Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hay o belediyenin ... dikkat etsekte yine bişiler oluyor valla.Geçmiş olsun en ötü kazan bu olsun osmaniyeli. geçen bende hergün arabayla geçtiğim yoldan motorla geçeyim dedi.yolda çukur yoktu.çukur olmuş ben geçmeyeli.pat diye girdim içine.motorun bana ettiği küfürleri duyar gibiydim :mrgreen:

hay o belediyenin ... dikkat etsekte yine bişiler oluyor valla.Geçmiş olsun en ötü kazan bu olsun osmaniyeli. geçen bende hergün arabayla geçtiğim yoldan motorla geçeyim dedi.yolda çukur yoktu.çukur olmuş ben geçmeyeli.pat diye girdim içine.motorun bana ettiği küfürleri duyar gibiydim :mrgreen:

:cherry:
benim motorun dili olsa:cherry:
35binkm oldu bu motorum Funkyboysun kazasına benzer bir kazamda oldu.araç sahibi masrafları ödedi ama benim kolum yerde çok kötü sürünmüştü. 3 hafta acısını çektim.ilk günler uyutmuyor adamı ağrı

bugün yarın bende ALLAH'ın izniyle alırsam hafta sonuna kadar koyarım :) ama benden önce alanlar bi koysunda :)
Sanırım burda banada laf atılmış.Heycandan fotograf felan aklına gelmiyor insanın.Bugun hem yıkadım hemde fotoları çektim.
Buda benim Kız :bounce:

08 model 6080 Km'de(80'i ben yaptım):p.Destekleri için herkeze tşk ediyorum.Sıkıcı sorularıma sıkılmadan yanıt verdikleri için(Daha çok var):rendeer:

s.a bende Cbr 125 R kullanıcısıyım motoruma zenon far takmak ıstıyorum fakat Zenon farı hangı tıp alıcagımı bılmıyorum bılgı verırsenız sevınırım

s.a bende Cbr 125 R kullanıcısıyım motoruma zenon far takmak ıstıyorum fakat Zenon farı hangı tıp alıcagımı bılmıyorum bılgı verırsenız sevınırım

a.selam
h4 ampül tipi
6000k alabilirsin
8000k daha güzel olur
10000k sana kalmış
polisler durdurabilir yeni ceza çıkmış
balastları monte etmek zahmetli aklında olsun. akünün yanına takabilirlerse güzel olur ama

hangi şehirdeydin bu arada

hayırlı olsun sercan güle güle kazasız belasız kullan.benim ki de erkek bi ara tanıştıralım da belki ufak cıbırlarımız olur:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

Arkadaşlar tertemiz montumu satıyorum Bedeni M dir ilgilenenler olursa cok uygun fiyat.

http://www.sahibinden.com/roleff_ra...bakmadan_-39WQQaXQQ25262795WQQpXQQdisplayitem

hastalığımdan dolayı kilo kaybı yaşadım falan demişsin geçmiş oılsun umarım birşeyin kalmamıştır.bana büyük olur M beden.S olsa alabilirdim.Hayırlı satışlar

Merak etme dostum gayet sağlıklıyım şu an teşekkür ederim,Bilinçsiz kilo kaybı diyelim :)

Arkadaşlar cıbırlara enjeksiyon 2010 da mı geldi eski modellere göre arada çok fark var mı ki yakıt tüketimi olarak... Kullanan varsa yeni modelinden km de ortalama ne kadar yakmakta

Son düzenleme:
sercan kızın süperr e bende artık arkadaşlar sonudna kavuştum bgn 3 de noterde işlerı hallttık bursada aksam 8 de adam getırdı bursa baya kalabalıktı sakatlık cıkmasın diye abide yardımcı oldu dedi ben getırırım mrak etme neyse geldı motorum bındım gezdim felan allah'ıma bin şükür buda oldu şimdi ALLAH'ım kazasız belasız binmek nasip etsin motorumda sorun yok altımda felaket duruyor sorularım olucak tabi ama 1 2 gun sonra yardımcı olan olamayan bütün arkadaşlarıma abilerıme saygılarımı teşekkürlerımı iletiiyorum :)

hadi seninde gözün aydın salih :) kazasız belasız kullan inşallah. resimleri en kısa sürede bekliyoruz.iyi gezmeler

Bir insan bu kadar mı şanssız olur. Temmuz sınavı için en son 7 haziranda kayıt yapılıyomuş ve ben de 8 haziran doğumluyum. 1 gün yüzünden 21 ağustostaki sınava kaldık. Bu yazdaki gezi programım tamamen çöp oldu.:salut:

Arkadaslar motoru almak bir dert birde aldıktan sonra nereye koyacagını dusunmek bı dert :) Siz motorlarınızı nereye koyuyorsunuz ? Ne çeşit guvenlık önlemı alıyorsunuz ? Önerı ve tavsıyelerınızı beklıorum dostlar

sen doğum günün yüzünden kaçırmışsın resmi bişi :) ben aptallığıma kaçırdım sınavı da temmuz 3 ü bekliyorum şimdi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 ----------

Arkadaslar motoru almak bir dert birde aldıktan sonra nereye koyacagını dusunmek bı dert :) Siz motorlarınızı nereye koyuyorsunuz ? Ne çeşit guvenlık önlemı alıyorsunuz ? Önerı ve tavsıyelerınızı beklıorum dostlar

8 basamak merdiven indirip çıkarıyoruz 2 kişi geceleri apartmana koymak için :( dışarda bırakmakiçin kilit alarm almadım daha.alınca dışarda kilitleyip brandalıycam.motoru yanlamasına duvarın oraya koyup dibine de bizim arabayı çekecem geceleri.giremesinler kilidi kurcalamaya diye :mrgreen:
daha da bişi yapamam sanırım bu kadar önleme :p

Bir insan bu kadar mı şanssız olur. Temmuz sınavı için en son 7 haziranda kayıt yapılıyomuş ve ben de 8 haziran doğumluyum. 1 gün yüzünden 21 ağustostaki sınava kaldık. Bu yazdaki gezi programım tamamen çöp oldu.:salut:

Gene iyisin ben 2 haziran doğmluyum izmirde son kayıt günü 31 mayıstı dier iller hep 6-7 hazirandaı ne küfür etmiştim :p

sen doğum günün yüzünden kaçırmışsın resmi bişi :) ben aptallığıma kaçırdım sınavı da temmuz 3 ü bekliyorum şimdi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 ----------

8 basamak merdiven indirip çıkarıyoruz 2 kişi geceleri apartmana koymak için :( dışarda bırakmakiçin kilit alarm almadım daha.alınca dışarda kilitleyip brandalıycam.motoru yanlamasına duvarın oraya koyup dibine de bizim arabayı çekecem geceleri.giremesinler kilidi kurcalamaya diye :mrgreen:
daha da bişi yapamam sanırım bu kadar önleme :p

Apartmanada koymayı dusunuyorumda velet cok oynarlar bı tarafıyla masrafa sokarlar. Gerçi apartmana sokmusken evın ıcıne sokmayı dusunuyorum zaten zemın katta ev :D 5-6 basamak apartman giriş merdıven var sadece

Apartmanada koymayı dusunuyorumda velet cok oynarlar bı tarafıyla masrafa sokarlar. Gerçi apartmana sokmusken evın ıcıne sokmayı dusunuyorum zaten zemın katta ev :D 5-6 basamak apartman giriş merdıven var sadece

asansöore sığsa bende çıkaracaktım 5. kata da sığmadı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar