki? ehliyet yok diye mi?
Salih geçmiş olsun.Bizim buralardada yaz başı herkez atladı motora diye toplamaya başladılar.1 hafta daha polis durdurmazsa tmmdır.Ehliyetlenelim ben gidip göstercemden polise
Vay Vay Artislik Pozlar&Videolar Kazasız belasız sürüşler Burak abi ve Sinyallerin çok hoşuma gitti orjınaller kafam gibi hiç hoş durmuyo,Seninkiler çok kıbarmış.:rendeer:
ben ilk önce siperlige film çekicem.Taş gele gele harita oldu netten baktım sıfırı 100 Lira en güzeli fiLm :mrgreen:sağol Sercan.valla eski sahibi takmış benim de hoşuma gitti çok.nerden bulurum bilmiyorum.mecidiyeköyde bi yerden taktırmış sahibi
vala evrak eksikliğinden 45 yazdı diğerıne ehlıyetsızlıkten olana mahkemeye cıkcam o karar vercek 1 gunde bağlama süresi 66 tl de o bakalım hayırlısı nekdar yazarlar hic tahmınım yokkk
ben ilk önce siperlige film çekicem.Taş gele gele harita oldu netten baktım sıfırı 100 Lira en güzeli fiLm :mrgreen:
50 mi o kadar filme vercegime sıfırını alırım siperliginŞimdi 2010 cezalarına baktım salih.ehliyetsiz araç kullanmak 270 tl cezası var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------
ben sordum 50 tl ye çekiyorlar.ama çektirmem ben.zaten siyah motor.kötü olur siyah cam.başka renk olsa bende çektircektim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------
Haydi herkese iyi geceler yarın görüşürüz.tekeriniz düz bassın:cat:
Şimdi 2010 cezalarına baktım salih.ehliyetsiz araç kullanmak 270 tl cezası var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------
ben sordum 50 tl ye çekiyorlar.ama çektirmem ben.zaten siyah motor.kötü olur siyah cam.başka renk olsa bende çektircektim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------
Haydi herkese iyi geceler yarın görüşürüz.tekeriniz düz bassın:cat: