Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

70-80 derece:) çok büyük açı aman dikkat et.

Bir de videomuz olsun dedik o yüzden böyle şeyler var. Normal hayatta caddede vs. böyle hareketler asla yapmam. Zaten videonun çekildiği yer semtin en ucra köşelerinden bir yer. Yalnız ben daha fazla ön kaldırıyorum zannediyodum,:mrgreen: öyle değilmiş meğersem.:p
istem dışı gerçekleşti zaten benimki artık ön frene dokunurken 3 kere düşünüyorum :p

Evet videoyu ekledim.

Dikkat bu video profesyonel kişiler tarafından çekilmiştir evde denemeyiniz.:mrgreen::mrgreen:

Şaka tabiki videodan fazla bir şey beklemeyin. Sdace bir kaç ön kaldırma.:)

http://www.4shared.com/video/9_UGnfcp/Cbr_125_004.html

hareketleri yaparken aceleci davranmayıp daha inanarak yaparsan daha iyi olacağın kesin:wiinkk:sanki bir yere yetişecekmişsinde o sıra iki hareket yapayım demişsin ya da zorla yaptırmışlar gibi geldi bana:p

hareketleri yaparken aceleci davranmayıp daha inanarak yaparsan daha iyi olacağın kesin:wiinkk:sanki bir yere yetişecekmişsinde o sıra iki hareket yapayım demişsin ya da zorla yaptırmışlar gibi geldi bana:p

Doğrudur bana da öyle geldi. O anki heyecandan olsa gerek.:) Bir de videoyu çekerken yan taraftan evden cama çıkanlar oldu "kim bu deli" dermişcesine bize bakıyolardı. Onlardan kaynaklanan bir durum da var.

beyler bu motorun arkasına sepet yapılır mı belki kurye işi felan bulurum taksitleri için :mrgreen:

beyler bu motorun arkasına sepet yapılır mı belki kurye işi felan bulurum taksitleri için :mrgreen:

bu tip motora sepet takmak bmw yi taksi yapmak gibi birşey olur yani bence çok gereksiz ve göze hoş gelmeyen bir tablo sepetli bişey olsun diyosan taşıyacaklarım var diyorsan ybr al kullanım açısından daha faydalı bir motor:wiinkk:

sen arka frene alışma sonra da hızlı giderken ön fren sık bak noluo sercan :D alış la arka frene de boşa mı koymuşlar:mrgreen: Allah korusun aniden bişi çıksa önümüze ön frene asıldın mı havalardasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------

Evet videoyu ekledim.

Dikkat bu video profesyonel kişiler tarafından çekilmiştir evde denemeyiniz.:mrgreen::mrgreen:

Şaka tabiki videodan fazla bir şey beklemeyin. Sdace bir kaç ön kaldırma.:)

http://www.4shared.com/video/9_UGnfcp/Cbr_125_004.html

Motorun başı dönmüş yaw:queen:
Eline sağlık.Bende zamanı gelince böyle akrobasi şeyleriyle ilgileneceğim de şuanlık yeterli tecrübem yok.
Bi de normal egzoz çok cılız ses yapıyormuş:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

Herkese iyi geceler.Yarın görüşmez üzere.Tekeriniz düz bassın :rendeer:

vala ben vırın vırın gezıorum pazartesi elimde olur İNŞALLAH ehliyet ama ehliyetim varmıs gibi geziyorumm hayırlısı bakalım :)

sen arka frene alışma sonra da hızlı giderken ön fren sık bak noluo sercan :D alış la arka frene de boşa mı koymuşlar:mrgreen: Allah korusun aniden bişi çıksa önümüze ön frene asıldın mı havalardasın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------

Motorun başı dönmüş yaw:queen:
Eline sağlık.Bende zamanı gelince böyle akrobasi şeyleriyle ilgileneceğim de şuanlık yeterli tecrübem yok.
Bi de normal egzoz çok cılız ses yapıyormuş:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

Herkese iyi geceler.Yarın görüşmez üzere.Tekeriniz düz bassın :rendeer:

Ah ah 1.5 sene önce egsoz için 700 tl kadar para biriktirmiştim, trafiğe bi yakalandık gittim tüm param. Sonra da hiç o kadar para biriktiremedim:mrgreen:
Sen de bir video çeksene. Bir çok kişi merak ediyor egsozlu cbr'ın sesini.

Bir insan bu kadar mı şanssız olur?
7 Haziran doğumlu olsam: 3 Temmuz yazılı, 27 Temmuz Direksiyon sınavı. Ağustosun 10'unda ehliyet elimde.
8 Haziran doğumluyum: 21 Ağustos yazılı, Eylül ayı boş, 3 Ekim direksiyon sınavı. Ekimin 15'inde ehliyet elimde.
Yani 1 gün yüzünden en az 2 ay kaybettim. 10. ayda ehliyet alıyorum.:salut:

Son düzenleme:
Ah ah 1.5 sene önce egsoz için 700 tl kadar para biriktirmiştim, trafiğe bi yakalandık gittim tüm param. Sonra da hiç o kadar para biriktiremedim:mrgreen:
Sen de bir video çeksene. Bir çok kişi merak ediyor egsozlu cbr'ın sesini.

Bir insan bu kadar mı şanssız olur?
7 Haziran doğumlu olsam: 3 Temmuz yazılı, 27 Temmuz Direksiyon sınavı. Ağustosun 10'unda ehliyet elimde.
8 Haziran doğumluyum: 21 Ağustos yazılı, Eylül ayı boş, 3 Ekim direksiyon sınavı. Ekimin 15'inde ehliyet elimde.
Yani 1 gün yüzünden en az 2 ay kaybettim. 10. ayda ehliyet alıyorum.:salut:

Bu haftasonu okul bitiyor.ya haftasonu yada pazartesi salı gibi bir video çekerim.geçen gün çekecektim hem sürüş halinde hem durduğu yerde de kimse yoktu kamerayı tutcak

Uff senin amma denk gelmiş şansızlığa bak hele :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

ankaradaki cbr 125 çiler semt ve msn leri bi yazın hele görüşelim malum sezon açılcak ben bahçelievler tarafındayım gazide okuorm yaş 24 msn [email protected]

pis ts'li git len forumdan, gelirim ankaraya lastiği sökerim heee:mrgreen:

iki kupadan ettiniz len iki kupadan ne inatçı takımmışsınız kuruttunuz bizi:pr:

vala ben vırın vırın gezıorum pazartesi elimde olur İNŞALLAH ehliyet ama ehliyetim varmıs gibi geziyorumm hayırlısı bakalım :)

Vay Vay ben tırsıyorum ya sadece benzin almaya cıktım o kadar ama hep aynı yerlerde dolaşmakta sıktı.Cuma günü dosyamı alıcam haftaya ehliyeti alırım sanırım.:mrgreen:
Burak abi merak etmiştin egzozun sesini video çektim ama makina sesi tam bu değil.
http://www.4shared.com/video/F4Zj6PBA/MOV08064.html

Merhaba arkadaşlar. Bende 1 adet cbr125r orjinal arka lastik var, ilk motorumdan kalma. 1-2 hafta kullanılmış. 0 gibi.

Motoru satalı 1 sene olacak, ama lastik bende kaldı...

Para istemiyorum, gerçekten ihtiyacı olan özelden mesaj atsın vereyim..

ben burdan gkhnkzy beye teşekkür ediyorum ön lastik de aldımmı bu bayat lastiklerimi değiştiricem :)

Vay Vay ben tırsıyorum ya sadece benzin almaya cıktım o kadar ama hep aynı yerlerde dolaşmakta sıktı.Cuma günü dosyamı alıcam haftaya ehliyeti alırım sanırım.:mrgreen:
Burak abi merak etmiştin egzozun sesini video çektim ama makina sesi tam bu değil.
http://www.4shared.com/video/F4Zj6PBA/MOV08064.html

Güzelmiş sesi ama biraz motocros motorlarının sesi gibi geliyor yada kameranın mikrofonu yüzünden öyle çıkmış.kazasız belasız bağırttır egzozunu inşallah:queen:

Güzelmiş sesi ama biraz motocros motorlarının sesi gibi geliyor yada kameranın mikrofonu yüzünden öyle çıkmış.kazasız belasız bağırttır egzozunu inşallah:queen:
Kameradan dolayı kaynaklanıyor sanırım canlı biraz daha tok bir sesi var.
Hiç normal egzozlu cbr125 sesi dınlemedim fark var mı bilmiyorum.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar